רק מקיטה
מעבר לזה שהכלים של בוש כבר ממש לא מה שהיו, השירות של מקיטה פשוט פנטסטי. אחרי הפעם הראשונה שנעזרתי בהם החלטתי שאני קונה רק מקיטה ויהי מה.
היה לי משור גיזום חשמלי (דווקא אחד איכותי ויחסית יקר) בן כארבע שנים שכבר מזמן נגמרה לו האחריות. הוא לא עבד בצור התקינה, נכבה ונדלק כל הזמן בעבודה שלו ואני שהייתי חוכמולוג חשבתי שאני אפרק אותו ואראה, אמרתי ממילא אין אחריות והוא לא תקין אז יהיה מה שיהיה. בכל מקרה, פירקתי אותו, וכמובן בסוף אפילו לא הצלחתי להרכיב אותו כמו שצריך. לקחתי אותו למרכז שירות של ארגנטולס בראשון ומסרתי אותו לתיקון חשבתי אולי אם הסכום לא יהיה שחיטה מדי אני אתקן בתשלום כי המשור באמת היה איכותי ודי יקר. אמרו לי שיודיעו לי בטלפון כמה עלות התיקון.
אחרי יומיים מתקשרי להודיע לי שאני יכול לבוא לקחת את המשור שתיקנו אותו. ישר קפצתי, חשבתי שמנסים להשחיל אותי. שעשו תיקון בלי לקבל אישור. אמרו לי תבוא יהיה בסדר. הגעתי לקחת אותו וגיליתי שכל עלות התיקון מסתכמת ב-15 ש"ח עלות כבל חשמלי בתוך המכשיר שהיה לא תקין וניזוק כתוצאה משימוש לא זהיר. זהו, לא רצו לקחת שקל יותר, וזה על משור שלא נמצא באחריות כבר כמה שנים, ועוד שבעצמי גרמתי לו נזק כשניסיתי "לתקן" אותו.
באותו יום הם קנו אותי.