בושה וחרפה..

מיכאל162

New member
בושה וחרפה..

ב 27 לחודש יתקיים משחק ביו הפועל ירושלים לעירוני נהריה ואני מיכה מנהריה הייתי אתמול במשחק של נהריה מול קייב ומה שראית שם חשכו עיני מודעה על הסעות לירושלים המחירים שירושלים דורשת עבור הכרטיסים זה בושה וחרפה 78 עמידה 90 ש"ח כיסאות נפלתם על הראש או מה? מאיפה הפצצתם מחירים כאלה? אני משלם בנהריה כרטיס כניסה 50 ש"ח ליציע המרכזי ואני צריך לשלם כמטע פי 2 במשחק חוץ? אני פונה אליכם כדי שתיפנו אל קלייו יושב ראש שלכם שיתעשת ויורידו את המחירים המופצצים הללו כי אחרת אתם מעבירים מסר במחירים הללו שאוהדי נהריה לא רצויה תתבישו לכם!

AmiTutiT14

New member
שמע אנחנו לא כל כך קובעים את

המחירים של הכרטיסים אז לא נראה לי שזה המקום הנכון לבוא אליו בטענות
ואני גם לא כל כך מכירה את קליין אז אני לא יכולה לפנות אליו..

מיכאל162

New member
תגובה..

אתם בתור אוהדי הפועל ירושלים שקבוצתכם יקרה לכם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם שהמצב ישאר על קנו איך יראה אולם שיש בו משחק קריטי מי תסיים במקום הרביעי בלי שיהיו אוהדי של קבוצת החוץ כלומר מעמד בצד אחד זה נראה לכם היגוני כי זה בדיוק מה שיקרה עם מחירים כאלה אף אוהד לא יבוא למלחה זה לא הוגן ולכן אתם חייבים למצוא את הדרך להגיע לאדון דני קליין אפילו ע"י מכתב מחאה כי אני אומר לכם בצורה הכי ברורה שיכולה להיות כשאתם מגיעים לנהריה לעולם דבר כזה לא קורה ומה שעלול לקרות וליוצר בעתיד הקרוב או הרחוק תלוי מה יקרה בפליאוף ובהצלבה ..אני לא לחשוב מה שיגרום בקרב אוהדי כעס ואפילו שנאה על התהנגות הבלתי מובנת הזו כך שאני מבקש עשו משהו כדי שהצדק ינצח והיגיון והשפיות במחירים של הכריסטים יהיו סבירים כי חבל שמשחק כל כך חשוב לשתי הקבוצות יהיה בצד אחד חבל.

AmiTutiT14

New member
שמע, יש לי כמה דברים להגיד לך.

לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה. שאני אכתוב מכתב לקליין או שאני אתחיל במחאה בשביל שאוהדים של קבוצות אחרות יגיעו? לדעתי זה ממש אבסורד. כל אחד וסדר העדיפיות שלו. אם אתה ממש רוצה להגיע, אתה תשלם את מלוא המחיר. שלא נדבר על זה שביד אליהו הכרטיסים עוד יותר יקרים ועובדה שהולכים לשם. אני למשל, חוסכת כסף כדי ללכת למשחקים ולהגיע לשם באוטובוס, ובמשחק הקרוב בתל אביב אני אוציא קרוב ל-140 שקל על המשחק כולל נסיעות. ושלא תבין, הנסיעות זה לא הרוב כאן. הכרטיס עולה 80₪, אבל אני לא מתלוננת. אם זה יקר אני לא אבקש מהאוהדים של מכבי ללכת להתלונן, אני פשוט לא אלך. לא חלה עלי חובה ללכת, מי שזה לא לרוחו לא הולך.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo18.gifמשה אתה יכול למחוק../images/Emo18.gif

בבקשה
מנסה להקפיץ כדי שתראה. אגב ילד- אני מקווה שאתה בן 7 או 8 כי אז זה בסדר, מותר להיות סתומים בגיל כזה. אם אתה סתם יצור- אז אני מרחמת עליך...

AmiTutiT14

New member
אז *היא* טיפשה ואני מרחמת עליה....

בת 17 ולא יודעת לקבל דיעות של אחרים... נו יש אנשים בעולם

HapoelJerusalem

New member
אתם באמת לא רצויים... סתם

מה אתה רוצה שנעשה עם נגיד לו משהו הוא יוריד את המחירים

EL CHE VIVE

New member
וואלה צודק

מה זה הקטע הזה אוהדים שלנו שאין להם מנוי נאלצים לשלם מינימום 70 שקל על הכרטיס ההופעה לא שווה את זה!!! לי יש מנוי אז זה אין לי בעיה אבל המנוי ליציעים אחרים חוץ מאמיר ואלעד לא שווים את המחיר שמוציאים עליהם לא על מנוי ולא על כרטיס באמת בושה וחרפה שממשיכים לגבות מחירים כאלו בכדורסל ועוד לא מקבלים תמורה. ובכדורגל הבזיון יותר גדול- אתה הולך למשחק בית של הפועל מהליגה השנייה ומשלם 50 שקל על כרטיס למה מה קרה?!

מיכאל162

New member
אני שמח שאתה איתי..

בנושא הזה אבל זה לא מספיק אתם חייבים ללחוץ גם לטובתכם ואם צריך גם לאיים שלא תגיעו למגרשים אם המחירים לא יירדו רק זה יעזור כי במדינה שלנו לצערב הרב רק איום חריף מצליח

EL CHE VIVE

New member
שמע אחי גם בעונה השחונה ביותר

של הפועל לפני עונותיים אם אני לא טועה כשמלחה היה פשוט ריק במשחקי בית הם לא הורידו את המחירים. זה באמת סכום הגבייה שהם צריכים לקחת במשחקים במלחה כנראה האולם לא שייך לעירייה או משהו כזה. גם ביד אליהו ובעוד הרבה מגרשים בארץ המחירים בשמיים...

Dark Muse

New member
שמע אתה צודק

הספורט בארץ יקר מדי. הפועל ירושלים רוצה כסף על חשבון האוהדים וזה עצוב.

Dark Muse

New member
מה קשור

אני לא הולך למשחקים
ואם לא היה שידורים בטלויזיה אז גם לא הייתי הולך. הספורט בארץ יקר מדי לא קשור את מי אני או אתה אוהדים.

אם אתה אומר שהספורט בארץ יקר מדי

אז למה אתה אומר ש הפועל ירושלים רוצה כסף על חשבון האוהדים?

Dark Muse

New member
כי זה פורום של הפועל ירושלים

אבל כן, כל קבוצה רוצה הכנסות מהאוהדים. אם הקהל לא היה בא אז הם היו מורידים כדי שיבואו (עדיף ש2 ישלמו 40 שקל כרטיס מאשר 1 משלם 70
)

למעלה