בור בארי תודות

ארזמנור

New member
בור בארי תודות

תודה רבה לכל הרוכבים ומשפחותיהם שהיגיעו לבור בארי, תודה לכל אלו שנתנו חיוך ומלה טובה שנותנת לנו את הכוח לעשות ארוע שלוקח מאתנו כמה חודשי עבודה ושנה של תכנון ומחשבה. קצת עובדות: היגיעו כ 270 מתחרים שזהו הסדר גודל הקבוע במרוץ האביב. השנה הוספנו גם מרוץ אקספרט כך שהיו 4 תחריות 6 זינוקים בשלושה מסלולים שונים. היו גם 6 טכסי סיום וחלוקת גביעים ופרסים -מהם 2 טקסים של איגוד האופניים. באזור הקהל היו 10 חנויות אופניים ויבואנים שהיציגו את מרכולתם. יש לציין שהשנה היה יותר קהל מכל שנה אחרת ודבר הורגש באווירה ובעידוד. עמדנו בזמנים כמעט בדיוק לכל הזינוקים וטכסי הסיום. פצועים - פצוע אחד היגיע לבית חולים עם שבר בעצם הבריח מתאונה של כמה רוכבים בזינוק הספורט. אני מאחל לו החלמה מהירה. שיפורים לעתיד תמיד יהיו, ניסינו לחסוך כסף להורי הלילדים והזנקנו אותם ללא צ'יפים דבר שגרם לטעיות שלא צריכות להיות אנחנו מצטערים ומבקשים עוד פעם סליחה מכל מי שנפגע. מרוץ הילדים לפי דעתי מרוץ חשוב ואני מקווה שעוד מרוצים חוץ ממרוץ סדום ובארי יעשו אותו. לסכום הארוע שהיה מורכב מאוד היה מוצלח, אנחנו מקווים לראות אותכם הרוכבים מבקרים בבור ומסלוליו לאורך השנה. נשמח לשמוע הערות בונות אנחנו מקשיבים ומנסים לשפר. כל מי שעובד למרוץ זה עושה זאת בהתנדבות וני מודה לכולם בהזדמנות זו. תודה ולהתראות ארז מנור

alonaski

New member
תודות!! היה אחלה!!! ../images/Emo140.gif

הצלחתם ביותר - עם המזג אוויר!!!
אני אהבתי במיוחד את הילדים השרקנים שפזורים בדרך... מוסיפים הרבה מאוד חן וחביבות לאווירה! בעיקר אם נילי בר טוב לוחצת על הגז ובורחת ממני אחרי הסיבוב הראשון... וטליה נושרת אחרי השני... ואני נשארת לבד לבד על המסלול.... אז התחנות האלה עם הילדים/נוער - מאוד מעודדות אותי בדרך לבד...
הם גם הרבה פעמים שולחים קריאות עידוד ונחמד להחליף איתם מילה כל פעם שחולפים על פניהם
- זה עוזר להעביר את הרכיבה-בדד יותר בקלות!
- תודות לנוער החביב שעמד בתחנות השריקה - הייתם ממש חמודים!!!
וכמובן - תודה לצוות המארגן על כל הארגון של עוד תחרות יפה ומוצלחת מבית בארי!

alonaski

New member
ולהלן התמונה שלנו: ../images/Emo13.gif

בנות האקספרט על קו הזינוק. מימין לשמאל: קרן אקשטיין התותחית!!! - כוכבת עולה חדשה במחוזותינו!!!
לידה - טליה שהרבני, שהצהירה על קו הזינוק ש... אחרי התחרות היא רצה להתחתן עם אילן!!!
מזל טוב בקרוב!!!
באמצע - אני. אחרי - נילי ברטוב - עוד כוכבת עולה...
ובקצה הרחוק - איה אדן - כוכבית ותיקה!
(הקרדיט לצלם: קוביAC2
) תוצאות: איה אדן - מקום ראשון כללי, חצי דקה אחריה - קרן, שלקחה את המקום הראשון על פודיום הנשים, נילי ברטוב - מקום שני ואני - שלישי!
ברכות ושבחים לדרור פקץ' שזכה לקבל היום את גביע אלוף הליגה לעונת 2002 ונשא נאום יפה, אנושי ומרגש כמעט עד דמעות בנושא תודות והוקרה לכל אלו שהביאו אותו אחרי 6 שנים לזכיה בתואר הנכסף! כל הכבוד דרור - זה היה באמת מאוד מרגש והיה מעניין ויפה לשמוע את דבריך!! ברכות למקום השני - ניל אובראיין!!! ולמקום השלישי - אילן אידלסון!!! פודיום בהחלט מרשים - של הרוכבים המובחרים שלנו!!! תמשיכו כך ותובילו את כל השאר אחריכם!!!

alonaski

New member
טוב...מאחר והמערכת מסרבת לקבל

את התמונה... למרות שהיא רק בת 103 KB... אני אנסה להכניס קישור... גררר....
פה

תודה לכל אנשי בארי ../images/Emo26.gif

היה גדול - ארגון למופת - מזג אויר בהזמנה - אוירה מצוינת -ורוח ספורטיבית לדוגמא .

|תודהבור בארי הגדול שווה תודה גדולה

לארז רמי וכל אנשי בארי אשר הכינו את המרוץ ועבדו קשה למעננו ביום המרוץ תודה מהמשתתפים . נהנו מאוד וגם אם היינו עסוקים בעצמנו עקב הריכוז בתחריות, ראינו את הסבלנות שלכם את המילה הטובה במקומות שצריך רק לא היה לנו זמן לומר לכם תודה, אז זה המקום. מבחינתנו זה ה-מרוץ של השנה ואנחנו כבר מחכים לשנה הבאה. תודה גדולה ושתמשיכו כך. מכל משפחת חמו.

בשם האיגוד והרוכבים תודה ענקית לארז

רמי סטיב ושות' על ההפקה המשובחת הסבלנות הנכונות לעזור והאוירה הפנטסטית. ארז ורמי סייעו רבות בענייני צוותי הטלוויזיה שנזקקו לעזרה בהסעות בהצבת מצלמות ברכיבה בבור עם ציוד צילום ועוד ועוד והסיוע התקבל תמיד בתוספת חיוך ורצון טוב. תודה גדולה בשם האיגוד והרוכבים (ומי שלא בא בהחלט פיספס ) וגם בשמי ובשם לורי.

למעלה