בושי ונכלמתי

מחופש

New member
בושי ונכלמתי

מי שראה ומי שלא, מי ששמע ומי שלא. אני מוריד את הכובע בפני חברת הפורום היקרה אליה תחי' עמו"ש על דברי ההבל והטיפשות שיצא מתחת ידי באחת מן הלילות השבוע שאני לא רוצה בכלל לחזור כאן על המשפטים כי במבט לאחור אני מסתכל על עצמי וחושב איך הייתי בכלל מסוגל כאדם שפוי לכתוב משפטים כאלו? האם הייתי באותם רגעים שתוי? האם הייתי באותם רגעים עייף עד כדי איבוד מחשבות? האם הייתי מתוסכל ומתוסבך מהיום שעבר עלי אז? האם איזה מחשבת טירוף נטרפה בדעתי באותם רגעים? האם מכל נמצב הפיגועים העוברים עלינו השתגעתי לגמרי? התשובה היא שהכל ביחד כנראה הביאה למערבולת הנורא שהביאה לפליטת כדור טועה ומר כזו!!! וכמובן שעל זה אני בוכה ומצטער כואב ומדוכה ואני מאוד מקוה שאליה היקרה תקבלי את התנצלותי ותקחי את הכל כדבר שיצא פעם אחד בטעות מרה וכואבת. ואליה אלייך אישית כאב לי יותר משכאב לך על המילים שכתבתי וראית שבאותו רגע מיד חזרתי בי והתנצלתי. קבלי את התנצלותי! חדשי ימינו כקדם! ויהיה לך כל טוב בחייך שנותייך יאריכו עלייך בבריאות ובשלוה, אושר ועושר וכל טוב ביי שבת שלום

אין לי מושג על מה יצא הקצף

אבל אני מקווה שהכל יסתדר ביניכם, כמו במפגש הראשון עם בני ואני ואליה שישבו ודיברנו בידידות.

אליה1

New member
ולך אמרתי כבר שאני אוהבת אותך?

קבל ממני חיבוק גדול ונשיקה. אני מאוד שמחה שאני מכירה אותך. חוץ מזה שאני מתגעגעת אליך. שבת שלום חייקה. אליה.

אליה1

New member
אני סולחת לך, מחופש

אני מקוה שלקחת לתשומת ליבך שיש קודים של דיבור שלא מקובלים ואף אחד לא יסבול אותם. קח את זה לתשומת לבך - בכל מקום שאתה נמצא בו ועם כל סוגי האנשים - דברים כאלה לא ייאמרו. זה מה שהופך אותנו לבני אדם. אז עכשיו תוכל לעשות שבת שמחה ואני מניחה את הדברים שהיו ביננו מאחוריי. קח את הדברים שלי עכשיו לך להתנהגות עם כל אחד ואחד - כי אם תהיה ציני בחיים שלך, אולי תנצח במערכה - אבל בסופו של דבר תפסיד. שבת שלום לך. אליה.

מחופש

New member
אין מילים!!

תודה תודה אליה באמת אני מודה לך על שסלחת לי ואחזור למיטבי ובאמת אקח יותר לתשומת ליבי את המילים שאני מוציא מהפה וכמובן כותב. ואחזור כאן על פתגם ששמעתי מהרבי בחידר "לפני שבן אדם מוציא את המשפט מהפה, הוא בעל הבית על המשפט אחרי שהוציא את המשפט מהפה, המשפט בעל הבית על הבן אדם" כי זה מחייב כבר את הבן אדם שיהיה לך שבת שלום ושנראה כולנו ימים טובים יותר ורק בשורות טובות וימותו הקנאים והשונאים ביי

יעלוש2

New member
כל הכבודדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!

אני ממש גאה בך!!!!!!!!!!! לא נורא, הלימוד הכי טוב הוא מהטעויות.

Kimbal1

New member
בסוף עוד נגלה...

שאליה ומחופש הם שני אחים שהופרדו בלידתם ומצאו זה את זו אחרי עשרות שנים של חיפוש עקר.

למעלה