בושה לשמוע עברי לידר?!?

בושה לשמוע עברי לידר?!?

ממתי בושה לשמוע אותו?? היום בבית ספר, ישבנו בהפסקה ודברנו על מוסיקה. כל אחד שאל את השני מה הוא אוהב לשמוע, אני אמרתי טראנסים,מטאל ועברי לידר. כולם,"מה, אתה אוהב לשמוע את ההומו הזה". אוקצור רבתי איתם כל ההפסקה, כמעט הלכנו מכות. עשו לי כאלה עצבים, מה זה בושה?!? אני גאה שאני שומע את השירים שלו, יש לו שירים מאוד יפים. זה כל כך עצבן אותי, ואחר כך הם הסתלבטו עלי במשך כל היום. כי אני שומע עברי לידר. זה מראה כמה שאנשים הם דפוקים, והם לא מבינים במוסיקה. מחר אני הולך לקחת דיסק שלו, ובהפסקה אני יבקש מרדיו בית הספר שישימו את הדיסק. איזה שיר כדאי לי לבקש שישימו, מותר רק שיר אחד !! ויש שם תורים חבל על הזמן, כל אחד עומד עם דיסק ביד ומחכה. אוקצור, אני לא יזוז משם עד שלא ישימו את הדיסק. שכל בית הספר ישמע איזה זמר דגול עברי לידר.

ליקה1

New member
כל הכבוד!!! אני הייתי מציעה

שיר קצבי, אנשים שלא מכירים אותו או שיש להם איזושהיא דיעה קדומה עליו לא יתחברו לדעתי לשירים היותר מלודיים ורגועים "הכוס הכחולה" "משהו אמיתי" "לאונרדו" משהו כזה... ואני גם רוצה להגיד לך שגם לי בביצפר שלי יש את הפוזה הזאת של"עברי-מי שומע שירים של הומואים".. אבל אחרי שאנשים שומעים אותו הם מגלים בדיוק מהו שווה....ועוד דבר- עברי גר בדיוק מול הבית ספר שלי, ואנחנו רואים אותו המון... הוא תמיד הולך ם עם הכלב שלו

למעלה