***בושה למשפחת בנאי,,,,,,,,,,,,,,,,

בני33

New member
***בושה למשפחת בנאי,,,,,,,,,,,,,,,,

עוד שונאת ישראל,,,העם שהקים אותה.
ונכנסת לחבורה של;
אחינועם ניני.
גדעון לוי.
גילה אלמגור.

חני2222

New member
שירה גפן אמרה את עמדתה בתור אמא

היא כתבה בפייסבוק כואב לי. כאב אימהי שאינו תלוי באג'נדה מפלגה או דעה פוליטית", היא מסבירה.
"עצם היכולת שלי להרגיש אמפתיה לשני הצדדים לא הופכת אותי לעוכרת ישראל.
אני יכולה לחמול ולהתאבל עם שלוש האמהות שאיבדו את ילדיהן בפיגוע החטיפה והרציחה המתועב,
ובאותה מידה לחמול על הילד ששרפו אותו חי.

היא כואבת את כאבה כאמא . ואני מבינה אותה כאדם נאור ..

חני2222

New member
ילדים הם ילדים ולא משנה

באם הילדים פלסטינים או ישראלים
כלל לא משנה כולם ניצוץ מהמקור ..
רק מוגדרים כלאום אחר ..
כנל לגבי האנשים אלו אבדות בנפש ..
מי יתן והלחימה כבר תיפסק ..
עצוב וכואב מאוד

התמונה שעשתה לי את היום

אתמול בהפגנה בחיפה בעיר התחתית
המשטרה עצרה את חנין זובי עם אזיקים בידיים

נראה את אותם מפגינים ביום חול גברים להפגין....תוך שנייה יתווספו לשם הרבה מאוד ישראלים.

בני33

New member
***גם גילה אלמגור מתביישת להיות ישראלית,,,,,,

קחי את החפצים שלך ועברי למקום אחר.
חוצפנית.

susony

New member
אתה יכול להכניס גם אותי לחבורה

אתה כל כך עלוב, שאני מרחם עליך

סוסון

לשמור על שפה בבקשה.
ולאיזה חבורה אפשר להכניס אותך?
מצטערת אבל מבחינתי גם גילה אלמגור וגם אורנה בנאי חצו גבולות יחד עם כל כך הרבה אנשים.
אני מדברת על הקיצוניים בשני הצדדים. גם יואב אליאס (הצל).
בזמן כזה אנחנו לא צריכים לצעוק אחד על השני ולהתבייש אחד בשני אלא לאחד כוחות.
מתסכל אותי הצעקות של השמאל בזמנים כאלו.. אני יודעת שלאורך הדרך ביבי עשה המון טעויות שהובילו אותנו לכאן אבל מבחינתי אני לא חושבת שהיה פיתרון אחר אלא לצאת לפעולה הזאת. ובזמן הזה אני לא חושבת שזה במקום לעשות הפגנות כאלו נגד הפעולה. ולצאת נגד הישראלים במיוחד כשאתה מתוך ישראל

susony

New member
הנה משהו שחבר כתב

*** עוד טרנד ***

להיות נגד המבצע זה להיות נגד החיילים.

להתנגד למהלך חסר תוחלת של ממשלת ישראל שמסכן חיי חיילים לשווא זה להיות נגד החיילים?

אחרי שטרחה לפרק את אבו מאזן ולהרוס כל סיכוי לעתיד טוב יותר אצל הפלסטינים מתפנה ממשלת ישראל לטפל בתוצאות.

והתוצאות הן אזרחים ישראלים תחת אש, פלסטינים מתים וחיילים מתים.

ומי שמתנגד לתהליך הידוע מראש שהוביל למותם של חיילים ובני אדם משני הצדדים הוא נגד החיילים.

ארוול, מי יגלה עפר מעיניך.

susony

New member
חבורה של "שונאי ישראל"

מצטער,
אבל ההודעה למעלה הינה הסתה לשמה וגועל נפש,
אבל את מגנה אותי על השפה שלי

הפורום הזה הדרדר לגמרי,
עצוב,
אבל כבר אין לי מה לחפש כאן

סוסון

נתחיל מהטענה שלך שהפורום הידרדר כי הערתי לך ולא לאזרח. לא ראיתי בשום מקום את אזרח קורא לך בשמות. אשמח אם תפנה אותי למקום שהוא עשה את זה. אין לי בעיה עם שום דעה כל עוד מבטאים אותה נכון.
מעבר לזה. אני לא חושבת שכרגע רלוונטי מה הימין עשה בעבר בשיחות שלום (ולהבהיר אני חושבת שהימין עשה המון טעויות). אבל כרגע אנחנו בזמן התגוננות ואני לא רואה יותר מדי ברירות הפעם. וכן מכאיב לי שאנשים מהמדינה שלי מתנהגים כגרועי שונאי ישראל. אני לא מדברת על השמאל הלא קיצוני. אבל לצאת בהצהרות כאלו בזמן שאנחנו בסופו של דבר מגנים על האזרחים כאן? זה לא לעניין.
אגב גם הימין הקיצוני לדעתי לא לעניין.. לא כל הערבים מחבלים וכל ההפגנות האלו ממש מפגרות.
במקום שהעם הזה יתאחד אנחנו מתפצלים . במקום שנחזק אחד את השני אנחנו רק פוגעים.
המצב בלתי נסבל מכל כך הרבה חזיתות .

susony

New member
את יכולה להגיד את זה גם לאזרח

אבל בחרתם להגיד את זה רק לי

susony

New member
ברגע שאזרח קורא לאנשים

"שונאי ישראל", ואותם אנשים מאמינים ועושים דברים שאני מאמין בהם,
בעצם הוא מתייחס אליי כאל שונא ישראל,
ולא, אני לא קיצוני, אני באמת מאמין שאין לנו מה לעשות שם,
אני באמת מאמין שישראל והחמאס עושים מעשי הרג שניתן למנוע, אני באמת מאמין שלהרוג אוכלוסיה אזרחית זה רצח (ולא משנה מי עושה אותה), ואם אפשר למנוע אז עדיף.

אז כאדם שאכפת לו (לפי מה שנאמר כאן) אסור לי להגיד את הדיעה שלי, ואם אני אומר אותה מעליבים אותי בשמות, מתייחסים אליי כאל עוכר ישראל, ואף אחד אפילו כלל לא שם לב אפילו מה הבעיה.

עם כל הכבוד, בעיניי הרבה מאד אנשים איבדו את הדרך ואנחנו נמצאים היום במקום מסוכן מאד.

בכך אני מסכימה איתך

שצריך להזהר מהתלהמות,
תראה גם מה כתבתי בפוסט שנעצתי.
אבל שים לב שאתה פנית לבני באופן אישי,
וכינית אותו בשמות,
אזרח דיבר באופן כללי.

susony

New member
הם ממש לא כתבו באופן כללי

אז אולי הם לא פנו אליי,
אבל העובדה היא שהתנסחות שלהם בהחלט פוגעת בי כאדם גם אם הם לא כתבו את השם שלי באופן מפורש או פנו אליי באופן מפורש.

אם זה לא ברור מספיק
קטונתי מלהסביר

בני33

New member
***מבחר תגובות ,מתוך מאות שכאלה,בהמון קבוצות,

***עוד אחת שהעם הזה ,בנה אותה,,,מלכלכת עליו.בושה וחרפה.***
לפני 11 שעות · אהבתי · 4

אור הלב תבדילו בין מדינה להנהגה כמו בין דת אמונה ואמון
.ואלוהות.
המדינה שלנו זהב ההנהגה זקוקה לריענון בכל עונה יש מכירת חיסול לא יזיק לאמץ את השיטה כל רבעון.
לפני 10 שעות · אהבתי

רונה לורי שבא בושה שאאת (אורנה בנאי)חלק מהעם שלי.....להתחסד זה פן של חולשה.
לפני 10 שעות · אהבתי · 2

אילנה אסאו מעניין למה לתת לה במה וכותרת בעיתון אולי בגלל שנזרק מהר ועוטף ת...
לפני 10 שעות · אהבתי · 1

Tsipi Odelia Regev כדאי אולי לשלוח את השמאלנים האלה לחודש בישובי הדרום ונראה איך ידברו. מהבתים המפוארים שלהם ורובם במרכז מרכז נוח להם לדבר ולהשמיץ
לפני 10 שעות · נערך · אהבתי · 1

עדנה רוט התביישי לך גב' בנאי והאמיני לי יש לך על מה ו רבה .....חנכי את בנך בדרך מעוותת זו של אידיולוגיה .....מיותר להוסיף בושה וכלימה לך את מוזמנת לעבור דירה למדינה אחרת שתתגאי בה יש לנו הרבה שכנים נחמדים שיואילו לאמץ אותך להית'
לפני 9 שעות · אהבתי · 1

בר-עמי שפירא בזמן מלחמה המוזות שותקות, כנראה שהיא והחברים שלה אנשי הבמה להם אין מוזות, שימו לב לכך: שחקנים הם שקרנים במקצועה שלהם, ויש כאלה שהפסיקו להבדיל בין קודש לחול,
לפני 9 שעות · אהבתי · 2

פנינה שריקי אני מתבישת בך אורנה בנאי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני 9 שעות · אהבתי · 1

ויטוריה ויקי מדינה דניאל מביישת את משפחת בנאי, יוסי בנאי בטח מתגלגל לו מצער על יציאות מילוליות שלהגברת שחושבת שהיא חכמההההההההההההה
לפני 9 שעות · אהבתי · 3

Ella Shunya בוגדים!
לפני 8 שעות · נערך · אהבתי · 3

שרה אברהם אורנה וכל מרעיה הם ,הם החמס שגר בקירבנו!! את לא מתביישת מה הילדים שלך יאמרו לך כשיגדלו?! למרות הרעל שאת מחדירה לדמם אני מרגישה ואת תראי שהם יקומו עליך ! עופי לעזה ,עופי לכל עוכרי ישראל שאת בעדם ! את נהנת כאן מכל ההגנות ולכן את יכולה להמשיך ולקרק את וכל מרעיך!! את\ם על המאדים מה עם כל מה שהם התחילו יזמו ועשו כל השנים?! נראה אותך\ם מתגוררים לא בעזה מספיק בעוטף עזה אולי המנגינה שלך\ם תהייה אחרת! אני מציעה שכולנו נתאגד והיכן שהיא וכל מרעיה לדעה יופיעו נחרים בוא נהייה גם אנו עם קול קורא קול קורא לשפיות ולהקיא אותם מקרבנו! וכן ידיעות אחרונות שנותן במה לכאלה ,שמחה שאתם על סף קריסה , ולא נשמע מכם יותר!
לפני 5 שעות · אהבתי · 2

Ella Shunya בהחלט! הגיע הזמן שישראל תחרים את הבוגדים והמחבלים שבקרב, דוגמת אורנה בנאי והשנייה הזקנה, איך קוראים לה?!
לפני 3 שעות · אהבתי · 1

שרה אברהם אלה בואי נרים את הדגל ,לא ללכת להצגות שלהם,לא לצפות בתוכניות שהחמסניקים האלה מופיעים\ות,לא לקרא את העיתונים שמרענים אותם או שהם כותבים כגון גדעון לוי ומרעיו מתי כבר יסגרו אתעיתון הארץ?!
לפני 3 שעות · אהבתי · 1

Ella Shunya תראי, שרה, לדעתי זה די אבוד לצאת נגד כל הבוגדים האלה. ואני בטח לא מתאימה להפגנות וכולי.
ואני גם ככה לא הולכת בכלל להצגות. עבדתי תקופה מסוימת בתיאטרון, ויודעת מה הולך מאחורי הקלעים; זה עולם מכוער ועצוב מאוד, וזה הספיק לי.
לדעתי המדינה צריכה לעשות משהו נגד זה.
לפני 3 שעות · אהבתי

Judith Pressler עכשיו אתם מבינים למה סלבריטאיות היא תופעה מטומטמת? מה אורנה בנאי מבינה במדיניות? שתצחיק בארץ נהדרת. זה מספיק טוב בשבילה. גילה אלמגור? שתגיע לפרישה ולשיבה טובה ולא תחלק לעם שלנו ציונים. עוד מישהו? שיופיעו בתחומם ולא יפלשו למקומות שלא מתאימים עבורם. תיכף הן תרצינה באוניברסיטת בר אילן...רבאק!!!
לפני 3 שעות · אהבתי · 2

אירית חבקין לא לתת להם במה ,לא להעצים את הקשקשת הזו בפרסומם חזור ופרסם, שידברו לעצמם, אם אף אחד לא יגיב אם נשתוק אפילו קצת.. כולנו ...ונקשיב ...תהייה פחות המולה, פחות רעש ופחות קהל להיות בשטויות האלה , באמת שיש דברים חשובים מהם . שבוע טוב על כולנו ,ותקווה לטוב יותר בקרוב.
לפני כשעה · אהבתי

מאיוש בר חזק ומדויק.

בני33

New member
***המשך,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

בנימין ליפשיץ ***חוצפנית שכמוך,,,העם הזה בנה אותך,,,בושה למשפחת בנאי.קחי את הכלב שלך ואת הילד שלך,,,ותעברו לעם אחר.*בדרך,,,תקחי איתך את גדעון לוי,,,ואת אחינועם ניני,,,ולא לשכוח את,,,גילה אלמגור.ויפה שעה אחת קודם,,,שתעופו מהעם שלי.***
3 שעות · אהבתי · 6

שרה אברהם תציפו את הפייסבוק שלהם שיאלצו לסגור אותו !!!
3 שעות · אהבתי

Ella Shunya מגעילים הבוגדים האלה!
3 שעות · אהבתי

Tsipi Odelia Regev אכן בושה
2 שעות · אהבתי

עדנה רוט עופי להתגאות במדינה אחרת , חנכי את הבן המסכן שיש לו אמא כמוך לא לשרת את המדינה בושי לך חוצפנית
2 שעות · אהבתי

למעלה