https://www.ynet.co.il/news/article/ryfqjnyqxg
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 6/6/25 #2 נכתב ע"י פולגאר: נשיא המדינה משתתף לראשונה במצעד גאווה בישראל www.ynet.co.il לחץ כדי להרחיב... וואלה הצלחת לרגע להבהיל גם אותי. חשבתי שמדובר בנשיא בתחתונים, ביריות שחורות, עגילים וחזיה.
נכתב ע"י פולגאר: נשיא המדינה משתתף לראשונה במצעד גאווה בישראל www.ynet.co.il לחץ כדי להרחיב... וואלה הצלחת לרגע להבהיל גם אותי. חשבתי שמדובר בנשיא בתחתונים, ביריות שחורות, עגילים וחזיה.
V virus222 Active member 7/6/25 #3 נכתב ע"י פולגאר: נשיא המדינה משתתף לראשונה במצעד גאווה בישראל www.ynet.co.il לחץ כדי להרחיב... אני מאוד אוהב אותך אבל הפעם אתה מגזים. לא מדברים ככה אודות הנשיא החתיך שלנו.
נכתב ע"י פולגאר: נשיא המדינה משתתף לראשונה במצעד גאווה בישראל www.ynet.co.il לחץ כדי להרחיב... אני מאוד אוהב אותך אבל הפעם אתה מגזים. לא מדברים ככה אודות הנשיא החתיך שלנו.