בושה!!!

טייס13

New member
בושה!!!

אני מוחה כאן על הפורום הזה. אנשים באים ומשתפים ושואלים שאלות על סימולטורים אחרים מהפלייט סימולטור ואין תשובה. זה כבר עלה פה פעם ואין תשובה. ממש בושה. זה פורום סימולטורים לא? או שזה פורום של הפלייט? תחשבו על זה. אולי תקימ ו פורום לפלייט. הלא כן? או שאולי תשאירו אותו ורק תשנו לו את השם. אנטי מוחה ואני בטוח שאני לא היחידי! אנשים לא שואלים ומשתפים כי הם "מפחדים" שלא יענו להם (או יזלזלו). עד כאן!!!

p i c k l e

New member
מה הקשר בכלל לזה שלא יענו

רוב האנשים מבינים כאן רק בפלייט סימולטור ומי שמבין בעוד סימולטורים מנסה לעזור תראה אפילו לגביי הפאלקון אחד שאל בשמחה כולם באו לעזור לו אז מה אתה מדבר בכלל....אנשים פה בסדר גמור אני לא ראיתי אפילו נימה הכי קטנה של זילזול....לפני כמה ימים בא אחד ודבר על סימולטור של מלחמת העולם השניה משהו אייס אז פתחנו שרשור....לא התעלמנו ממנו תקן אותי אם אני טועה אז תעשה טובה לאנשות תסתכל קצת בשירשורים ותראה על מה אני מדבר ואתה צריך להתבייש שאתה בא ומשמיץ את כל העולם....

JuveFan

New member
טייס13, אל נא תתעצבן

חבל על העצבים שלך. אנשים לא עונים לא כי לא מתחשק להם אלא כי כנראה שהם לא יודעים. הפלייט סימולטור הוא הסימולטור הכי פופולרי בקרב חובבי התעופה ולכן מן הסתם יהיו יותר אנשים שמבינים בסימולטור הזה מאשר באחרים. תאמין לי, יש בפורום אחלה אנשים שיהיו מוכנים לעזור לך בכל דבר. בדברים שהם לא מבינים, הם לא יעזרו. אז אל תתעצבן ותן חיוך!

טייס13

New member
../images/Emo158.gifסליחה!!!

סליחה... לא התכוונתי לעצבן או להעליב. אנא קבלו את סליחתי. תודה מראש,

JuveFan

New member
אין בעיה

אני לא שומר טינה

טייס13

New member
חס ושלום לא ניסיתי להעליב או

לגרום למשהו עוגמת נפש ואני מתנצל בכל לשון של בקשה. אנא סילחו לי, תודה מראש.

למעלה