בושה וחרפה!

מיכל31

New member
בושה וחרפה!

מכתב שקיבלה בתי מהנהלת ביה"ס: מחר הלימודים יושבתו לשעה נא לשלוח את התלמיגים בשעה השניה בעקבות מקרה של אלימות בבה"ס: אמא הרביצה למנהלת . נו מה יהיה ??????

נשית~37

New member
באמת בושה..

אבל אפשר היה להפעיל את וועד ההורים..מדוע כל הילדים וההורים צריכים להיענש?

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחח

זו הייתי אני....... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

זוהי באמת בושה וחרפה.....

נכון שהמקרה שקרה מאוד מצער ועד לאן היגענו....שהורים מתנהגים בצורה שכזאת. אבל זאת לא סיבה להשבית כמחאה את הלימודים גם מביחנה חוקית אני לא חושבת שזה מותר. יש דרכים אחרות לטפל בנושא והתלמידים לא צריכים לסבול מזה.

ועוד משהו.........

אם זה היה קורה בבית הספר של ילדיי.... אני לא הייתי מוותרת ופונה למנהלת ומבקשת מיד לשכוח מההשבתה של השעה ולא.......... היא הייתה מקבלת גם ממני מכות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם האמת שהאלימות במדינתנו גוברת אותו סיפור היה גם בבתי החולים שהרופאים קיבלו מכות ממשפחות החולים עד לאן הגענו?... מיכלי....ת´שמעי אולי נשלח לבית הספר את היועצת הנוצצת?.. כאן לא הגענו למכות

מיכלוש...

את יכולה לומר שזה לא מקובל.. אבל בושה וחרפה? נו, לא נגזים.. דרך אגב: בד"כ הכל מתואם עם וועד ההורים יכול להיות שזה מה שהוחלט... בושה וחרפה להרים יד...זו באמת בושה אהה יום נעים..

giulietta

New member
מעבר לצחוקים

(ובחיי שנפלתי פה מצחוק
) נכון עשתה הנהלת בית הספר. במקרה של אלימות כלשהי חייבים להגיב מייד ובאופן חד משמעי. ההשבתה מעבירה מסר שאם תתפתח לגיטימיות לאלימות, מערכת החינוך לא תוכל להתקיים.

מיכל31

New member
כן המורה

מה שתגיד, מה שלום בעלך? קנית מזרן? כמה שאלות ותביני אני מפוצצת עבודה אוףףףףף

מיכל31

New member
חחח ג´ולי תודי- איך יש לנו את זה

לאחר מריבה סוערת, אנחנו יושבות עם עצמנו, אנלזיות, תכנונים הפעם זה לא יעבור לו בשלום מה הוא חושב לו, זה מה שמגיע לי ופתאום ככה ללא שום הודעה מוקדמת מגיעה הסליחה מוקדם מהצפוי , עכשיו גם עם זה צריך להתמודד את עדיין בקריזה, השערות בראש עדיין עומדות, העשן עדיין יוצא מהאזניים אבל הוא התנצל מעמקי ליבו כי הרי הם אף אף לא לוקחים אותנו ברצינות ואז מה הם רוצים ???? פגישה כמובן ! למי יש חשק לעזאזל ואם לא תתני לו אוי ואבוי מריבה נוספת למי יש כוח.

למעלה