בורשטיין לNBA ?????

בורשטיין לNBA ?????

אתר יורובסקט מפרסם שסקאוטרים מקבוצות NBA שונות (והיו המון) התרשמו מטל בורשטיין ,בעיקר בשילוב בין יכולת לפיזיות . הלינק לא מוסיף יותר מדי מידע - אבל זה מה יש.

the Rain

New member
.....הוא באמת מסוגל

אם כמובן הוא ישפר את משחק ההתקפה שלו בצורה משמעותית השמיים הם הגבול inside of me there is a rain" "the rain of my pain that never stop faling dawn

shohamz

New member
ואת משחק ההגנה - צריך זריזות כדי

לשמור על גארדים של ה-NBA

B-BALL

New member
אבל אמרו לך שזה לא בדיחה יא דביל

קיבלת קישור לכתבה באתר "יורובאסקט" שבה כתוב שסקאוטרים מה-N.B.A ראו את בורשטיין בפיינל-פור והתרשמו ממנו, שבקרוב בוודאי יפנו למכבי ולסוכן שלו, ושהוא מועמד רציני לדראפט הקרוב. בנוסף שמעון מזרחי אמר ל"ידיעות" שבמשך השנה מכבי קיבלו פניות מקבוצות מה-N.B.A בקשר לטל בורשטיין, פניות רציניות. אז מכאן ועד "בורשטיין בנ.ב.א??? בדיחה טובה. עד כאן" יש מרחק שנות אור.

B-BALL

New member
בוא תסביר לי איך אפשר היה לדעת שזה

היה בציניות?

עידו17

New member
אי אפשר, וזאת הנקודה

הבסיס של המושג ´ציניות´ הוא שלא מסתתר מאחוריו פירוש או הסבר. הוא תלוי באינטואיציה של השומע. אבל עזוב, עצם העובדה שביקשת ממני להסביר לך את זה אומרת לי שגם את ההסבר שנתתי פה אתה במילא לא תבין.

B-BALL

New member
דביל

גם כשאתה כותב משהו בציניות, טמבל שלי, כל הפואנטה זה שאתה נותן רמז כלשהו בניסוח של ההודעה שיגרום לאנשים להבין שזו הודעה צינית. כנס שוב להודעה המטומטמת שלך שבא כתבת - "בורשטיין ל-N.B.A? בדיחה טובה" או משהו כזה, ותראה שאין בה שום דבר שמבשר על ציניות כלשהי, מה גם שמאוד יכול להיות שאתה באמת חושב ככה. זה לא שכתבת שהגהינום קפא או משהו, כתבת משהו שהגיוני מאוד שאתה באמת מאמין בו, ככה שבלי רמז כלשהו לציניות, אף אחד (לא רק אני, אף אחד) לא היה מבין שזה באמת היה בציניות, קאפיש???

עידו17

New member
רד מהעניין אתה מסתבך

חמודי, אתה קצת מסתבך עם עצמך. לתת רמז בניסוח שיגרום לאנשים להבין שזו הודעה צינית??? מה בדיוק צריך להוסיף להערה צינית כדי שאנשים יבינו שהיא צינית? בכל אמירה צינית יש מישהו שמאמין, אז מה? מה, רצית שאני אכתוב בסוגריים ´אגב, זו היתה הערה צינית, אני לא ממש התכוונתי לזה´? להגיד שהגיהנום קפא זה ביטוי ולא הערה צינית, ובטח לא דומה למה שכתבתי!!! ההודעה שלי היתה: "בורשטיין לNBA? בדיחה טובה", ומאחר וברור שצירוף המילים "בורשטיין לNBA" אינו בדיחה ואינו אמור להצחיק מישהו, הרי שעצם העובדה שהתייחסתי אליו כאל בדיחה, מהווה את הפואנטה, אתה לא מבין?. הקשר בין המשפט למונח ´בדיחה´ הוא עצם הציניות בעניין, ומה זה משנה אם אני מאמין בזה או לא. חלאס, את הפאדיחה שלך עשית, עכשיו תשתוק. ולעניינינו, אני באמת מאמין שהעניין של בורשטיין עם הNBA לא רחוק מלהיות בדיחה של יחסי ציבור וסוכנים. הופיע ביורובאסקט? סו וואט? מזרחי אומר שהוא קיבל הצעות מקבוצות NBA כבר העונה? נו באמת. אני מבין שיש לו אינטרס להעלות את ערכו של שחקן שלו, אבל לא צריך להגזים. בורשטיין שחקן טוב מאד, אבל מה לו ולNBA? כשסקאוטרים שומעים על גארד ישראלי, ההשוואה שקופצת להם לראש היא דורון שפר בזמן שיצא מקונטיקט. בורשטיין נופל משפר ההוא בכל קטיגוריה, אני צודק? איפה שפר ואיפה הNBA, אז בורשטיין???

B-BALL

New member
רד אתה, טמבל

כשאתה כותב הודעה בציניות, ואתה רוצה שאנשים יבינו ישר שההודעה היא בציניות, יש לך שתי אפשרויות: 1. שהתוכן של ההודעה יהיה כל כך מגוחך ולא מציאותי, שאין סיכוי שמישהו בכלל יעלה על דעתו לחשוב שאתה באמת מתכוון לזה ברצינות, ומכאן יהיה ברור שכתבת את ההודעה בציניות. את זה לא עשית כשכתבת ´בורשטיין ל-N.B.A? בדיחה טובה´, כי תוכן המשפט הזה הוא בכלל לא חסר היגיון, ומאוד יכול להיות שזו הדיעה האמיתית והרצינית שלך, ואין שום דרך לדעת שכתבת את זה בלי להתכוון באמת, אלא בציניות. יש מבין אידיוט שלי? ובקשר ל´הגהינום קפא´, לידיעתך, אפשרי בהחלט להכניס את הביטוי הזה בהקשר שבו הוא יכנס כהערה צינית. תחשוב על זה קצת ותבין בעצמך, למרות ה-I.Q הנמוך שלך. 2. אתה יכול באמת לרשום בסוגריים או ב´נ.ב.´ משהו בסגנון ´יחי הציניות!´, ´זה היה בציניות כמובן...´ או משהו אחר דומה לזה. זה ממש, אבל ממש לא מוריד מערך הציניות של ההודעה עצמה, ולא מקלקל אותה בכלום. להיפך. ובקשר לבורשטיין - אתה משווה אותו לשפר? אז נכון, באמת שפר אחרי הקולג´ היה הרבה יותר טוב מבורשטיין, ואפילו נבחר בדראפט במקום לא רע בכלל, אך בסופו של דבר כולנו יודעים שהוא לא הגיע ל-N.B.A . אבל, וזה אבל גדול, חשבת על זה שכששפר יצא מהקולג´ הוא היה בן 24 או 25 אחרי שלוש שנים באחת המכללות הכי טובות בארה"ב, ככשם שיחק לצד שחקנים שהוא יכול לספר על זה לנכדים שלו ולא להאמין לעצמו שזה באמת קרה לו (ריי אלן, דוניאל מארשל וכ´ו), ושטל בורשטיין הוא היום אול-אראונד פלייר בן 22 בסה"כ? אז נכון, שפר אמנם היה תותח מדהים גם בגיל הזה כשלקח למכבי את האליפות בהפגנה מדהימה של יכולת יוצאת דופן, אבל תחשוב שאמנם שפר לקח למכבי את האליפות, אבל בורשטיין כבר משחק במכבי....כבר עונה שנייה....והוא בסה"כ בן 22. והוא אפילו לא שחקן בית. אפילו קטש (שהוא כן שחקן בית) לא הגיע למכבי בגיל צעיר כל כך. זה אומר משהו, אתה לא חושב? זה לא סתם אומר משהו, זה אומר הרבה מאוד. אם קבוצת N.B.A תבחר את בורשטיין בדראפט הקרוב, זה הרי ממש לא אומר שהיא תהיה חייבת לקחת אותו בשנה הקרובה. היא יכולה לעשות את זה גם עוד שנתיים-שלוש, כשהוא כבר ממש יהיה שחקן, שיוביל את מכבי באירופה. לדעתי (ולדעת רבים אחרים), בורשטיין של היום הוא השקעה מצויינת לכל קבוצת N.B.A לעוד שנתיים-שלוש. זה הכל. מקווה שהבנת.

עידו17

New member
די, נמאס ממך

אתה פשוט לא קולט ואני כבר מתייאש מלנסות להסביר לך. בכל הערה צינית יש כאלה שקולטים וכאלה שמתייחסים לזה ברצינות, וציניות לא דורשת הסברים. עבור חלק מהאנשים, המשפט ´בורשטיין לNBA´ באמת לא מציאותי, והם יבינו שהאמירה היא צינית. אם אתה לא קולט את הציניות, לא קרה כלום, אל תיפגע. זה לא אומר שאתה אידיוט (לא בהכרח). וכל עוד אין מידע מדעי על הטמפרטורות במיקום הגאוגרפי הנקרא ´גיהנום´, בביטוי ´הגיהנום קפא´ אין שום טיפת ציניות. או שאתה בכלל לא יודע מה משמעות ´ציניות´, או שאתה סתם מתווכח כדי לצאת איכשהו בכבוד מהוויכוח המעמיק הזה. עוד משהו - אני מבין שהקללות שלך נועדו להפיג את המבוכה על זה שאתה עושה מעצמך צחוק , אז אני אתן לך להגיד את המילה האחרונה בנושא ולא אענה יותר. וקבל עצה בחינם - אל תתווכח עם מי שלא יודע על מה הוא מדבר, כי זה מוציא גם אותך כזה. לפיכך, אני גמרתי להתווכח איתך. בקשר לבורשטיין, אני לא חושב שזה שהוא בן 22 אומר כל כך הרבה. עדיין, במידה וייבחר, הוא יהיה אחד השחקנים הכי מבוגרים בדראפט, מסכים? נכון שקבוצה יכולה לבחור אותו ולתת לו להתפתח עוד קצת, אבל זה היה תקף אם הוא היה בן 17, לא 22. אול-אראונד פלייר אמרת? נכון, אבל רק במונחים של הארץ. כאן הוא יכול לעשות קצת מכל דבר (הגנה, קליעה, הובלת כדור, מסירה, ריבאונד), במונחים של NBA ה´קצת´ אצלו יהפוך ל´כלום´, וכיוון שאין לו אף תכונה יוצאת דופן, מה בדיוק יש בו שיכול לעניין קבוצת NBA?. יכולת התקפית אצל סקנד גארד בNBA נמדדת בשני פרמטרים - קליעה מבחוץ ושליטה בכדור, ולבורשטיין יהיה קשה בשניהם. על הגנה אני בכלל לא מדבר.

B-BALL

New member
פחחח אולי ממך נמאס....

בקשר לשלוש וחצי השורות הראשונות של ההודעה האחרונה שלך: וואטאבר. בקשר לגהינום: תעשה לי טובה, תיכף תגיד לי שהגהינום מלא קרחונים....נכון? ותאמין לי שאני יודע מצויין את משמעות המילה ´ציניות´. ומסתבר שבין מה שאתה מבין לבין מה שמציאותי ונכון באמת, יש מרחק שנות אור ידידי, מכיוון שאני ממש לא עשיתי מעצמי צחוק פה....אתה זה שעשה צחוק מעצמו בכל הוויכוח הזה. ואני באמת לא אוהב להתווכח עם אנשים שמההתחלה לא יודעים על מה הם מדברים, וכן, עכשיו כשהבנתי שאתה בעצם אחד כזה, אני שמח מאוד לסיים פה את הוויכוח הזה. בקשר לטל בורשטיין, הוא אמנם יהיה אחד המבוגרים בדראפט, אך הוא עדיין בגיל די צעיר יחסית, שנותן לו עוד המון זמן לפתח בצורה משמעותית את היכולות שלו כשחקן כדורסל. לבחור שחקן אירופאי בן 22, כשרוני כמו טל בורשטיין ואחרי שנתיים במכבי ת"א שבהן כבר היה גורם די משמעותי בזכייתה בגביע הסופרוליג ובהגעתה לפיינל-פור שני ברציפות, זו השקעה מצויינת לעתיד. לא חובה להיות רוקי בן 20 או 21 ב-N.B.A, אפשר גם להגיע לליגה בגיל 25, 26 (ראה מקרה האפמן בשנה הבאה אם יחתום), 27, ואפילו 30 (ראה מקרה רברצ´ה וסאבוניס). שחקן יכול להתפתח המון גם בין גיל 22 ל-25, ולא רק בין גיל 17 ל-22. ואני מאמין (ויש עוד הרבה כמוני) שבשנתיים-שלוש הבאות בורשטיין יהפוך לאול-אראונד פלייר מצויין בקנה מידה אירופאי וטוב בקנה מידה של ה-N.B.A . כיום אין ספק שהוא לא מתאים לליגה הטובה בעולם, אבל תוך שנתיים-שלוש הוא יתאים כמו כפפה ליד. בייחוד אם הוא יעשה צעד חכם ויעבור לאיזה קולג´ טוב בארה"ב בינתיים.

עידו17

New member
נשברו כל שיאי הטמטום

ההודעה האחרונה שלך היתה השיא!!! תרשה לי לצטט אותך: "...בין מה שאתה מבין לבין מה שמציאותי ונכון באמת, יש מרחק שנות אור ידידי, מכיוון שאני ממש לא עשיתי מעצמי צחוק פה..." ועוד ציטוט נבחר: "...תיכף תגיד לי שהגהינום מלא קרחונים....נכון?..." אתה קולט את הסתירה בדברים שלך? אתה קולט עד כמה אתה מצחיק ?
מה בדיוק מזג האוויר השבוע בגיהנום? אני לא זוכר את דני רופ מזכיר את זה. אתה יודע למה? כי אין מקום כזה במציאות, כאילו דאאאא. שוב אני אומר משהו בציניות ואתה עושה מעצמך צחוק בזה שאתה מגיב בכזאת רצינות. אני שמח שאתה מסכים איתי לגבי המשך הוויכוח הזה, ואני מבין שאתה בכלל לא רצית להתווכח עם דבילים כמוני מלכתכילה אבל ידידי המלומד, להזכיר לך, אתה זה שהתחיל את הוויכוח הזה, לא אני.

B-BALL

New member
ואתה זה ששברת אותם

בוא ותסביר לי מה הייתה הסתירה במה שכתבתי בהודעתי האחרונה, כי אני ממש לא הבנתי. ובקשר לגהינום אני לא אתווכח איתך בכלל, מכיוון שעצם זה שאתה בכלל פסלת את הדימוי הראשון שלי בקשר לגהינום, מראה שאתה אידיוט ואין לי בכלל מה לנסות להראות לך את האור.

עידו17

New member
על מה אתה מדבר?

או.קיי, אני אסביר לאט: כשאתה אומר שאני לא מבין מה מציאותי, מיד אחרי שאתה כותב שאלה שמתייחסת לטמפרטורה בגיהנום, יש סתירה. כי הגיהנום לא מציאותי, מבין? אני לא פסלתי את הדימוי, אני רק אמרתי שזה בדיוק מה שזה, דימוי, מונח, אין בזה שום דבר ציני. אתה לוקח דברים שנאמרים בצחוק, או בציניות, ומתייחס אליהם כתורה מסיני, ועוד מתווכח ומקלל ומשתולל על שטויות שלא קשורות לכלום. מה בכלל קשור הגיהנום לכדורסל, ולמה אתה ממשיך להתעקש על שטויות כאלה? טייק איט איזי, בנאדם, אל תבכה. להראות לי את האור? להראות לי את האור??? על מה לעזאזל אתה מדבר?

B-BALL

New member
מה אתה אומר....

טמבל, בין זה שכתבתי לך שאתה לא מבין מה נכון ומה לא נכון (מציאותי, יענו נכון במציאות) לבין זה שכתבתי את הדימוי של הגהינום אין שום קשר. אתה יודע מה זה ´שום קשר´?? ש-ו-ם ק-ש-ר אין בין שני הדברים. נקודה. ואם לקחת דברים ברצינות או לא, וכמה ברצינות לקחת אותם, אני אחליט ולא אתה, ואל תזיין לי את המוח עם זה כי אני ממש לא צריך את העיצות שלך. תודה. ודבר אחרון: ´להראות לך את האור´= להסביר לך ולגרום לך להבין.

עידו17

New member
דדדדדיייייייייייי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif!!!

עשית לי חור בראש, פשוט תסתום את הפה כבר!!!!!!!!!!!!!

למעלה