בושה

ortali28

New member
בושה

נרשמתי לפה רק על מנת להביע עד כמה אני מזועזעת במדינה שיש חוק נגד אנשים סוטי מין , מביאים לתוכנית בשעת שיא בנאדם כזה ?! ולא , לא משנה "שהנשים מסכימות" גם אותם סוטי מין פדופילים שמצלמים נשים בעירום אומרים זאת בושה !!! אשכרה בא לי להקיא

ortali28

New member
צנזורה ?!

צנזורה היו צריכים לעשות המפיקים שם... עם כל הכבוד לרייטינג לא כל דבר "מצטלם יפה" ההפקה צריכה טיפ-טיפה להפסיק את תחרות ה"בואו נמצא מישהו ממש הזוי"

Haad Yao

New member
אינני מנהלת הפורום

ואינני מכירה את המנהלות, אבל הייתי מהמרת שאיש לא ימחק את הודעתך. הבעת את עמדתך, לא קיללת, לא הצפת. מעולם לא נמחקו כאן הודעות הכוללות עמדה שלילית על מי ממשתתפי התוכנית. גם לי מאוד לא נעמה הפרסונה הזו של מנכ"ל שמצלם נשים קשורות ועירומות להנאתו. בדיוק כמוך, אני לא מתרשמת מהליברליזם בשקל של "אבל הן הסכימו". הן הסכימו, או קיי. אבל מה זה אומר עליו שהוא הסכים לתפוס טראמפ על הסכמתן? לפחות לא נצטרך לראות אותו בהמשך.

peporain

New member
מסכימה שהקטע הזה היה הזוי "טו מאצ'"

ואחר כך המתמודד עוד אמר שהצליח לעניין את השופטים... ולא באוכל...

peporain

New member
צנזורה?

כשמנסים להלהיב את הדיון בשאלות האם בן אדם שנפטר לפני 20 שנה התגייר או בדיון מאיפה "לאיטלקיה" יש כסף, אכן מופעלת צנזורה... אגב, למה ההפקה לא הפעילה צנזורה על קטע של קשירות, גם אני לא הבנתי.אני הייתה מפעילה. טוב, אצלי הצנזורה קשה יותר

ortali28

New member
צנזורה ?

לכתוב על גיור שהיה או לא היה על בן אדם שנפטר לפני 20 שנה ולחטט בעו"ש של האיטלקיה זה אנחנו - הישראלים חטטנים , מה לעשות ?! :) אבל כאשר נותנים לגטימציה לבן אדם כזה ועוד בפריים טיים ? בושה !!! חופש גדול עכשיו ואני בטוחה שיש צופים מתחת לגיל 12 שנשארו פעורי פה

מסטר שף מתחילה להעיק כמו שווארמה בקיץ מהביל

טעימה בחורף , בקיץ חם ומחניק בלתי נסבלת

Haad Yao

New member
לגמרי

פורנוגרפיה היא סוג של זנות. זנות מצולמת (זה התרגום הישיר של המילה פורנוגרפיה). הייתי יכולה להוסיף עוד הרבה על המיאוס שלי מהעולם שמחפיץ נשים ועושה נורמליזציה לאלימות נגד נשים (כניסת האלימות למיינסטרים, לתוך הסלון שלי, דרך המסך הקטן זו נורמליזציה לכל דבר ועניין), אבל וואלה בא לי לשכוח מהייצור הזה ולהתמקד באלה שכן עברו ושימחו את הלב.

הצלם הלמוט ניוטון ז"ל, צילם נשים גקם בפוזות פ

פורנוגרפיות אבל שם מדובר היה בצילומי דוגמנות וכו' פה הבן אדם הזוי

Haad Yao

New member
"אבל שם היה מדובר בצילומי דוגמנות":

אני לא סובלת את הלמוט ניוטון. ההבדל בינו להרבה פורנוגראפים בגרוש הוא הכישרון שלו. אבל כישרון הוא משהו שאתה מקבל מיד הגורל. זכית, קיבלת כישרון - היה לך מזל. ומהי תרומתך? הערך המוסף שאתה תורם הוא היישום של הכישרון שלך. מי שמנתב את כישרונו לצילומים פורנוגראפיים שמחפצנים נשים, לא עושה את העולם הזה טוב יותר. מקסימום יעמדו כמה חמורים יומרניים בגלריה ויגידו "וואו זה ממש אמנותי". לא גורם לי לצאת מגדרי בשום צורה שהיא.

בהחלט מיותר ששדרו את הקטע הזה

זכותו של אדם (לצערי...) לעשות מה שהוא רוצה בביתו פנימה- אבל לפרסם את זה בפריים טיים? קצת סוטה, לדעתי. ואני בטוחה שלא התכוונו למחוק את הדעה שלך! הבעת את דעתך בצורה מכובדת, בלי קללות או אלוהים יודע מה.. זכות כל אחד להביע דעה, גם שלילית, כל עוד עושים זאת בדרך ארץ... מקווה שעכשיו אחרי שנרשמת גם תשארי!

למעלה