בושה וחרפה!

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

tapr

New member
בושה וחרפה!../images/Emo46.gif

מגעיל שקורה דבר כזה במדינה דמוקרטית...

Sashka7

New member
בגלל האירוע הזה חייב מצעד הגאווה

הבינלאומי להתקיים השנה דווקא בירושלים!!! הקהילה ההומולסבית חייבת לאת ולהפגין שם ולהראות שיש אנשים כמוהם וטוב להם ככה!!! כולם צריכים לצאת ולהפגין איתם, גם אנחנו!!! אז בוא ונצא כולנו ביחד בקיץ לירושלים ונראה להם שאנחנו איתם!!!! בקשר למי שעשה את זה- הם פשוט חבורת גזענים שרע להם בחיים!!!

תמיר1991

New member
סשה -

אני תומך גדול בקהילה ההומו-לסבית, ואני חושב שאם אני אוהב בנות והם אוהבים בנים, אז שיבושם להם, וזו זכותם. מה שכן, אני לא מבין את ההתעקשות לקיים את מצעד הגאווה בירושלים, כמו שאני לא מבין את ההתעקשות של הרבנים שלא לקיים אותו. אחד הצדדים יצטרך לוותר, ומן הסתם יהיו אלה הבוגרים יותר, הקהילה. זה לא אסון גדול, יש להם את תל אביב, ושם בלאו הכי החגיגות המרכזיות. תמיר.

Sashka7

New member
תמיר

מצעד הגאווה או כל מצעד אחר הוא סוג של מחאה... אתה מבין, כל ההפגנות והמצעדים המשפיעים ביותר נערכים בירושלים... זה מקום סמלי כזה... לא רחוק מהכנסת... וגם יש שם הרבה אנשים משפיעים בכל התחומים... ואחרי ההצתה הזאת עוד יותר חשוב לעשות את המצעד הזה בירושלים כי דווקא שם יש אוכלוסיה מאוד לא תומכת בהומולסביים, אני בספק אם דבר כזה היה קורה בת"א... לפי דעתי אין שם עיניין כזה- לוותר... הם נלחמים על הזכויות וההכרה באורך החיים שלהם , זה לא שהם עושים (הקהילה) עושה משהו דווקא כדי להזיק לכל שאר התושבים!

תמיר1991

New member
אני מבין - הם נלחמים מלחמה

צודקת על זכויותיהם, אבל בת"א זה מתקבל, ובירושלים לא. אם התושבים הפרימיטיבים בחלק מירושלים לא מעוניינים שהמצעד יערך בעירם, אני חושב שיש לכבדם. פרימיטיבים או לא, זה העיר שלם. תמיר.

tapr

New member
להפך

המאבק שלהם הוא על ההכרה וגם על מודעות. חוץ מזה, ירושלים היא הבירה של מדינת ישראל, וזה עניין סמלי וחשוב לערוך שם את המצעד, מהחינה ששם נמצאים כל מוסדות השלטון המרכזי. ירושלים היא (עדיין) לא עיר עם צביון חרדי. אני לא מקבל את הטענה של פגיעה בחלק מהמקומיים, מכיוון שדווקא נגד דעותיהם של המתנגדים הם מוחים. חוץ מהעניין הזה, מה עם החופש להפגין על כל נושא?

EO117

New member
נציגי שינוי בבירה חייבים לגנות

את הדבר הנבזה הזה. פשוט ביזיון!

כמובן שהדבר גונה בפה מלא

בכל מקרה - פעם אחרונה שזה קרה, חרדים שרפו את ה"בית הפתוח", שזה משרדי הקהילה בירושלים, ומקום מפגש לבני הנוער שלה. אז נוער שינוי הארצי קיים הפגנה במרכז העיר, שזכתה לתהודה ולהצלחה גדולה. אני ממליץ לשקול את העיניין, במהרה... שחר.

אני מסכים צריך לפעול כשהעניין טרי

מצעד הגאווה הוא בסביבות אוגוסט ועד אז כל העניין ישכח ויאבד את כוחו. אנחנו כנוער צריכים לפעול עכשיו למען הקהילה ההומולסבית. אנחנו צריכים לערוך הפגנה, ואני בטוח שעוד קבוצות נוער יצטרפו אלינו וזה יעזור לפרסם את הנוער, חח אפשר להחשיב את זה כגם כגיוסים חלקיים לירושלים וכך נתרום למען אותו מקרה

Sashka7

New member
לכן אני מציע לנסוע לירושלים בשבוע

הבא... לפי דעתי זה לא בעייתי בכלל וזה יכול להיות ממש נחמד!!!

tapr

New member
סדר עדיפויות

זה בעייתי מהבחינה שתוכננה הפגנה אחרת שבוע הבא... אם רבים ירצו להפגין נגד ההצתה במקום ההפגנה המתוכננת נגד משרד החינוך, אז נשנה, אבל צריך להחליט מהר...

Sashka7

New member
זה לא ממש משנה

אפשר לדחות את הפעילות נגד ההצתה לשבוע לאחר מכן....נראה לי שזה יהיה עד אז בכותרות ואנשים ידברו על המקרה...

אני שמח לראות את ההיענות הזו

אני מקווה ששבוע הבא זה לא מאוחר מדי... מכל מקום - אם אתם באמת רציניים - פנו אלי במהרה. 050-7951114. שחר להב, סגן יו"ר שינוי בירושלים.

למעלה