תגובה ליהודי החלש
אוקי בוא נברור שוב את הדברים שכתבת: "למין הרגע הראשון בו פלשנו לאדמות שהיו כבר מיושבות"- הא הא! פה קבור הכלב!!! זו בעצם הדיעה של כל הסרבנים למיניהם וזוהי הסיבה האמיתית למה הם מסרבי פקודה: הם לא חושבים שאנחנו צריכים להיות פה. זה שוב, מראה את חוסר הציונות שבהם ואת אי הכבוד שהם רוחשים לציונות, הבעייה האמיתית של הסרבנים זה לא שהם מסרבי פקודה, זה שהם "מסרבי מדינה יהודית" ואם ככה, אני באמת מבקש ממך ומהחברים היקרים שלך: לכו מפה, אנחנו ממש לא צריכים אותכם, אתם לא תורמים להיפך אתם מפריעים, כי חולשת האופי שלכם כ"כ חזקה עד שאתם לא מאמינים בכך שהמדינה שייכת לנו! המושג שכתבת "פולשים ציונים" מתאים יותר לרשת טלוויזיה של החיזבאללה מאשר ליהודייה, והמושג הזה מאוד מזעזע ושוב מלמד על הייחס המזלזל שלך כלפי עמך, אני אישית, מעריך טרוריסטים, שאיכשהו אפשר להבין שהם רוצים להגן על "עמם" למרות שדרכם כ"כ קשה ומזעזעת, יותר מאשר אנשים כמוך שחפצים לפגוע בעמם. את קוראת למדינת ישראל "חתיכת אדמה" זה שוב מראה איך את מזלזלת בהיסטוריה היהודית שלך ובהבטחה שהובטחה לנו, ה"חתיכת אדמה" הזאת. "מבחינתך ישראל טובה יותר תהיה ישראל ללא פלשתינאים? מה תעשה איתם?! תהרוג אותם? תגרש אותם לארץ אחרת? תכלא אותם בתוך גדר הפרדה? אתה חושב שזה ידכא את השנאה שיש להם כלפינו? פתאום הם יחיו בירדן ויגידו "וואלה, האל-יהוד האלה, כפרא עליהם, מזל שהביאו אותנו לפה" אז זהו אולי לא איכפת לי מהפלשתינים?! למה לעזאזל נראה לך שאיכפת לי מהעתיד של עם שרוצה להרוג אותי? למה שיהיה לי איכפת ממנו? מה אני יקבל על זה צל"ש? המצב יהיה יותר טוב?!?!? ידוע לכל שאין מדינה דמוקרטית אחת בעולם הערבי, המנטליות הערבית, ככל שזה ישמע קשה אך לצערי זו המציאות, היא: מי שחזק יותר שולט. ובוא לא נדבר על סובלנות בעולם הערבי, והיחס כלפי האישה, וההוצאות להורג המשפילות, והעונשים המגוחכים, והלינצ'ים וכו' כן זה נשמע קשה, וכן זה גם מזעזע, אבל עובדה עשינו הסכמי אוסלו היינו בדרך לשלום וככל שהיינו בדרך לשלום איתם ככה הם תקפו יותר. יצאנו מלבנון, מה קרה? הפלשתינאים הבינו שבגלל שהחיזבאללה השתמש בהרבה מאוד כוח והיכה בצה"ל פעמים לא מעטות, הוא כביכול ניצח. אז הם אמרו "אם הם יכולים- גם אנחנו יכולים" זוהי לצערי המציאות הלוואי שהייתי טועה אבל מה לעשות- אין לנו פרטנר, ואם נפנה את יש"ע מחר זה יהיה בית שמש ומחורתיים זה יהיה גוש דן, פשוט מאוד אנחנו חייבם לעמוד על הרגליים שלנו ולהכות בהם מכות קשות מאוד על כל פיגוע שיהיה (מכות הרבה יותר קשות מאיזשהו חיסול ממוקד, זה נשמע רע אבל שוב, לצערי, זו הדרך היחידה). את יודעת את מצחיקה, מצד אחד את בעד הצדק והשלום מצד שני את רוצה שיהיה מדינה ליהודים לא? "מדינת מקלט" ככה קראת למדינה, אז מה את חושבת שהיהודים היו צריכים לעשות? ללכת לאו"ם ולהגיד:" שמעו אנחנו בא לנו מדינה יש לנו העדפה על איזו ארץ שהייתה לנו פעם אבל נתפשר על כל מדינה שתתנו לנו... הא ותשתדלו לרצות את תושבי המקום שנחייה בו טוב?" אין מדינה שקמה בלי למלחמה פשוט מאוד זו הדרך היחידה להבטיח בטחון מדינה או להקים מדינה, ואם את קוראת לי אלים על זה שאני רוצה להגן על המדינה שלי, אז אני סופר- אלים. "בעוד אתה, כשתתגייס תבלה את מירב זמנך בשמירה על התנחלויות מבודדות שעולות לנו לא רק פיננסית, אלא גם בחיי אדם. ובשביל מה? כדי שתהיה ארץ ישראל שלמה. אנחנו ממשיכים להקריב את עצמינו בשביל קומץ פנאטים שיושבים בשטחים, מגישים את עצמינו לפיגועים שוב ושוב- אני חושבת שזה הדבר הכי אנוכי שאפשר לעשות." את יודעת מה? לפי האידיאולוגיה הנהדרת שלך כל יישוב בארץ הוא התנחלות, אז באמת שאין מה להגיד על זה... אבל דיברת על המתנחלים, המתנחלים לדעתי זוהי התגשמות החלום הציוני, התגשמות היהודי האמיתי, יהודי גאה , יהודי שיודע על חשיבות מטרתו, שלא מוכן לוותר כהוא זה על אדמתו, ויודע שסוף סוף אחרי אלפיים שנות צרות ופוגרומים, הוא זה שמרים את הראש ולא שכנו הנוכרי. על זה אני אוהב ומוקיר אותו ומוכן להקריב את חיי למענו, כי אני יודע שעצם הישיבה שלו באיזור מסוכן, הוא מקריב את חייו בשבילי. כי כשהוא יפסיק לגור שמה, החדירות ליישובים והיירי על יישובים לא יהיו כ"כ רחוקים... הם יהיו ממש פה!