בושה...

תמיר1991

New member
בושה.

דעתי - כדאי להשעותה עד חזרתה לארץ, או אף להדיחה. לא הוגן ולא יעלה על הדעת שמישהי או מישהו שאינו תושב אקטיבי של תל אביב, ישב במועצת העיר תל אביב. על פי אותו עיקרון, אזרחי צרפת או יפן הנטולים אזרחות ישראלית יכולים לייצג את שינוי בכנסת. האם זה לא נשמע מעוות
תמיר.

Sashka7

New member
חחח אותי זה דווקא מצחיק...

איך באמת יכל להיווצר מצב כזה בסיעת שינוי? מפלגה שהבטיחה הגינות ולחימה בשחיטות ושיוויון וכו' וכו', דווקא אצלנו זה קורה? לאן התדרדרנו.... באמת הגיע הזמן להדיח אותה מתפקידה כחברת מועצת העיר ושתהנה בצרפת, בינתיים, מה שכן באמת מעניין אותי לשמוע את התגובה שלה לנושא. שיהיה לכולם סופשבוע מדהים! סשה.

EO117

New member
סשה תקראי את הודעתי ותביני

ויותר חשוב איך היה הבגרות בלשון השנה?! סופ"ש נעים לכולנו, אלירן

Sashka7

New member
אוי הבגרות... האמת היא שלא היה משהו

לשון זה אחד הבגרויות הכי מעצבנות שיש ואני שמחה שנפתרתי מזה, רק דבר אחד עיצבן אותי שבשאלה בפרק הבעה ביקשו מאיתנו לנסח עלון מידע ולא היה לי מושג איך עושים את זה... אז נראה לי שבזה דווקא נפלתי...
אבל לא רוצה לנחש , נחכה לתוצאות... אאה ההודעה שלך - אני קראתי את מה שכתבת בדיוק אחרי שהתגובה שלינשלחה (קורה עכשיו משהו למחשב שלי לכן הוא מאוד איטי ולוקח לי זמן לעשות כל דבר קטן בו...). תודה על ההסבר הקצר והמפורט!

EO117

New member
לשון מקצוע מעיק ומגעיל ביותר...

אני נכשלתי בבגרות הזאת בגלל המורה "המדהימה" שהייתה ללי לשון, אבל אל דאגה מותר לך מקצוע אחד שלילי {פחות מ-55} וככה לשון משתכלל עם הבגרות של הבעה {כתיבת חיבור} שתיבחני עליו שנה הבאה וזה יחסית מקצוע מאוד קל... בבקשה.

למעלה