אמא פולניה1
New member
חרב טוף פולניות מתוקות. נו. טוף.
ככה צוחקים על פולניות מתוקות מקסימות מואה מואה? פולניות רוצות קצת גיחי גיחי חחחחח? מרוקאי פולני רוסי אמריקאי ישראלי ערבי גרוזיני ורומני טסים במטוס. באה הדיילת ואומרת: תגידו, זה לא נראה לכם יותר מדי בשביל בדיחה אחת?...
משהו נדיר. בדיחה על פולני. שימו לב למה פולני שם סכין מעל הטלויזיה ? כדי לקלוט תמונה חדה ....
למה יש רק פולניה אחת בגן עדן? כי שתיים זה כבר גהינום...D
שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לטרוריסט?" תשובה: "עם טרוריסט אפשר לנהל משא ומתן..."...D
איש אחד התקשר פעם לאימו הפולניה. "מה שלומך, אמא?" שואל האיש. "לא כל כך טוב", עונה האם, "לא אכלתי כבר 38 ימים." "למה?" שואל הבן. נאנחת האם ואומרת: "פשוט לא רציתי שהפה שלי יהיה מלא כשתתקשר D
למה הבעל של הפולניה מת לפניה? מרצון.... D
מהלך החיים של אישה פולניה: 1. חולה 2. חולה מאוד 3. חולה מאוד מאוד 4. גוססת 5. אלמנה D
פולניה אחת מנדנדת לבעלה הרבה זמן שהיא רוצה לעשות בנג'י. הבעל העיקש אינו מוכן בשום אופן. לפחות, מתחננת הפולניה, תגיד לי למה אתה מסרב... הבעל: עד שסוף סוף אני יראה אותך נופלת מגובה 50 מטר את בסוף עוד תחזרי אלי !!!..... D
אז מי אמר שאין בדיחות על פולניות כי הכל אמת? אה????
ככה צוחקים על פולניות מתוקות מקסימות מואה מואה? פולניות רוצות קצת גיחי גיחי חחחחח? מרוקאי פולני רוסי אמריקאי ישראלי ערבי גרוזיני ורומני טסים במטוס. באה הדיילת ואומרת: תגידו, זה לא נראה לכם יותר מדי בשביל בדיחה אחת?...