בושה...

little ang

New member
בושה...

באחד הפורומים פורסם אתר והיה רשום זה עשוי לעניין אותכם נכנסתי וחשכו עיני פשוט התחלתי לבכות. לרמה כזאת היריבות בין המפלגות מגיעה??? לרמה כזאת שפלה? זה קטנוניות שאי אפשר להאמין....ורק בגלל קטנוניות כזאת העם שלנו, הממשלה שלנו, החייים שלנו נראים כפי שהם ניראים כיום. לראות את ההלויות, את ההרוגים והפצועים במלחמה הזאת, בפיגועים הנוראים זה משהו שקשה לקלוט...צריך להיות בכמה הלויות כאלו כדי לקבל את התחושה החזקה שמתקבלת כאשר אתה מאבד אדם שקרוב לך. אני בתקופה האחרונה איבדתי המון אנשים קרובים לי, ואנשים מסביבי איבדו אנשים שקרובים להם, בנים, בנות, אחים ואחיות, משפחה! רק בגלל קטנוניות שאי אפשר להאמין כמה גדולה היא, אפילו ילדים מתנהגים בדרך בוגרת יותר החיים שלנו הם כאלו. בגלל פילוג כזה אנחנו נראים כך, סובלים כך. זה פשוט מזכיר את ניסיון "ההסברה" שהפלשתינאים עשו לעולם לנסות ולהראות "מה ישראל עושה להם" והמפלגות שלנו בעם, מפלגות השלטון מתנהגות כמותם, סליחה אבל ממש בתת רמה.

little ang

New member
אני בת....

אין בעיה אם שום מפלגה להפך...ונכון אומנם עדין אין לי זכות בחירה אבל לראות את הדבר הזה זה רק מראה על קטנוניניות

מטרניך

New member
צריך להסתכל למציאות בעיניים

גם אני צפיתי באתר הזה וגם אני בכיתי כשם שבכיתי כשרבין נרצח. אהבתי את רבין ורציתי בכל ליבי שיביא שלום. קשה לשמוע את דבריו של רבין, שנאמרו מתוך אמונה שלמה בשלום שהוא מביא שלום, בקולו של האיש הישר וההגון הזה, ולראות את התמונות של הפיגועים הנוראים. לשמוע את החלום במילים ולראות את שיברו של החלום בתמונות. אין לי טענות למי שעשו את המצגת. זאת מציאות חיינו וכל אחד רשאי להסיק ממנה את המסקנות שנראות לו כנכונות. אני מאמין שלו רבין היה איתנו היום גם הוא היה בוכה למראה המציאות שבה אנו חיים. רבין הרי הלך מפיגוע לפיגוע, ראה את הזוועות וכאב עם האנשים. הוא ניסה בכל כוחו להציל את השלום שחתם עליו. שאף אחד, ובייחוד לא ביילין הבורח מאחריותו, לא יבלבל את המוח בהאשמות נגד שרון על אחריותו כביכול למה שקורה. הדעת פשוט אינה סובלת את זה. רבין, נסיך השלום, חתם על הסכם אוסלו בתקווה לפתוח דף חדש ביחסי שני העמים, אך קיבל מערפאת את נאום קורייש, את נאומי ההסתה שלו בעזה ואת פיגועי האוטובוסים. לו רבין היה איתנו אין לי ספק שהיה קורע את הסכם אוסלו לגזרים ועושה מה ששרון עושה. כי רבין, בניגוד לנמושות שירשו אותו, היה אדם ישר.

EverMan

New member
פיגועי האוטובוסים היו בידי

החמאס שניסו למנוע את הסכמי אוסלו.

EverMan

New member
לפי אמא שלי אז סבתא שלי ...

נו באמת ... מישהו בני בגין שיגיד אם החמאס כרת ברית עם ערפאת ? מהו בכלל ? שיהיה בשקט.

למעלה