בושה.

Rotema3

New member
בושה.

"בילעין: 4 חיילים נפצעו קל; מספר מפגינים נעצרו ארבעה חיילי צה"ל נפצעו בשעות הצהריים באורח קל מיידוי אבנים של מפגינים במהלך הפגנה נגד בניית גדר ההפרדה באיזור הכפר בילעין הסמוך למודיעין. שלושה מהחיילים פונו לקבלת טיפול רפואי לאחר שקיבלו טיפול ראשוני בשטח. במהלך ההפגנות השתמשו החיילים באמצעים לפיזור הפגנות לעבר המפגינים הפלשתינים והישראלים. בנוסף, כוחות צה"ל ומג"ב עצרו כמה מהמפגינים במקום". המתנחלים האלו. אה?

מה קשור?

למה במקום לגנות את הגועל נפש הזה אתה מנסה להסית את מה שמתנחלים עשו מחוץ לויכוח.

AB17

New member
כרגיל

הבידור הקבוע של השמאל בימי שישי. לדעתי אם יש מפגינים שעוברים את הגבול יש לירות בהם. לפחות ברגליים

Rotema3

New member
חח. זה בידור על השמאל.

שבכל דבר מאשימים את המתנחלים, וגם אם תעזבו את זה בצד-כשקורה משהו כזה ופחות חמור {כגון זריקת ביצים, מים וכדומה} הם הראשונים לגנות בצורה קיצונית את המתנחלים, בתקשורת נוצרת מהומה שלא נשכחת להרבה זמן. וכשזה מהשמאל? זה כתבה שולית שאף אחד לא שומע עליה באיזה חור בתפוז. אפילו ברדיו בקושי מקדישים שורה. אח"כ יגידו שהתקשורת אוביקטיבית. טחח.

נו תסבירי לנו

איך שפיכת סודה קאוסטית גרועה פחות? ואם כבר, איך לדקור חיילות עם דוקרן וסכין יפנית גרוע פחות?

הם צריכים להכנס לכלא

ועוד לא פגשתי שמאלני אחד שמתנגד לזה. לעומת זאת אתם כל הזמן מתרצים את מה שהצד שלכם עשה, וזה לא מקרה יחיד. זה מקרה אחד של דקירת חיילת עם דוקרן, מקרה אחד של דקירת חיילת עם סכין יפנית, מקרה אחד (עם הרבה משתתפים) של שפיכת סודה קאוסטית על שוטרים, מקרה אחד של כמעט דריסת חיילים במחסום, וכל זה עוד לפני שאני מדבר על הנזק הפסיכולוגי שהם גרמו לחיילים ושוטרים.

Rotema3

New member
המתנחלים נילחמו על הבית שלהם.

על החלום שלהם שהמדינה דיקמה בלהט. על החיים שלהם. על האמונה שלהם. על הצדק. מדובר על יותר מעשרת אלף איש! באמת ציפית שלא יהיו מקרים קיצוניים? המתנחלים עשו את זה מתוך מניע ברור, מתוך הגנה, ומתוך אהבה אליך, ולעם שלהם. נכון יש דברים שלא יעשו!, אבל יש הבדל.

אה כמובן מעשיות ה"יש לנו אהבה והיא

תנצח"... דווקא ידעתי שיהיו מקרי אלימות אז מה? אז זה הופך את זה לבסדר?? אהבה אלי?? מי שאוהב אותי לא יתנפל על אבא שלי ויסכן יים של חיילים. אין שום הבדל, הם עברו כל גבול ואין תירוץ למה שהם עשו.

AB17

New member
טעות

איפה קראת בהודעה שלי שאני תומך בהתנהגות של המתנחלים?? ותאמין לי שיש מספיק שמאלנים שתומכים בהפגנות בבילעין, אז להגיד שכל השמאלנים מתנגדים לזה זו טעות

לא אמרת נגד זה כלום

זה אותו הדבר כמו תמיכה. ולא אמרתי שכל השמאלנים נגד זריקת האבנים על חיילים, אמרתי שכל השמאלנים שאני פגשתי נגדם.

Rotema3

New member
פחות או יותר.שיהם גרועים.

הנקודה היתה שכשהמתנחלים עושים משהו בסגהון נטפלים אליהם ולא מניחים לזה. עכשיו מי שומע על זה בכלל? רק מי שממש מעורב. שלא כמו אז-עם המתנחלים, שכל המדינה שמעה.

יוטו

New member
מה ברגליים ??? צריך לחסל את המחבלים

האלה ...!! הם מחבלים .

יוטו

New member
כול המפגינים שם בבלעין הם אוייבינו

וחס ושלום לא אחינו ... כך שאוייבים צריך לחסל ..

למעלה