זו הודעה של: g99 והתגובות הן:
• סיפור מהחיים.ו *g99 ו√ תקראו את הסיפור הבא,אמיתי מהחיים. לא,אני לא עונה לך יותר,לא מתכוונת להסביר לך גם למה.אז נכון שהכרנו והיינו בקשר חמישה חודשים!ונכון שרק אחרי חמישה חודשים נפגשנו,שכחתי לציין איך היית מספר לי על אחרות,"מלכלך" עלהן חופשי!!! ואחרי הפגישה ההיא כבר התחלנו לריב,כן...בגלל שהבנתי שאתה מושבע של שליטה,אוהב את הכוח!!!אז רבנו,לא דיברנו כמה חודשים.אני מודה שבשלב מסויים ממש סגדתי לך,אך מהר מאוד הבנתי שאתה לא עומד בעובדה שאני נפגשת ויוצאת עם אחרים...אבל רגע,אתה בכלל נשוי,מה מפריע לך?למה אתה עומד בדרכי?רק פה הבנתי,אתה רוצה את השליטה! הייתכן שאוהב גבר אחר? הייתכן שלא אתה מרכז העניינים???? אז כן,אמרתי שאתה הורס,לא הספקתי להסביר למה... אתה הורס לאחרות את החיים,כן הן מתאהבות בך,לא, אל תיתן לי את התירוץ שאתה לא אחראי למחשבותהם ורגשותהם...זה לא עובד!אתה גרמת להם להתאהב בך...סיפרת ששכבו,כן,אתה ואני...חחחח נו באמת,אני ה"טהורה" שלך,איך יתכן ששכבת איתי?אז אתה מפיץ עליי שקרים ומתפלא למה אני טוענת שאתה הורס? תחשוב לבד! קטע זה לקוח מהחיים האמיתיים,מה דעתכם? g99... ידידתי...ו ב א ר י ו√ 01:34 05/12/01 • היי מתוקתי ג^י חבל שלא הגעתן באותוו פלג^ר ו√ יום.היית מקבלת פרק חשוב בחיים על אותו חלאה.אוהבת מון.תהיי חזקה!! • סיפור מהחייםו Silence & tairon ו√ לא פעם יוצא שבאים לכן לספר סיפור כזה או אחר ואנחנו פה לרוב שומעים חלק אחד של הסיפור ועל"פ זה לא ניתן לשפוט ואני האחרון לשפוטדבר אחד ברור לטנגו צריך שנים!ושנים יוצרים קשר יהיה אשר יהיהכתבת שהוא גבר נשוי.. אז מראש זהו קשרשנידון לכשלון... אז מה לך לבוא בתלונהלמה ציפית בדיוק?למה את לא סבורה שמגיע לך הרבה יותר ? ואהבה נטו?יש לי עצמי חוק והוא בל יעבור אני לא מתחיל דבר וחצי דבר עם מישהי שהיא נשואה... כי היא לא יכולה להיות איתי ב100%אני מאחל לך אהבה אמיתית ופנוייה אך ורק לך בהצלחה טאי 05/12/01 • g99ו killing me softly ו√ אני מצטערת שנפלת לקשר עם גבר נשוי. מי ששפל כאן זה הוא.הייתי שם.אני מבינה אותך, ואת לא אשימה אל תאשימי את עצמך, הוא מסכן שהוא צריך מהצד אותך כי אחרי הכול יש לו משפחה. הייתי עם כזה גבר ואני רק מרחמת עליו שהוא היה צריך לספר לכל העולם מה היה ביננו וששכבתי איתו כשזה בעצם לא קרה מעולם! פשוט רחמי נתונים לו.אני מקווה שלא תצרי קשר עם כזה בחור לטובתך האישית. בהצלחה. • מאיפה את צצת בכלל ו irist ו√ ועל מי את מנסה לעשות רושם??? הרי לטנגו צריך שניים!!!ויודעת מה???גם אני הייתי עם גבר נשויאז מה????????????????????????????זו היתה הבחירה שלי!!!!!!!! וכל אחד צריך לקחת אחריות על מעשיו...ולא לחפש להחפיש את הצד השני... כאילו אין לו יד ורגל בענין... iris>ששוב מגלה שהגמל לא רואה את הדבשת שלו< • תמחקו אותי כי אני צודקת!ו עדי 22 ו√ מה קרה אסור להביע דעות?אסור לכתוב בפורום הזה אמת לאמיתה? רק שקרים מותר זה וידויים רק על פנטזיות? הגיע הזמן שאנשים פה יתחילו לדבר אמת ויפסיקו לסובב אחד את השני בשקרים! אפשר לפתוח פורום חדש בשם שקרים ופנטזיות זה שם מתאים יותר לכאן! ואני לא בקטע של ללכלך פשוט אומרת את האמת אז באמת ס-ל-י-ח-ה שאני אמיתית ולא מעלילה דברים כמו שהואעושה!!!!ולכל אילו שמרגישים צורך ללקק אני לא מבינה על מה ולמה??כי בסה"כ יש כאן בחורה מסכנה שהואפגע בה ובמקום לצדד בה ולתמוך בה אתם כועסים עליה ומגיניםעליו!!! י ממש לא מבינה אתכם!!! בושה וחרפה.עדידוש • עדידוש ..ו שרון בת28 ו√ כל פעם את מפתיעה אותי מחדש ... אכזבה אחת גדולה !!!! • אני???ו עדי 22 וחצי ו√ את זאת שמאוהבת בו ולא אני.את מפתיעה אותי אולי. אולי את לא יודעת על הסייבר שהיה לי ולו באיסיקיו???אז כן והוא רצה להיות איתי מה קרה את מקנאה???ואני מפתיעה אותך כי אני אמיתית ולא סתם לקקנית כמוך! עדידושש • נפלת על הראש ..ו שרון בת28 ו√ מאוהבת בו .. ???התשגעת , אני חברה שלו , הוא חבר שלי .. מה אפכת לי מה הוא עושה איתך בפרטי שלך , מה אפכת לי מה הוא עושה באי סי קיו שלך , לא מעניין אותי שום דבר שכזה .. אין לי מה לקנא ובטח שלא ממך , ובטח שלא ממנה .. הקשר שיש לי איתו הוא קשר של חברות טהורה , משהו שאת לא יודעת ולא מכירה .תתבישי לך .את צריכה ללמוד שעור בחיים על חברות . • כן!ו עדי 22 וחצי ו√ שני סיפרה לי שהתקשרת אליו כשהוא היה אצלה והתחננת אליו שלא יעשה איתה כלום וזה קרה כשהוא היה במילואים והיה אמור לבוא אלי אבל הבת זונה הזאת הסיטה אותו לבוא אליה!אני והוא היינו חברים טובים עד שאת ועוד כמה חברות שלא פה קינאו בי בגלל שידעו על זה וסכסכו ביננחברות טהורה? את נשואה והוא נשוי על מה את מדברת בכלל?הוא סיפר לשני שיש לך קול מקסים וכשהוא מדבר איתך הוא עוצם עיניים ומדמיין מישהי כוסית כי את מכוערת ככה הוא אמר עליך.זה חבר??תתביישי לך את! • אז מה עם אני מכוערת ....... ???ו שרון בת28 ו√ אבל יש לי לב שלאחת כמוך בחיים לא יהיה ... יש לי רגשות שבחיים לאחת כמוך לא יהיה ... לא מענין אותי מה הוא עושה ועם מי הוא עושה ... הוא חבר שלי וזהו . ועוד משהו .. להיות מכוערת זה לא אומר שאני לא אדם . לא כולן יפות בעולם הזה ... אבל גם מצד שני לא לכולן יש את היושר ונשמה כמו שיש לי . • לך עם טעות הכתיב!ו עדי 22 וחצי ו√ אם במקום עם.רגשות כלפיו אולי.חבר שלך לא היה מלכלך עלייך! ואני לא היה לי כלום איתו רק הבעתי דעתי וכולכם מתנפלים עלי .כי אני אמיתית.משהו שאת בחיים לא תהיי עם עצמך!וחבל הוא עושה ממך צחוק ומלכלך עלייך מתי תתעוררי?אהה?טיפשה! • איזה מזל ...ו שרון בת28 ו√ שחתמת את הדברי הבלות שלך בחתימה .. טיפשה!כי זה מה שאת באמת . • לך עם טעות הכתיב מס´ 2ו עדי 22 וחצי ו√ הטיפשה כוון אלייך לא אלי. ° איזה מזל שאת פה ,לתקן אותי ו שרון בת28 ו√ 10:37 05/12/01 • נכון! טוב שאני פהו עדי 22 וחצי ו√ סוף סוף את מבינה שזה וב שאני כאן.כל הכבוד אני שמחה שהארתי את עינייך! • אז הוא צדק? את מכוערת?ו עדי 22 וחצי ו√ הוא גם שלח לי תמונה שלךאת לא רק מכוערת אלא גם שמנה!ונכון לא כולנו התברכנו ביופי חיצוני ופנימי.ואת התברכת גם בטיפשות.ובתמימות.פתי אחת תביני שהוא לא חבר שלך.הוא מבקש מך לעזור לו ולתמוך בו והוא לא עושה בשבילך אותו הדבר.עצוב לי עלייך • עדי וכל אלף הפרצופים...ו irist ו√ מכירים אותך...את בעלת אלף הפרצופים...כולך צביעות שלמה...מכירים את כל השמות שאלייך משוייכים..בוקר טוב מלכת השלגיםבוקר טוב sweet melon בוקר טוב לרבת הפרצופים...תתחילי להתעסק בחיים שלך ולא בשל אחרים...תתחילי לחיות...לקחת אחריות על עצמך...ולא לנסות ולסכסך כל החיים...צורה לך... 05/12/01 • אתם כאילו טיפשים!ו עדי 22 וחצי ו√ שני הזדיינה איתו היא סיפרה לי בושה וחרפה!בוגדני שכזה.בגד בי איתה! • כותרת חדשהו עדי 22 וחצי ו√ סיפור החיים של בלולבי שכולנו צריכים להריע לו על כך שהוא הצליח לזיין תרתי משמע את כל הבחורות כאן. אפילו אותך שרון כי את לא מבינה איזה חלאה הוא! • הגיעו מים עד נפש ....ו שרון בת28 ו√ 10:12 05/12/01 ° ואותה לא מוחקים אהה???ו עדי 22 וחצי ו☼ 10:20 05/12/01 • כל מילה שלך שרון חקוקה בסלע!!!ו רוח הים ו√ 10:24 05/12/01 ° טאי לא מוחק כי הוא גם טיפש!ו עדי 22 וחצי ו√ 10:35 05/12/01 • הכול לתפוז על טאי!ו עדי 22 וחצי ו√ 10:37 05/12/01 • לא משחקים שברו את הכילים ..ו שרון בת28 ו√ 10:38 05/12/01 ° מי שמדברת!ו עדי 22 וחצי ו☼ 10:40 05/12/01 • עדי...ו irist ו√ 10:48 05/12/01 ° גם את יודעת שיש לו זין קטן?ו עדי 22 וחצי ו☼ 10:50 05/12/01 ואחרי כל זה טאי מנהל הפורום לא טורח למחוק כלום כאילו מנהלים יש לכם כאן. כל הכבוד לתפוז נראה מה העיתונים יגידו על זה! הוצאת דיבה!