בושה וחרפה!!

בושה וחרפה!!

וזה עוד אומר ערבי נאור מתורבת ונוצרי.!! מפי פניניו של חבר כנסת בישראל.. הכנסת היום ירדה מהפסים בכל הרמות שפל המדרגה אין יותר מזה.. איך אחר כך המבוגירם מצפים מאיתנו בני הנוער לדבר בשפה יפה ולהתנהג יפה אם אדם כזה שהוא נבחר ציבור אורמ כאלו דברים.. אז ייאלה לכו לכו תציטיינו!!!

Fleddermaus

New member
סליחה?

לגבי הנושא, התבטאות מכוערת ומבחילה. כל הבוז לבשארה. חבל מאוד שהכנסת שלנו הגיע לשפל שכזה. ולגביך, מה זה צריך להביע "מתורבת ונוצרי"? אז מוסלמי הוא בהכרח אספסןף? תסביר את עצמך בבקשה, אחרת אאלץ להסיק שאתה גזען שמאמין שכל מוסלמי נולד חוליגאן, וזה אצלו בגנים.

זאת עובדה..

ככה כתב אייזשהו טובקטיסט אחד ואני פשוט העתקתי את מה שכתב.. לא אמרתי שמוסלמי הוא אספסוף.

זאת עובדה..

תראה לי טרוריסט שהוא לא מוסלמי? (אם הייתי אמיתי וגזען הייתי אומר תראה לי מוסלמי שהוא לא טרוריסט...)

גם הנאצים ראו ביהודים..

טרוריסט הכוונה אחד שהורג את עצמו בשביל לקחת איתו אנשים חפים מפשע אוקי?

Fleddermaus

New member
לא חייב להרוג את עצמך

זה מחבל מתאבד, יש גם טרוריסטים שסתם הורגים.

אני מתכוון

אנשים שהורגים אנשים על סתם ללא מטרה וללא כלום רק בשביל החלום על 72 בתולות... אלה הם רק מוסלמים הם רוצחים אפילו לא בשביל לנקום כמו גולדשטין וזאדה כי הלוא האזרחים שנהרגו בקניון לא עשו למחבל שום רע ראית תופעה (לא יחידים) שקבוצה מסוימת מכריזה שהיא תהרוג אנשים ללא סיבה שהיא לא מוסלמית? ראית ארגון טרור שלא חברים בו מוסלמים? (שתבין, רוצח לא נקרא טרוריסט טרוריסט נקרא מי ששואף לרצוח אנשים בלי סיבה או תועלת)

Fleddermaus

New member
אתה סתם משקר.

נרצחי זאדה לא עשו לו כלום, באותה מידה שהאזרחים על אוטובוס שהתפוצץ לא עשו למחבל כלום. זה רצח וזה רצח, ממניעים אידאולוגים. תפתח מילון ותקרא את ההגדרה של טרור: "ראית ארגון טרור שלא חברים בו מוסלמים?" LRA, IRA, המחתרת הבאסקית, Black Star, וכו' וכו'. כולם מוגדרים רשמית כארגוני טרור.

Fleddermaus

New member
רשימה חלקית מאוד:

Lord's resistance army באוגנדה Irish National Liberation Army באירלנד Nagland Rebels הודו KKK ארה"ב Oromo Liberation Front סומליה Black Star אנרכיסטים וגם: הארגון הצבאי הלאומי לוחמי חירות ישראל כהנא חי כ"ך כל אלה לא מוסלמים, והרשימה עוד ארוכה.

תגובה

א. מה שדיברת על אוגנדה וסומליה אלה מוסלמים המחבלים בענין כהנא נו בחייך איזה פיגוע הם עשו? נראה לך שהם יעשו פיגועים? על מה אתה מדבר? הם טרוריסטים? הם מקסימום יתנכלו לערבים לא יותר הם ודאי לא ילכו לשוק בעזה ויירו על עוברי אורח תמימים ברוך גולדשטיין זה היה משו חריג אולי הוא התעצבן על רצח כהנא אני לאדע מה אבל הוא עשה את זה מטעם עצמו ובטוח שאם הערבים לא היו עושים פיגועים הוא לא היה עושה את זה בענין זדה א. יכול להיות שחשב שעומדים לתקוף אותו ב. אפילו אם הוא טרוריסט אבל זה בגלל שרצה לנקום בערבים על הפיגועים בכל אופן לא אמרתי שאין בכלל אנשים משוגעים שטופי מוח אמרתי שכל הטרוריסטים חוץ מאחד שתים שלוש (או עשר) הם מוסלמים ושים לב גם שכל הטרוריסטים עושים את זה בשם האיסלאם והם צועקים אללה עכבר לפני שהם מתפוצצים...

Fleddermaus

New member
לא.

א. לא, ה-LRA לא מוסלמים, יש להם מין "דת" משלהם. ב. ארגון "כהנא חי" מטיף לטרור, והוא אחראי למעשי ביזה ולינץ'. ג. לגבי זדה, סתם בלבולי ביצים, הוא רצח כי הוא גזען מחבל. ד. רוב הטרוריסטים לא מוסלמים, יש טרור איסלאמי ועוד הרבה סוגים של טרור.

Fleddermaus

New member
למה אתה משקר?

ה-KKK חי וקיים, והוא מקיים מפגני ראווה בארה"ב. הוא אחראי למעשי לינץ', רצח, והנחת פצצות בריכוזי אוכלוסיה שחורים ויהודיים.

Fleddermaus

New member
לא, לא

ה-KKK, הNSM (המפלגה הנאצית האמריקאית) ועד רבים מ'יימים הפגנות ומחנות אימונים גם במרכז וצפון ארה"ב.

הארגון הצבאי הלאומי לא ארגון טרור

כ"ך לא עשו פיגועים הם לא ארגון טרור. ולמה אז לא רשמתה את הארגון ההגנה?!! כהנה חיי או מת לא היה טרוריסט.

Fleddermaus

New member
כ"ך כן עשו פיגועים.

כ"ך (הJDL בארה"ב), הטמינו פצצות במשרדים של פעילי שמאל ונציגים רוסיים בארה"ב, תכננו ומתכננים פיגועים נגד ערבים (פצצות שהוטמנו בבתי ספר ערביים, וכו'), וכהנא הטיף לטרור באותה חומרה של השייח יאסין. למה לא ההגנה? ההגנה לא רצחו אזרחים חפים מפשע בכוונה תחילה. על דיר יאסין שמעת?

לא ההגנה?1

אז עכשיו תדע לך שגם ההגנה!! אפילו שאתה מהשמאל ואתה רוצה הריי לא מ"חסידי" האצ"ל.. אז תדע לך שהם גם רצחו/הרגו חפים מפשע אומנם בכמיות מצומצות הרבה יורת אבל עדיין עשו אותו דבר.. כך שאם אתה מגדיר את אצל כארגון טרור תוסיףפ גם את ההגנה לרשימה אפילו אם זה כואב לציפור נפשך.

למעלה