בושה לליכוד !!

totony

New member
המתן, עוד מעט אפתח שירשור מיחד על

זה. אין לי כוח לעשות את זה בשירשור הזה. מחר, OK? תהיה רשימה מפורטת של ספרים(כאילו שתקרא אותם...). דרך הגב, לא כל אותם ספרים ניכתבו ע"י ישראלים, חלק נכתבו ע"י משגיחים מהצד....

EverMan

New member
תתפלא , אבל אני אקרא אותם

ואם אני לא אקרא את כולם , אני לפחות ארפרף עליהם בספריה או בחנות ספרים. אל תפקפק במה שאני אומר , אם אני שואל , זה כי אני באמת רוצה לדעת. מה עוד שאני באמת רוצה לדעת מאיפה אתה לוקח את השטויות האלה ...

EverMan

New member
כן , קוראים לו :

ביילין! האיש והחייזר. ואחריו יצא : האימפריה (השמאלנית) מכה שנית. ואחרי זה יצא : יגאל עמיר , סוכן השב"כ.

EverMan

New member
מה ?! לא שמעת על הסרטים ?

ביילין! האיש והחייזר. ואחריו יצא : האימפריה (השמאלנית) מכה שנית. ואחרי זה יצא : יגאל עמיר , סוכן השב"כ.

EverMan

New member
מה ?! לא שמעת על הסרטים ?

La Gamba

New member
הי, תוכלו לעבוד ביחד עם הערבים!

המוסד והבאוינג(ים) פוגשים את התאומים

EverMan

New member
מי שמדבר ...

העבודה הם בכלל בדיחה לא מוצלחת ? והליכוד המפלגה הכה אידיאולוגיות מצויינת הא ? my ass ! אתה תראה טוב מאוד ועל זה השם שלי חתום , שבבחירות הקרובות העבודה משפשפת לפחות את ה30 מנדטים (כל עוד פואד לא עומד בראשה). העם לא מתפכח מדבר , ואתה תראה את זה , כי אין לו סיבה ! הוא ראה את הכישלון של שרון ! הוא ראה את השלום ששרון הבטיח ! את סילבן שלום ! את הקריסת כלכלה שלו ! ודליה איציק עוזבת ? נחמד לדעת , מצחיק , דיברתי איתה רק לפני שבועיים , היא לא הביעה כל רצון לעזוב ! עמרם מצנע לא מבין בביטחון ? אהה , הוא סתם היה אלוף בצה"ל ... שזו הדרגה השניה הכי גבוה , אבל מה הוא מבין נכון ?! למה הוא חושב שהוא יצליח , כי הוא בן אדם , כמוני וכמוך , לא פוליטיקאי , לא נחש ערמומי וזחלני ! הוא אדם ! וזאת הסיבה שהוא יצליח ! מה רואים בסקרים ? להגיד לך ? 60% מהעם מרוצה מהתפקוד של שרון כראש ממשלה (ז"א לא אומר שהוא גרוע). ששאלו את אותם אנשים ממה בדיוק הם מרוצים , 85% לא ידעו להגיד ממה ! שרון הוא פוליטיקאי , והוא מורח ומורח ומורח , לכן העם הזה חושב שהוא כל כך טוב ! ושרון לא שיקר ? הוא הבטיח שלום ! איזה שלום הגיע ? אולי סילבן ! הוא הבטיח ביטחון ! איזה ביטחון ? 550 הרוגים ! נכון , השמאל ההזוי יצר פנטזיית שלום שהוא חי בה עד היום שהוא אומר לסגת מהכל ולחתום על הסכם עם מי לא. זאת מעולם לא הייתה דרכה של העבודה , וגם שהראש ממשלה הכי יוני שלנו היה בשלטון (ברק) , הוא לא חי באשליה הזו , והנחית על הפלשתינאים פצצות וסגרים יום אחרי יום ! "העבודה יורדת אל מתחת לקו 20 המנדטים" ששואלים אותך בסקר , מה נראה לך אופטימלי ביותר , אתה לא חושב על ההצבעה בפתק אחד , אתה לא חושב על מפלגת שלטון , אתה הולך על מי שהכי הרבה נמצא בעיתונים באותו יום , אתה הולך על מי שהכי מתאים לך למצב ... ואולי היום זה שינוי , אולי מחר זה מרצ ... אבל שבאים להצביע , הם מצביעים עבודה ! ומבחן התוצאה יוכיח את זה ! כי זה יפה להגיד בסקר : אני תומך במרצ או שינוי ! אבל שבאים להצביע , הם מצביעים עבודה , כי הם רוצים מפלגת שלטון שמאלנית , לא קקיונים קטנים שצועקים בצד. הם רוצים גם להצביע בפתק לראש ממשלה. הם רוצים להצביע למפלגה חזקה , ולא לאיזו מפלגה שיש לה 6 מנדטים ועושה רעש ולא דבר יותר. לעם יש ביטחון בשרון ? וזאת למה ? מה שרון עשה שיש בו כל כך הרבה בטחון ?

yoavl1

New member
מה למצנע ולבטחון?? צודק!

אילו היה רק לוחם בשריון ולא היה מתקדם להיות מפקד טנק - דיינו אילו היה מפקד טנק ולא היה מפקדם להיות מפקד מחלקת טנקים - דיינו אילו היה מפקד מחלקת טנקים ולא היה מתקדם להיות מפקד פלוגה - דיינו אילו היה מפקד פלוגה ולא היה מתקדם להיות קצין מבצעים חטיבה - דיינו אילו היה קצין מבצעים חטיבה ולא היה מתקדם לתפקיד סמג"ד - דיינו אילו היה סגן מפקד גדוד ולא היה מתקדם להיות מפקד גדוד (סא"ל)- דיינו אילו היה מפקד גדוד ולא היה מתקדם לתפקיד מח"ט שריון 188 - דיינו אילו היה מח"ט שריון 188 ולא היה מתקדם להיות אוגדונר 36 - דיינו אילו היה אוגדונר 36 ולא היה מתקדם להיות אלוף פיקוד המרכז - דיינו דיי דיינו דיי דיינו דיי דיינו דיינו דיינו דיינו !!! הסבר קליל למי שלא יודע: מח"ט שריון משמעותו לפקד על 3 גדודים! (מפקד גדוד כפול 3) אוגדונר 36 משמעותו לפקד על האוגדה בנפח רמת הגולן. להיות אחראי על *כל* הכוחות (חי"ר,שריון,רגלים,רפואה,הנדסה,תותחנים ושאר ג´ובניקים) בחטיבות של הר דב, נחל שיאון, רכס רמים, החרמון וכמובן שבזמנו גם על הגזרה המזרחית של לבנון שהיא הגזרה היותר חמה הייתה שכללה בתוכה מוצבים כמו הבופור,סוג´וד,ריחן,עיישיה וא-טייבה.... ואלוף פיקוד מרכז אתם ודאי יודעים מה זה.... צודק, מטייל עם סנאים, מה לו ולבטחון??

La Gamba

New member
שוב אתה משמיץ...

למה איני מופתע שהימין שוב משמיץ? למה אני לא מופתע שהימין שוב מסית... למה אני לא מופתע שהימין חוזר וסורר....

למעלה