בושה..וואלה בושה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בעוד מיטב בנינו ובנותינו נלחמים בגבורה בעזה ומול החיזבאללה
חבורה של אליטה צה"לית עורכת הפגנה, כביכול להשבת החטופים. |יעני|
הרי בכיר אמריקאי אמר לפני יומיים שהחמאס אינו מעוניין בעיסקה
אז עם מי אתם רוצים לעשות עיסקה? עם הסבתא שלי? :-/
לדעתי החטופים זה לא העניין, נתניהו ושלטונו הבכיר והלגיטימי פלוס 2 מיליון בוחריהם, הם העניין שמטריד את החבר'ה האלה.
אז במקום לאחד את העם, הם מנסים להפריד.
והנה בראותם את הצלחת המערכת המדינית והצבאית שהחלו לאחרונה לאחד כוחות ודעות
זה פשוט מטריף אותם, אפילו גלנט שנחשב "ראש החץ" שלהם הפך להיות "הפודל של נתניהו" חחחחח
אני כל כך נהנה לראות כיצד זה מטריף להם את הדעת.
איך אמרו הבוקר בערוץ 14 על דן חלוץ?
זקנתו מביישת את בחרותו.|פנים|
הרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ נשכב על הכביש בהפגנה בקיסריה - ופונה בכוח ע"י המשטרה | ישראל היום (israelhayom.co.il)

פולגאר

Well-known member
בעוד מיטב בנינו ובנותינו נלחמים בגבורה בעזה ומול החיזבאללה
חבורה של אליטה צה"לית עורכת הפגנה, כביכול להשבת החטופים. |יעני|
הרי בכיר אמריקאי אמר לפני יומיים שהחמאס אינו מעוניין בעיסקה
אז עם מי אתם רוצים לעשות עיסקה? עם הסבתא שלי? :-/
לדעתי החטופים זה לא העניין, נתניהו ושלטונו הבכיר והלגיטימי פלוס 2 מיליון בוחריהם, הם העניין שמטריד את החבר'ה האלה.
אז במקום לאחד את העם, הם מנסים להפריד.
והנה בראותם את הצלחת המערכת המדינית והצבאית שהחלו לאחרונה לאחד כוחות ודעות
זה פשוט מטריף אותם, אפילו גלנט שנחשב "ראש החץ" שלהם הפך להיות "הפודל של נתניהו" חחחחח
אני כל כך נהנה לראות כיצד זה מטריף להם את הדעת.
איך אמרו הבוקר בערוץ 14 על דן חלוץ?
זקנתו מביישת את בחרותו.|פנים|
הרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ נשכב על הכביש בהפגנה בקיסריה - ופונה בכוח ע"י המשטרה | ישראל היום (israelhayom.co.il)
עשו לו "נו נו" ושיחררו אותו.

בזה מסתיימת הידיעה. האם הוא פונה לתחנת המשטרה הקרובה והוגשה נגדו תלונה על שתי עברות פליליות האחת חסימת כביש והשניה הפרעה לשוטר במילוי תפקידו?
סעיפים 161-160 לחוק העונשין אוסרים עבירות של הפרעה לשירותים ציבוריים, כגון הובלת משאות או נוסעים, ונותנים לממשלה סמכויות חירום להגן על הכלכלה ועל הציבור מפני הפרעות חמורות מסוג זה. חוק העונשין מסמיך את הממשלה, במקרה כזה, להכריז על מצב חירום מיוחד, ואז דינו של כל מפר חוק הוא משנת מאסר ועד שלוש שנות מאסר.
על פי חוק העונשין, דינו של משתתף בהשבתה או בשביתה מסוג זה, או מסייע לכך - שנת מאסר. דינו של מי שמחבל, מפריע או מאיים בנושא הובלה והסעה - מאסר שלוש שנים.

הפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו ג/3:275. העושה מעשה בכוונה להפריע לשוטר כשהוא ממלא תפקידו כחוק או להכשילו בכך, או להפריע לאדם אחר או להכשילו מלעזור לשוטר, דינו – מאסר עד שלוש שנים, ולא פחות משבועיים ימים.

כנראה, שעדיין יש איפה ואיפה בטיפול בעבריינים |לא|

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
עשו לו "נו נו" ושיחררו אותו.

בזה מסתיימת הידיעה. האם הוא פונה לתחנת המשטרה הקרובה והוגשה נגדו תלונה על שתי עברות פליליות האחת חסימת כביש והשניה הפרעה לשוטר במילוי תפקידו?
סעיפים 161-160 לחוק העונשין אוסרים עבירות של הפרעה לשירותים ציבוריים, כגון הובלת משאות או נוסעים, ונותנים לממשלה סמכויות חירום להגן על הכלכלה ועל הציבור מפני הפרעות חמורות מסוג זה. חוק העונשין מסמיך את הממשלה, במקרה כזה, להכריז על מצב חירום מיוחד, ואז דינו של כל מפר חוק הוא משנת מאסר ועד שלוש שנות מאסר.
על פי חוק העונשין, דינו של משתתף בהשבתה או בשביתה מסוג זה, או מסייע לכך - שנת מאסר. דינו של מי שמחבל, מפריע או מאיים בנושא הובלה והסעה - מאסר שלוש שנים.

הפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו ג/3:275. העושה מעשה בכוונה להפריע לשוטר כשהוא ממלא תפקידו כחוק או להכשילו בכך, או להפריע לאדם אחר או להכשילו מלעזור לשוטר, דינו – מאסר עד שלוש שנים, ולא פחות משבועיים ימים.

כנראה, שעדיין יש איפה ואיפה בטיפול בעבריינים |לא|
באמת שאין בלבי טינה כלפיו.
בכל זאת, הוא היה הרמטכל שלנו בעבר, הוא גם היה מפקד חיל האוויר.
יש לי כבוד לאליטה הצבאית שלנו |מצדיע|
גם לזאת שהייתה בעבר.
רק שזה כואב לי שאילו סוליקה משדרות הייתה נשכבת על הכביש הראשי באיילון היו מיד עוצרים אותה.
למה?
כי סוליקה היא אינה מסוגלת להטיס אף 35 חמקן.|מטוס| |נחמה|
סוליקה בקושי מסוגלת להטיס עפיפון. |פנים|
זה למה. :)

למעלה