בור ועם הארץ אנכי

מ i ט י

New member
בור ועם הארץ אנכי

בנושאי עריכת קבצי מוזיקה. הורדתי קבצי מוזיקה mp3 שמרתי אותם אצלי. אני מעוניין לגזור מהם חלקים. כוונתי, הקובץ הוא כ4 דקות אני מעוניין ליצור קובץ של 30 שניות בלבד מתוך הקובץ המלא. מה עלי לעשות? תודה ושבוע טוב.

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אתה צריך תוכנה שתקליט חלק מהקובץ פעם נוספת. אתה תפעיל את הקובץ עד המקום שממנו אתה רוצה להתחיל את ה30 שניות .שם תשהה אותו. תפעיל את תוכנת ההקלטה שתגדיר אותה מראש שהיא מקליטה קבצי קול שמושמעים על המחשב ולא ממקור חיצוני (מוניטור מיקסר) ואז תלחץ על הקובץ המקורי. הוא יוקלט לתוך התוכנה. לכשתגיע לסוף ה30 שניות פשוט תפסיק את ההקלטה. תוריד בבקשה את התוכנה : Freecorder ותערוך ניסיון. אם תצטרך עזרה,תכתוב כאן ולתועלת כולם אני אשתדל לעזור כמיטב יכולתי

asaf2000

New member
אני ממליץ על total recorder

נכון שזה לא free אבל תוכנה מצויינת.

מ i ט י

New member
../images/Emo51.gif

עזרת לי מאד. במהירות וביעילות מעל ומעבר לציפיות. דפדפתי בפורומים אחר חיפוש קבצי mp3 ולא ברור גם לי איך הגעתי לכאן. העליתי את השאלה שלי וזכיתי למענה! תודה. הסתדרתי ב"ה. ועכשיו יש לי ב
צלצול mp3 (ימים על ימי מלך של אברהם פריד - מדהים כל שומע)

מצויין!

אני שמח שהסתדרת
לגבי התוכנה שהציע ר' אסף. היא אכן יותר טובה. אם כבר לשלם,הייתי משלם יותר.הרבה יותר וקונה את הקיוביס בדרגה הנמוכה. כאן השמיים הם הגבול. כאן רצוי וצריך להוסיף כרטיס קול וזיכרון כפול למחשב. כך אני עובד היום.התוצאות לא נופלות מאולפן עמוס בציוד ובכל טוב
בגלל שהכול זול ונגיש היום,יש נפילה גדולה של אולפני הקלטה מקצועיים וותיקים
עם קצת ידע ומיומנות ניתן לעשות הכול!

למעלה