בושה, פשוט בושה...

לאנה

New member
בושה, פשוט בושה...

אני לא מאמינה כמה זמן לא כתבו פה!, הל, ההודעה האחרונה הייתה שלי!, ועוד בשרשור ימי הולדת!, אם יש פה כמה חברי פורום שמסתתרים בצללים, צאו, כי משעמם לי!!!

לאנה

New member
אנשים!, משהו ממש חשוב!

למרות שסידרתנו האהובה באג לא ממש מועמדת לביטול, כדאי לשפר את הסיכויים ולהצביעה בעד השארתה על מסיכנו. אז תלחצו על הקישור הבא, ואז על "Yes", כמובן. בבקשה!, זה מאוד חשוב!

LillipooT

New member
../images/Emo127.gif

הצבעתי

YaLdoNet 4 EveR

New member
יו? ../images/Emo46.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo117.gif

מי ה-1380 המניאקים שעשו "לא"!??!? סעעעעעמקקק
*מחייכת במלאכיות*

*קליאו*

New member
אי אפשר להצביע יותר מפעם אחת!../images/Emo12.gif

או לפחות אני לא מצליחה..
ותתנחמי בעובדה שאנחנו הרוב ושהשאר ילכו לה****ן..

לאנה

New member
אני יודעת, גם אני ניסיתי...

אבל זה די הגיוני, כי בטח יש להם מין דבר כזה שמזהה את המחשב שמצביע, כדי שאי אפשר יהיה להצביע פעמיים. (או יותר...)

מתן ב

New member
את יכולה להתנחם ב...

זה ש 24084 אנשים רוצים להשאיר את התוכנית באוויר... דרך אגב-זה עכשיו 1381... 94% רוצים להשאיר את התוכנית! ייפי!

גם אני הצבעתי! הא!!!

ו... הרבה... הרבה זמן לא כתבתי הודעת צ´אט... אז פליייז... טוב; לאנה, גם את מתכתבת עם אביב? קוּל! איו, כתבתי קול! ואפילו טרחתי לנקד את זה! בררר...

השיעורים... הצילו...

כל... כך... הרבה... שיעורים... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה [זאת הייתי אני קופצת מצוק]

לאנה

New member
וואלה?

אנחנו קיבלנו רק איזה שלושה עמודי לקרוא בספר פיזיקה..., או.קיי, או.קיי, ולסכם מהאנציקלופדיה על איזה נושא משם ולא חשוב בהיסטוריה..., ואגב - כן!, גם אני מתכתבת איתו!, הוא היה כזה נחמד שהוא שלח לי פידבק!, ובאמת רציתי לשאול אותו אם הוא קרא גם את האחרים, אבל, אה, טוב, לא שאלתי..., בכל מקרה, את שאלת?, כאילו, איך ידעת שהוא מתכתב איתי? סליחה, אבל אני ותאמומתי מזמן לא התכתבנו צ´אטית, ו..., ו...

אכן!

כן, גם לי הוא שלח פידבק. הו, הבנאדם קדוש *זה היה רמז סמוי (טוב, לא כל כך) שתשלחו פידבקים* וסתם אחרי שסיימתי לכתוב ת´מייל אז נשאתי נאום לכל מי שעזר לי בדרכי וכתבתי גם את לאנה, אחותי האובדת, שבינתיים נמצאה, ידועה גם כמור, בלה בלה, ידה ידה, ואז הוא יידע אותי. אחלה בנאדם. הוא אוהב את אלאניס וזה. היי, סיפרתי לך על הדיסקים שקניתי?
אוי, זה היה כל כך צ´אטי מצדי, לאנה, כתבי לי במסרים...?

למעלה