בושה וחרפה!!!

teen17

New member
בושה וחרפה!!!

מה זה המשחק המגעיל הזה שמכבי שיחקו? ראיתי את כל המשחק ובמחצית השניה הם היו די טובים אבל עדיין נו באמת היו להם מלא הזדמנויות ולא ניצלו אותן. פשוט בושה וחרפה. אני מקווה רק שהפועל תל אביב תפסיד או תעשה תיקו בשני משחקיה הקרובים.

LordNor

New member
באמת שאתה צודק...... כנראה לא

השקיעו מאמץ במשחק...

רובל

New member
משחק הכי טוב של מכבי עד עכשיו

החכמה להית טובים נגד קבוצות טובות ולא נגד קבוצות עם שחקן חסר. בניון חסר להיות יוסי רקדן בלט על מגרש כדורגל. מכבי היום העבירה עוד הילוך קדימה.

teen17

New member
מה זה עוזר לנו שהם שיחקו טוב?

כל הקטע כאן זה שלמרות ששיחקנו טוב לא לקחנו 3 נק´ זה כל הקטע וזה מה שמעצבן פה!!!

MineSweeper

New member
ברור שזה מעצבן...

זה תמיד מעצבן... אבל מה לעשות שאי אפשר לקבל הכל? ברור שתמיד רוצים לקחת 3 נק´, אבל אני מודה- אחרי ה-1:0 הפסקתי לנשום, ונשמתי שוב רק ב-1:1, ככה שהייתי די מרוצה גם מזה... וואי, זה יוצא שלא נשמתי די הרבה זמן. טוב, מילא...

בלר

New member
שיגיעו בהילוך 5 למשחק המתאים

זה הפועל ת"א עוד 3 שבועות.היגע הזמן שמכבי חיפה תנצח את ת"א כמו שעשתה כל השנים ולא לגמור כל הזמן בתיקו.

שאלה מעניינת

קודם כל, לפני שאשאל, המשחק הזה קטע רצף של 13 נצחונות של מכבי על הפועל פ"ת. ועכשיו לשאלה: האם דודו אוואט יכול היה לעצור את הכדור של בן-שמעון? בטלוויזיה ראו שהוא נגע בכדור די בזמן. ירוק עולה!!! איש

teen17

New member
100 אחוז שכן......

הרי בטלויזיה ראו שהוא הגיע לכדור. מה גם שזכור לנו הטעויות ב-3 המשחקים האחרונים שלו.....

MineSweeper

New member
אני מתכוונת

לכל הטעויות של אוואט, באופן כללי... פשוט, אנשים פה מסביבי מתחילים עם תאוריות מעצבנות שהוא "מושתל" וכל מיני שטויות... לא שאני לוקחת ברצינות, אבל זה מעצבן אותי, ולחשוב על הטעויות האלה עוד יותר מעצבן אותי, ומזה יוצא- שאני לא רוצה לחשוב על זה...

למעלה