בושה

ש י ר 1 2 3

New member
בושה

כשאני מדברת אני מתחילה להסמיק ולהתבייש ולגמגם יותר. מה אתם מציעים לי לעשות?

stkachov

New member
שלום שיר

בת כמה את? מאיפה באר? תספרי קצת פרטים. אגב ברוכה הבאה לפורום. מה שאני מציע לך זה לעבוד על הבטחון העצמי. אין שום אדם שבגללו את צריכה להתבייש או להלחץ.

shoshyyy

New member
אני ממליצה

לך לעשות את זה יותר. זה עניין של זמן, התנסו, נסיון. תגלי שעם הזמן זה יותר קל ואת פחות מסמיקה. זה תהליך . את רואה הבדל בין הפעם הראשונה לפעם האחרונה שלך ?

בושה. ? .

אין לך מה להתבייש, אני בטוח יש אנשים שחושבים שזה חמוד שאת מסמיקה. אני הייתי מציע לך, לעבוד על הביטחון העצמי שלך.

היי שיר

מה שאני ממליצה הוא באמת להגיד את הדברים שיושבים לך , בלי להתבייש ופשוט להתגבר על הפאדיחה של הגמגום כי מי שלא יודע להקשיב בעיה שלו , מנסיון אני אומרת לך

1justice

New member
לשיר,

שלום שיר, לאחר ששפכנו את כספנו (שהוא גם ככה מועט ביותר עקב בעיתנו) על טיפולים מסוגים שונים, אנו קבוצה של מגמגמים מאזור המרכז, הקמנו קבוצה לטיפול ותמיכה בעצמנו, אנו מאמינים בידע הרב שנצבר בנו במשך השנים, יש לנו תוכנית מלאה לטיפול ואנו אף נקבל עזרה מקצועית ביותר בחינם וגם את מקום הטיפול הממוזג ללא עלות, כך שבעצם לנו זה לא יעלה גרוש בע"ה וגם לכם! רף הכניסה היחיד לסדנא זו היא מידת הרצון, הרצינות והאומץ של החברים לעזור לעצמם, אנו הגענו למסקנה שלכולם אינטרסים שונים המנוגדים לאינטרסים שלנו, ואנו רק יכולים לסמוך על עצמנו ועל הקב"ה. מס' המקומות בסדנא זו שתיפתח בקרוב, מטבע הדברים הוא מוגבל ולכן יש להירשם בדחיפות במייל בלבד [email protected] הסדנא תתקיים בשעות הערב בת"א. כל הערה והארה להצלחת הסדנא יש לשלוח במייל בלבד הסדנא מיועדת לאנשים המחפשים תקווה, כל הינסה לשים גלגלים במטרה המקודשת, יעשה טעות, בהצלחה לכולנו. הביאי לנו רשימות של מגמגמים, יש לנו כבר עשרות להתראות במייל בלבד.

למעלה