בורקאי

בורקאי ../images/Emo91.gif

אז ברור לי שלתאילנדים שבינכם לא חסרים גני עדן קטנים, אבל לסינים שבינינו, אני ממליץ על גן העדן המדהים הזה. חולות לבנים, מים תכולים, שקיעות מרהיבות, משקאות טרופיים, ומלונות מעולים. אני משער שגם אלכוהול טוב (הייתי חולה עם תרופות אז לא בדקתי), מסיבות מעולות, ופיליפיניות מכל הסוגים והמינים. בכלל הפיליפינים נראים לי עם נחמד מאוד. בהיותי חולה, נפגשתי עם רופאה מקומית. נכנסתי למרפאה, שם ישבו שתי פיליפיניות, אחת מהן הייתה הפקידה, השניה הייתה מרוחה על הספה, נראתה כמו חולה. זאת הייתה הרופאה... בדקה אותי בעדינות (בניגוד לרופא הסיני שהתעקש לדחוף לי כל מיני דברים לפה), ורק מכמות האאאאאאאאאאו שלה הרגשתי יותר טוב (מישהו פגש פעם רופא סיני נחמד??). לא דחפה לי כמות תרופות שתהרוג פיל, ואפילו הייתה מושכת. ההגעה קצת ארוכה - משדה התעופה המקומי במנילה, טיסה לקאטיקלן, ומשם סירה לבורקאי. נטו זה שעה + זמן טיסה למנילה. רק שתוסיפו לפחות 4-5 שעות בשדות תעופה, וזו הדרך הקצרה. בדרך הארוכה (דרך קאליבו), תוסיפו עוד 4-6 שעות באוטובוס ומעבורת. מומלץ, למרות הנסיעה, רק שרצוי שתקחו בחשבון שיום ראשון ואחרון של החופש, יוקדשו לנסיעות, ולכן רצוי לקחת חופש כמה שיותר ארוך. תהנו.

עדו25

New member
אחלה רעיון..

אני בדיוק מתלבט איפה לבלות בפסח.. מתאים לרווקים?

תלוי במזג האויר בעיקר.

השאלה היא מה בדיוק אתה מחפש (ואני התארסתי שם, כך שזה לא היה טיול רווקים). בחורות - בעיקר מקומיות. רוב התיירים במקום הם סינים וקוריאנים, ומעט אירופאים, כך שאם הפיליפיניות הם יור קאפ אופ טי, אז כן. מסיבות יש, אלכוהול יש, רעש יש. מה עוד אתה רוצה? הבעיה העיקרית שאני צופה לך היא מזג האויר. תבדוק טוב, כי עכשיו זה סוף העונה, ועוד מעט אמורים להתחיל המונסונים והטייפונים למינהם.

ותוספת

למי שרוצה שקט ממומלץ לבחור בדרום האי, או בצפון. במרכז יש המון מלונות, טיילת והמון תיירים ופיליפינים. בצפון יש יותר ריזוריטים יוקרתיים, כך שהוא לא זול, והדרום מבודד מאוד. אנחנו היינו במקום שנקרא LORENZO SOUTH. הוא היה כקילומטר דרומה לBOAT STATION 3, שם מתחיל הבאלאגן, וזה היה מעולה - החוף שהיינו בו היה שקט לאללה, והמרכז והבאלאגן היה במרחק הליכה. יותר דרומה לLORENZO כבר לא הייתה גישה דרך החוף, והיה צריך מונית (אופנוע עם מנשא). כל האי כולו לא יותר מ8 ק"מ, כך שגם את זה צריך לקחת בפרופרציות.

אMור

New member
../images/Emo45.gif אחלה תמונות

בהחלט נראה מקום שווה ביותר. (ואף לא מילה על האוכל??)

מילה על האוכל

הייתה שם מסעדה אוסטרית ליד המלון, עם אחלה סלט יווני (ירקות חתוכים, ואפילו אכילים), ואחלה שניצל. לגבי השאר, במלון בעיקר היו עושים על האש. מעמידים את כל האפשרויות אחת ליד השניה, שכללו לרוב דגים ומאכלי ים טריים, + כל מיני סוגי בשרים. זה היה נחמד, הבעיה היחידה הייתה שאת הכל הם פוצצו באותו הרוטב, כך שלכל הבשרים והדגים היה בדיוק את אותו הטעם. במרכז היו המון מקומות שבהם יש אכול כפי יכולתך, שנחלק ל3 סוגים : בסגנון המונגוליין גריל בר, בסגנון יפני, וברביקיו. אכלנו באחד, ממש לא היה מציאה. אני בטוח שיש מסעדות מוצלחות יותר, אך אנחנו לא ממש חיפשנו אותם.

למעלה