בושתי הכלואה

kinkm

New member
בושתי הכלואה

אוקיי, הבנתי שבפורום הזה אין מסכות, וכל פנטזיה מתקבלת. פנטזיה שנמצאת אצלי בבטן הרבה זמן נוגעת לישיבה ממושכת בכלא. אני סטרייט לגמרי, ובכל זאת, מגרה אותי הרעיון של להיות תקופה ארוכה ללא מגע עם אישה כלל, ולחוות מכפייה מגע מיני עם גבר. בפנטזיה שלי אני הופך להיות ממש אישה של חברי לתא, והם פורקים עלי את תיסכוליהם המיניים. חשוב לי להדגיש שלא מגיע יום שבו אני נהנה מהמצב, אלא שאני סובל ממנו כל הזמן, ומזה מגיע הגירוי. אשמח לשמוע תגובות, ותודה על תשומת הלב
. קינק.

מרתק. מעניין אותי

(אתה לא חייב לענות)האם אתה חושב שזה שאתה לא נהנה מזה בפנטזיה, זה שזה בכפיה זה איזשהוא תשלום כדי להיות מסוגל לחיות עם התשוקה הזאת? האם היה קשה לך להגדיר את עצמך כדו מיני?

kinkm

New member
אתחיל מהסוף

נראה לי שיהיה לי קשה להגדיר עצמי כדו-מיני, אבל אולי אין לי ממש ברירה, אחרי הכל, אני מקבל גירוי מהפנטזיה הזו. אני לא חושב שהסבל שלי גורם לי סיפוק בכלל הצורך שלי בתשלום, אלא יותר בגלל שאני מקבל גירוי באופן כללי מיחסים בכפייה, או משהו שיש סבל בצידו. חלקים אחרים בפנטזיה (כשאני מפתח אותה) נוגעים בת זוג שלא מחכה לי ונפרדת ממני, גם כאן יש סבל, שכואב לפחות כמו החדירה האנאלית, ומשפיל כמו הפיכתי ל"חברה" של חבריי לתא.

מה שחשוב ידידי הוא שאתה

תאהב את הפנטזיה. אם הבנתי נכון אתה זקוק לכח והשפלה ביחסי המין המבוטאים בפנטזיה. תמיד אני תוהה מתוך מקום של כבוד מדוע זה כך.

למעלה