בושההה

בושההה

בתור מעריץ טופאק התביישתי לראות את בMTV את סנופ דוג בתור חבר של פאף דדי, מה זה צריך להיות ???? זה בגידה לטעמי!

כן,ראית מה זה?????????

זבל כזה הסנופ דוג הזה לדעתי צריך לנדות אותו מהווסטסייד פשוט בושה מה שקורה בשוק הראפ באר"הב צריכים שראפרים ימשיכו לההרג ויהיו שירים מאגניבים כמו היט אמ אפ....... NOT

המשך השרשור שהיה פה...

נמחק! "שיבוחים עסיסיים" שכאלו - מקומם לא פה!!! שמרו על פיכם ועל צורות ההתבטאות שלכם, על כבוד בין חברים ועל רמה אינטיליקטואלית מסויימת וכך יהיה הרבה יותר נחמד להיכנס לפורום ובכלל לערוך כאן דיונים. ליאת שחזרה ובגדול.

יאנג אי

New member
אתה מדבר על רמה

אם המחיקות שלך אתה מוחק כל דבר בלי קשר בכלל לי אישית נמא ממך ואני לא הייתי קשור למה שהיה פה

ReAl g

New member
כניראה פיספסתי..... מה היראו על סנו

סנופ ופאפי שנתן לכם להאמין שהם חברים????? חוץ מזה שכבר מזמן ניגמר האיסט\ווסט סייד לצערי ודרך אגב תיהיו בטוחים שגם אים הם מופיעים ביחד ועושים פוצי מוצי למצלמות ביפנים השינאה עדיין קיימת תישאר

כמה שאני אוהב את טופאק

אני חייב להגיד שפאפ דאדי הוא זמר אדיר ואני מת עליו וגם סנופ די טוב וזה בסדר שהם חברים למה לא?? אני יודע שאתם תחשבו שאני מוזר אבל אנחנו לא צריכים עוד מקרים כמו שקרו לטופאק ונוטוריאס אז תחשבו על זה עוד פעם

killa army

New member
יא חתיכחת טיפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה השטוית האלה שאתה רושם רואים שאתה לא מבין בראפ צא צא מהפורום יא גוש קקה גיא הזועם!!!!

A&A

New member
איך אני אוהב שאתם תמיד רגועיים...

ממש כאילו עשית מדיטצייה לפניי שנכנסתם לפורום.... The-A

breakdance

New member
אוו

באמת רואים שאתה לא מבין מראפ בכלל אתה אפס מה הקשר זו בגידה לטעמי יא אדיוט תעוף לי מהפנים

למעלה