בושה וחרפה

nora האחת

New member
את פסיכולוגית? אז מצבך בכי רע.

את לא מסוגלת להתמודד עם האמת, ואת חייבת להתקיף בכדי להוכיח לכולם שאת צודקת. את שונה ואת מיעוט. תוכלי לומר כל מה שחשקה נפשך, אני לא כמוך ב"ה ואל אהיה כמוך חלילה וחס. אני באמת מרחמת עליך. ומה את עושה פה 24 שעות ביממה? עוקבת אחרי פולשים? ככה מתנהגת פסיכולוגית? לכי לטיפול יקירה.

ro99

New member
../images/Emo6.gif

This is easier than a turkey shoot. I thought they made dossiyot slightly more intelligent than this, but I guess I was wrong. I haven't laughed so much for a long time.
Thanks dossit. Please write some more of these wonderful words of wisdom - I'm sitting at my computer writing something that takes up a lot of my energy and concentration right now and I need a laugh from time to time to help break the monotony. I wish we had a webcam to see your face growing more and more purple with fury - can you put a photo in your next message?​

eig

New member
אחת, שתיים, שלוש - הפתעה !!

לגברת שקריאת המקורות משעממת אותה, ובמקום החליטה להצטרף לפורומים של הומוסקסואלים (לא עלינו), ומי יודע, אולי מרב שעמום תתחילי גם לצעוד במצעדי גאווה. צר לי לעדכן אותך, אבל מדינת היהודים, אלא שחיים יחדיו בשלום על טהרת היהדות נמצאת הרחק הרחק ממך בצפון אמריקה בין ברוקלין לטורונטו. מליוני יהודים שאם חשבו לגע שאלוהים מחכה להם בירושלים הם היו שם. עממה, הם כבר התחילו ללמוד לחיות בצורה נורמלית (חלקם לפחות) עם הסובבים אותם, אחרי הכל יהודים הם מיעוט בעולם את יודעת, עולם שחיים בו עוד כמה אנשים. אבל את, שלא לומדת, יום אחד תפתחי את הדלת ותהיה מאוד מופתעת לגלות איזה היטלר נוסף שקם רק בגלל השנאה שיש לך לכולם. לו לומדים מההסטוריה, זה הדבר היחיד שמשגע אותי.

Woking

New member
התחייבות

ביום הכיפורים הבא אני מתחייב לאכול חזיר מטוגן בחמאה להצלת נשמתך החוטאת. איך שאני מבין את הדוקטרינה המעוותת שלכם, המשיח לא יבוא עד שכל היהודים יחזרו בתשובה. ובכן, מאחר ואני יהודי בעל כורחי, אני משתדל לעשות בכל יום לפחות דבר אחד שישאיר את המשיח איפה שהוא כרגע. המשך חיים נעימים בשטעטל.

Woking

New member
ותיקון

מלכתי, גם בשבילך אני אוכל בייקון בכל יום בשנה, אבל זה רק בגלל שאת מושלמת. אני לעומת זאת יצור עלוב ולכן אני לא יודע לשרשר כמו שצריך. אבל חוץ מזה אני straight as an arrow. לנורה, אם את רק אחת, אז זה באמת לא נורא כל-כך. נראה לי כך האגרסיות שלך זה בגלל שלא הצלחת להתחבר למיניות המודחקת.

Nirvana0

New member
אין בעיה

נתראה בגיהנום, מקווה שיש לך ציצים מעניינים לפחות, אני אבוא עם אוזניות. זה<--- נקרא להיות נורמלי.... מעניין איזה שליחות את עושה בשם המדינה ואיפה (אני יכולה להמליץ לך על מקומות אמיתיים, הנאה מובטחת), שיש לך המון זמן לבזבז על אתרי גאים גאות.

Nirvana0

New member
צודקת!

והיא עדיין גבוהה ביחס אלייך. תשאפי כמה לריאות וצאי לִחְיוֹת, חבל"ז. הפסיקי לטחון את המוח שלך בשטויות, שמאכילים אותך, צאי מהעדר. או קבעי תור אצל רו, היא תטפל בך במסירות וביעילות.

nora האחת

New member
צודקת? תתביישי לך. לא פלא שאת לבד.

נתראה בגיהנום, מקווה שיש לך ציצים מעניינים לפחות, אני אבוא עם אוזניות. זה<--- נקרא להיות נורמלי.... רק טיפשה יכולה לכתוב את המשפט הזה!! ואת לא רק גאה, אלא גם בהמה.

Nirvana0

New member
ככה מתנהגים

טרולים ! מפריע להם, כשאחרים לא מתרגשים מהתגובות שלהם. הוכחת עכשיו, שאת נמנית במיעוט הטרולי הזה
תודה על התגובה, לא יכולת לעשות טוב יותר מזה! היידה לצאת מהקונכייה!!! שלום ולא להיתראות מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווּּּּ :)

למעלה