בוש או מקיטה ?

alonwit

New member
בוש או מקיטה ?

אני הולך להצטייד בכמה כלים בקרוב - פטישון, מברגה רגילה ומברגת אימפקט, משחזת זווית ואולי עוד כמה דברים, ומתלבט בין שתי החברות.

יש למישהו איזו המלצה כללית על אחת משתי החברות או שכל כלי לגופו ?

מקיטה לבוש, יש סדרות כלים לחובבים (ירוק), ולמקצוענים (כחול) .מקיטה לעומת זאת ברמה שווה, ואין הפרדה. המחירים דומים בתחום המקצועי.

אישיתי יש לי כלים ירוקים של בוש שנרכשו לפני הרבה שנים, ואז הם עוד שמרו על איכות טובה. אני מתאר לעצמי שיעלו תגובות נוספות שכבר הוזכרו כאן, שאיכות הכלים של בוש בשנים האחרונות, בעייתית.

א ב י ב ן

New member
תלוי מה

משחזות של בוש הן טובות מאד.
פטישון בוש, נהדר ולדעתי עדיף על מקיטה. אני בעד הדגם שאפשר להחליף בו
את הפוטרים בשליפה.
דלעתי, המברגות של מקיטה הן אמינות מאד ויש להם לא מעט דגמים.
גם הבוש המקצועיות טובות, אבל אני אישית מעדיף את מקיטה.
וחוצב חשמלי (מה שמכנים "קנגו")? יש לי מקיטה ואני מרוצה ממנה מאד,
אבל לבוש יש דגם עם קלאץ' שמאד אהבתי לעבוד בו. אלא שהבוש גם
כבד מאד ומגושם. יתכן שיש להם גם דגמים קומפקטיים יותר. כנראה שפחות נפוץ..

רוני1955

Active member
במילה אחת: מקיטה.

בשתי מילים - לא בוש.
אני, מנסיון אישי, מאוכזב קשות מאד מכלים של בוש. מצד שני, מרוצה מאד מכלים של מקיטה. אם אתה קונה קניה גדולה אצל אותו ספק, יחש מצב שתקבל גם מחיר טוב.

ערןתומר

New member
במברגות יש מבחר אינסופי

תבחר לפי התקציב מה שנראה לך, אל תסתכל אם זה בוש או מקיטה.

ערןתומר

New member
תעשה אתה טובה

התכונות והמחיר קודמות לפירמה.
זה לא אתה שממליץ כל הזמן על הכלים הסיניים של הום סנטר?

גם, גם, וגם, לפי הצורך והעניין..... כלים סיניים לא מתאימים לכל אחד, אבל הם כלים טובים בסך הכל, וניתן לעשות איתם לא פחות מכל כלי ממותג אחר.
כאן שאלו על בחירה בין מותג למותג.
מנסיון, הרוב המליצו על מקיטה.

opakr5

New member
רק מקיטה

מעבר לזה שהכלים של בוש כבר ממש לא מה שהיו, השירות של מקיטה פשוט פנטסטי. אחרי הפעם הראשונה שנעזרתי בהם החלטתי שאני קונה רק מקיטה ויהי מה.

היה לי משור גיזום חשמלי (דווקא אחד איכותי ויחסית יקר) בן כארבע שנים שכבר מזמן נגמרה לו האחריות. הוא לא עבד בצור התקינה, נכבה ונדלק כל הזמן בעבודה שלו ואני שהייתי חוכמולוג חשבתי שאני אפרק אותו ואראה, אמרתי ממילא אין אחריות והוא לא תקין אז יהיה מה שיהיה. בכל מקרה, פירקתי אותו, וכמובן בסוף אפילו לא הצלחתי להרכיב אותו כמו שצריך. לקחתי אותו למרכז שירות של ארגנטולס בראשון ומסרתי אותו לתיקון חשבתי אולי אם הסכום לא יהיה שחיטה מדי אני אתקן בתשלום כי המשור באמת היה איכותי ודי יקר. אמרו לי שיודיעו לי בטלפון כמה עלות התיקון.

אחרי יומיים מתקשרי להודיע לי שאני יכול לבוא לקחת את המשור שתיקנו אותו. ישר קפצתי, חשבתי שמנסים להשחיל אותי. שעשו תיקון בלי לקבל אישור. אמרו לי תבוא יהיה בסדר. הגעתי לקחת אותו וגיליתי שכל עלות התיקון מסתכמת ב-15 ש"ח עלות כבל חשמלי בתוך המכשיר שהיה לא תקין וניזוק כתוצאה משימוש לא זהיר. זהו, לא רצו לקחת שקל יותר, וזה על משור שלא נמצא באחריות כבר כמה שנים, ועוד שבעצמי גרמתי לו נזק כשניסיתי "לתקן" אותו.

באותו יום הם קנו אותי.

עמי60

New member
במקרים כאלה אני כותב למנכ"ל החברה תודה

ומציין לטובה את אנשי השרות . זה אף פעם לא מזיק .

grishab

New member

למעלה