בושה !

Bajoran Preist

New member
בושה !

שימו לב לקובץ המצורף. עם כל הכבוד לפורום סטארגייט(לא בציניות) לא הייתי אומר ש"לצחוק על סטאר-טרק" היא אחת הפעילויות שצריך להבטיח לאנשים בהכנסם לשם. חוצמזה, הם לפחות יכלו לאיית את זה נכון.
(אני לא באמת מעוצבן, סתם משעמם לי
)

itstzar

New member
בווווווו ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אין קץ לדפיקווווווות מה יהיה וד"א אפילו בסדרה "רצינית" כמו חוק וסדר זכיתי לראות היום איזכור סטאר טרק, איזה כיף :)

android

New member
שימו לב לעוד משהו.. כתוב star treck

כבר פניתי להנהלה.. בתקווה יתקנו את זה..

slide2129

New member
Bajoran Preist, רוצה לגור על עץ?../images/Emo6.gif

צחקתי דקות שלמות מזה. מה זה הפרסומות הדפוקות האלה של תפוז?

Bajoran Preist

New member
האמת היא-

שקלתי לגור על עץ תקופה. במצב העכשווי במדינה ולאור ייקור הנדל"ן עולה האפשרות של מגורים העץ כאופציה קורצת למדי. מה שגם שלאור ההתדרדרות המוסרית החמורה בארץ ומכת הגנבות- הרי שלמתגורר על עץ יש יתרון גובה שיאפשר לו לזרוק מפרותיו הבשלים של העץ על ראשי הפורצים ובכך להגן על עצמו. אין ספק- מגורים על עץ הם העתיד. (אה?)

../images/Emo13.gif

אפשר לבוא לבקר אותך על העץ, משה? (מבלי להתכבד במטח פירות העונה?)

Bajoran Preist

New member
בוודאי ובוודאי, את מוזמנת בכל את../images/Emo13.gif

וכמוך גם שאר הפורום ! בואו בואו אל בית העץ של משה וחוו באופן אישי וישיר את האטרציות המדהימות ! לעולם לא תשכחו את הכיף, האושר, העונג שבלהיות על העץ של משה! כן, כן, חברים, ועכשיו במבצע ! קנו שני כרטיסים למבוגר וקבלו שלושה כרטיסים לילד מתחת לגיל 13 בחצי המחיר ! זאת ועוד- לזוכים בהגרלה ינתנו כרטיס וחצי חינם לחוף גיא שעל שפת הכנרת+שני דגים חינם משוק הדגים ! קפצו לטבריה לחוויה בלתי נשכחת ! "בית העץ של משה, כל כך כיף בית העץ של משה, לפעמים מעופף בית העץ של משה, אוי, הרי זה נפלא בית של משה- טרה לה לה " (בחסות עיריית טבריה)

Bajoran Preist

New member
כן, כן, זאת לא שגיאת כתיב- בכל *את*

כלומר, לא משנה איזה איזה עת חפירה יש לך- את מוזמנת ! (ראובני-פרידן)

Bufreak

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"לעולם לא תשכחו את הכיף, האושר, העונג שבלהיות על העץ של משה!"..... העץ של משה.......
....
......
(הייתי חייב
)

Bajoran Preist

New member
הממממ....../images/Emo9.gif

אני מכחיש כל קשר לעניין ! (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)

../images/Emo26.gif

"טאשה יאר, יסמיכו אותך למאסטר באיפור?" "טאשה יאר, מתי התחלת לחטוא בכתיבה?" "טאשה יאר, רוצה לגור על עץ???"

Bajoran Preist

New member
וחוצמזה !

זה אבסורד שהפורום שלנו לא נכלל בהגדרה "מדע בדיוני ופנטזיה" ברשימת הקהילות...

Sefy

New member
זה לא אבסורד בכלל!

מסע בין כוכבים זה לא מדע בידיוני כמו השאר, זה הכל מציאות עתידית!

למעלה