בושה למשטרה

tmonso

New member
בושה למשטרה

מראים בעיתון ידיעות אחרונות, שוטרים שבמקום לחפש את העבריין בני סלע הם הולכים לישון בגנים ציבוריים.... גועל נפש, עוד מצפים שימצאו אותו אולי בחלום. אני מתאר לעצמי שזה לא רק מבמקרה הזה השוטרים מתנהגים ככה הולכים לישון כשיש נשים שהלב שלהם עומד להתפוצץ מרוב פחד, ובגלל זה המשטרה נראת כמו שהיא ניראת. לדעתי צריכים לפטר את השוטרים העצלנים, שלא עושים כלום ואז יהיו אולי פנים אחרות למשטרה שהאזרח אולי, אבל אולי יוכל לסמוח על המשטרה בקצת למרות שהציבור איבד את האימון שלו במשטרה.

UTM

New member
אם אתה הייתה על הרגליים מ6 בבוקר...

לעתונאים קל מאוד לתפוש שוטרים המתרוצצים משש בבוקר כמה ימים ברציפות, ולצלם אותם כאשר הם לוקחים הפסקת מנוחה. נראה אותך מבצע סריקות כל היום.

tmonso

New member
לUTM

בחייך כולנו יודעים שהשוטרים שלנו עצלנים בצורה מחירדה ביותרואנחנו רואים את התוצאות בשטח......................

שלום30

New member
אז זה החידוש בשבילך

לא כל השוטרים עצלנים כמו שלא כל בני האדם מכפישים שוטרים. אמנם ישנם שוטרים עצלנים כמו שישנם בני אדם שמחפשים הזדמנות להכפיש את השוטרים ואת המשטרה. כך או כך אני גאה באותם שוטרים שבמקום לעזוב את השטח וללכת לישון בבית בסבבה, הם סבלו וישנו בדשא ללא תנאים וכל זה על מנת שיוכלו לאגור מעט כוחות בשטח ולהמשיך את החיפושים אחר האסיר הנמלט כל הכבוד להם

ghost7

New member
באותה מדה יכל לפרסם תמונה שלנו היום

וכרגע בטלויזיה- כתבה יותר עניינית, בנושא.

שירןן21

New member
אכן יש במה להתבייש

במקרה הזה אני קצת חולקת עלייך.. אל תשפוט אנשים שעובדים כל יום מאז הבריחה מהשעה 04:15 ועד לשעה 19:00 בכל יום מאז יום שישי מחפשים כמו מטורפים בית בית בניין בניין כל היום בחוץ כשקר וכשחם , כמעט ואין מים זמינים אלה אם כן אתה לוקח איתך בתיק , מה שאתה אוכל זה לחמניית תגבור ובקבוק מים וזה נכון לבוקר צהריים וערב , תלונות של אזרחים "ראיתי את בני סלע" ואז ריצה של משוגע ובסוף זה לא כלום (אני לא באה בטענות על ערנות רק מציגה לך עובדות) ואז כן מרשים לעצמם לנוח איזה חצי שעה בצל בספסל ואולי לנמנם בזמן שהשותף ער כמובן. ופתאום בא עיתונאי מצלם שתי תמונות ועושה שערוריה לא הוגן ולא פייר אבל שוב לא כולם מחשבנים לאותם אנשים.. מסתבר שאתה מאלו שכן אבל זו כבר בעיה שלך. הכי יפה זה שבוקי נאה אוהב ואוהב שרוף של משטרת ישראל ובמיוחד על ממ"ז ת"א , באותו יום של החטיפה החליט להסליק עצמו בכל מיני מקלטים מרוחקים ואז כתב כתבת פיצוץ התחבאתי ולא מצאו אותי.. אם רק היה יודע שלא כך עובדת משטרת ישראל , וכי כל אדיוט מושלם יודע שמיד חובה לרוץ למגעל חיצוני יותר לעשות סגירות ואז לחפור בשטח לא היה כותב את הכתבה הזו.. אבל מה לעשות כשאתה עיתונאי שפעם הייתה לך גישה לכל מכל וכשבא שריף חדש ולא מאפשר לך חופש בלתי מוגבל למשרדי ימ"ר לדוגמה , אז אתה מתחיל לתקוף אותו ואת "הדוברת האישית שלו" . אם תמשיך לקרוא כתבות של בוקי נאה ולא תיקח 50% בערבון מוגבל הדעה שלך על המשטרה והמערכת בכלל לא תשתנה לעולם ותשאר מקובע לדעותך. על פניו כן יש במה להתבייש , אבל גם יש במה להתגאות.. "טיפש יכול לזרוק אבן אחת לבאר ו 10000 אחרים לא יוכלו להוציא אותה"

הסיפור המלא של בוקי נאה...

ב"ה לא סוד, שהעיתונאי בוקי נאה "אוהב" את מחוז תל-אביב מאוד מאוד. כל כתבה ולוּ הפשוטה ביותר היא נוטפת באביקטיביות. למה בוקי נאה שינה את עורו לאחר שהיה הראשון לצאת לטובת המשטרה? והתשובה פשוטה: שניצב דוד צור, נכנס לתפקידו כממ"ז ת"א, הוא החליף הדובר, והביא דוברת ממג"ב. בחורה תותחית שלא רואה בעיניים. כשהיא נכנסה לתפקיד, היה פגישה בינה לבוקי, ובוקי אמר לה בערך כך: נמשיך את הסדר העבודה שהיה פעם, שאני מקבל המידע קצת לפני כולם. הדוברת אמרה לו שאין על מה לדבר, ושאין אצלה 'איפה ואיפה'. ובוקי שככל הנראה נפגע מהיחס הזה - פועל וכותב כפי שהוא כותב.

שירןן21

New member
פחות או יותר

אותה דוברת ליוותה את דוד צור כמעט מתחילת דרכו בערך עוד בימיו בימ"מ .. לבוקי הייתה "ויזה" אם אפשר לקרוא לזה לכך למשרדי ימ"ר ת"א ולמשרדי הדוברות ממש כמו בן בית.. לא רק שקיבל מידע אלא לפעמים גם עוד לפני ביצוע הדברים היה יודע שמשהו עומד להתרחש והיה הראשון בכתבים לדווח.. קיבל יחס טוב ויחצן את המשטרה במקביל אך לא תמיד למען האמת.. כשדוד צור נכנס הוא לא איפשר יותר את הגישה הבלתי נתפסת הזו למשרדי הימ"ר שבגדול היחידה כפופה לממ"ז ישירות למעט מפקד היחידה מה גם שרוב עבודת השוטרים שם היא מסווגת , דוד צור לא אישר לבוקי נאה להיכנס יותר למשרדים או להיפגש עם רכזי מודיעין או לקבל מידע לפני אחרי וגם אם לא היה מסווג , בוקי יזם פגישה עם הדוברת שהבהירה לו חד משמעית שנגמרו הימים של פעם ששריף חדש בא לעיר והוא אינו מעוניין בעיתונאי אזרח שיסתובב לו במחוז ויחפש סקופים , מאותו יום בוקי החליט שאותה דוברת היא לא בדיוק רק דוברת של הממ"ז, שהממ"ז אדם אדיש ולא מקצועי ושוטרי מחוז ת"א והמשטרה בכלל היא בזיונית.. רמת הכתבות שלו זהות בערך לתגובות של ילד בן 4 שאומרים לו שיתן נשיקה לילדה הכי יפה בגן... אפשר לקחת את מה שהוא כותב ברצינות ואפשר פשוט לקרוא לצחוק לקחת קצת מהדברים ו.. זהו.

אכן, צודקת : )

ב"ה תודה על הבהרת הדברים. ששוחחתי עם קצין משם, הוא אמר לי את שכתבתי.

ghost7

New member
ותודה לשניכם, שהבהרתם את עניין

המהפך. המהפך עצמו היה בולט- מ"אוהד שרוף" ל"מבקר אובססיבי". ובשני המקרים, כשעתונאי מערב בין יחסו האישי והסיקור העיתונאי, כדאי "לברור" מתוך הכתבה את העובדות (ולהביא בחשבון שיכול להיות שהן חד-צדדיות), ורק אז להחליט איך להתיחס.

oferyosi

New member
אתה סתום או מה???

לך אתה תרוץ 12 שעות בלי מנוחה.....ואחרי זה שיבוא איזה מניאק שיצלם אותך נח. הוציאו חלק מהחברים שלי ביום שישי ב 03:00 בלילה,ל12 שעות עבודה לא מתוכננת.ואני עשיתי את זה יום אח"כ. ואתה מקבל "סנדביץ' רוני" , ובקבוק מיים...ואם לא הבאת איתך משהו מהביית - זה מה יש לך איתך. קל לדבר מאחורי מקלדת... לא כל דבר בעולם זה יחסי ציבור , ולא כל מה שרואים בעיתון - הוא כל האמת

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif זה מה שרציתי לכתוב - רק במילים

הרבה יותר בוטות - וחבל שימחקו לי את הדעות בגלל שימוש בשפה לא נאותה
באמת אותם שוטרים היו צריכים ללחוץ על האוטומט
אה.סליחה.שכחתי שהם בני אדם
אז אולי הם היו צריכים לנוח בבית כדי שמטומטמים כמוtmonso יוציאו את המנוחה מהקשרם
"נחים במקום לחפש" ??! אולי זה מה שהם עושים כבר שעות על גבי שעות כבר מספר יממות
שוטרים עצלנים ??! אולי תצטרף אליהם לחיפושים ותראה להם איך לחפש רצוף 12 שעות וחוזר חלילה
חיפשתי את הכתבה ולא מצאתי - אני רק מתה לדעת מה אותו כתב רשם כי לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאותה תמונה היא תמונה חיובית לשוטרים ולא לגנותם - אולי שאולי tmonso חושב שזה היה להם נוח על אותו ספסל

tmonso

New member
לsupeRonit

דבר ראשון האנס בני סלע עד כמה שאני יודע לא נתפס עם שוטרים שיושנים ונחים כל הזמן. יודעת מה צודקת צריכים לנוח ואני לא מאמין שיתנו להם לחפש אחרי בני סלע 24 שעות במשך איזה שבוע תפעילי קצת את התאים האפורים שיש לך אם יש בכלל..... בקיצור המשטרה פישלה ובגדול גם בחיפושים אחרי האנס וגם בליווי שלו לביהמ"ש. ואם החיפושים היו באזור שלי הייתי עוזר לחפש אחריו ולא הולך לנוח.

SupeRonit

New member
מן הסתם השוטרים *לא*

"יושנים ונחים כל הזמן" וכששניים נחים - אז יש מאות אחרים שמחפשים כולל שניים שמכסים את אותה גיזרה של אלו שנחים

SupeRonit

New member
ועוד כמה דברים

1.החיפוש לא מתחיל ונגמר באותם שני שוטרים. 2.אולי לא 24 שעות במשך שבוע - אבל בהחלט משמרות ארוכות מאוד בתנאי שטח מאוד קשים כמו שציינו כבר לפניי. 3.כן,יש לי כמה תאים אפורים - יעידו כמה שמכירים אותי
עובדה שאני יודעת שצריך לכתוב "ייתפס" ולא "נתפס" כמו שרשמת וכבר קיוותי שתפסו אותו במהלך הלילה
4.כן,המשטרה פישלה בבריחה בזה כולם מודים אבל בחיפושים עם אפס מידע שיש להם ובהסתמך על ידיעות אזרחים חמות מהשטח המשטרה פעלה במהירות ויעילות - אבל ידוע שסלע מאוד חכם וערמומי ולא סתם לקח לתפוס אותו 3 שנים לפני מעצרו וזה גם בגלל שנפצע בברך והתקשה לברוח
5.תפעיל אתה את התאים האפורים שלך ותחזור למהדורות החדשות של תחילת השבוע ותראה איזה מאמץ אדיר השקיעו מאות שוטרים בחיפושים - ונניח ששניים "סרחו" (מה שאני בטוחה שלא קרה
) כי הרשו לעצמם לנוח אחרי שעות רצופות של חיפושים - אז למה לבוא ולהשמיץ את כלל משטרת ישראל בנושא החיפושים שעמלה ימים כלילות בנושא ללא קשר לתוצאה הכואבת מאוד
?!

מסתבר...

ב"ה מסתבר שבוקי נאה עושה כתבה - זה מחלחל לאנשים לראש. הבן-אדם לא אביקטיבי לחלוטין וזה לצערי "מחלחל"...

למעלה