בורות לשמה

בורות לשמה../images/Emo70.gif

בכול מה שקשור למארון אני די בורה (בעיקר בשל העובדה שמה שמעניין אותי המארון זה רק אדם...) אז רציתי ש"תספרו" לי על הדיסק שלהם ששכחתי את שמו....הם הוציאו שלוש דיסקים- סונגס אבאוט ג'יין, פורט' וורלד ועוד אחד, לאחרונה, דיסק שכולל שירים מהדיסק של ג'יין...עכשיו השאלה שלי היא מה זה הדיסק הזה? ולמה הוציאו אותו אם השירים שבו נמצאים בדיסק של ג'יין? יכול להיות שקוראים לו אקזוטיק או משהו כזה? תודה לעונים, סליחה על הבורות, שמרו על עצמכם וחג שמח!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo12.gifרונעעעעעע כנסי ../images/Emo8.gif

אז הדיסק ה3 שהם הוציאו נקרא : 1.22.03.Acoustic שהפירוש של השם הוא אקוסטי 22.01.03 (התאריך שהם הקליטו את ההופעה) עכשיו דיסק זה מכיל 7 שירים (הרשימה תבוא בהמשך)..שהם הקליטו בהופעה אקוסטית שנערכה בניו יורק (בתאריך הנ"ל). והופעה אקוסטית למי שלא יודע זה הופעה אפשר להגדיר אותה כשקטה ביחס להופעה רגילה..שמנגנים בה בגיטרות קלאסיות ואקוסטיות..ולמשל ריאן מנגן בתופים האלו שדומים לדרבוקה (שכחתי את השם)..וג'סי לא מנגן בקלידים אלא הוא מנגן בגיטרע.. ורשימת השירים בדיסק היא: 1. This Love 2. Sunday Morning 3. She Will be Loved 4. Harder to Breathe 5. The Sun 6. If I Fell in Love with You (קאבר של שיר של הביטלס) 7. Highway to Hell (קאבר של ACDC...ואדם לא שר פה..אלא ריאן
) ולצערנו (יותר נכון לצערכם)..הדיסק הזה לא מופץ בארץ...ולי יש את הדיסק מדודה שלי מארה"ב..אז מי שרוצה שאני אשלח לה את הדיסק במסנג'ר.. שתצרף אותי : [email protected] וחג שמייח לכולם
!

תודעעעעעעעע ../images/Emo70.gif

ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתת
וזה רק אני או שהשיר קובר לביטלס ממש מרדים?! איי! פשוט חלום, שירי ערש מבית אדם לווין! למותתתתתתתתתת!!! תודה
צ'או וחג שמח כולם.

CiNdErElLa3887

New member
ווקשע ענקית! ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif..ו..

אני דווקא אהבתי את השיר הזה..
...אדם לבד עם הגיטרע
...מה צריך יותר?!

CiNdErElLa3887

New member
היא התכוונה לטאגליינס...../images/Emo3.gif

מה שמופיע למעלה בשורה של: ראשי ChatTV ...

למעלה