בורגרים כפר סבא
בטח גם אתם שמתם לב שבכל פינה נפתח סניף של רשת "בורגרים".
הקטע שלהם הוא המבורגרים קטנים (כל אחד 80 גרם) ולכן הם מוכרים זוגות, שלשות וכו' בהתאם למידת הרעב.
הקונספט של המבורגרים קטנים מאד מוצא חן בעיניי אז למרות שבעלי אמר שהם לא משהו החלטתי שאני חייבת לנסות בעצמי.
נתחיל בטוב - הלחמניות שלהם מעולות.
ועכשיו לרע - כל השאר...
לקחתי דיל של 3 בורגרים + תוספת (54 ש"ח).
בורגר בקר ובורגר כבש היו סבירים ולא יותר.
אבל הבורגר סמוקי (בקר מעושן) היה פשוט מ-ז-ע-ז-ע! כאילו לקחו קציצה של זוגלובק מהסוג שקונים לעל-האש רב משתתפים שלא אכפת להם מה הם אוכלים, ואת זה שמו בתור המבורגר.
נורא. אכלתי ביס ותרמתי את השאר לבעלי (הוא ממשפחת אוכלי כל).
כתוספת לקחתי "גם וגם" שזה צ'יפס עם טבעות בצל.
הצ'יפס היה פרוסות תפו"א מטוגנות ללא טיפה של מלח (וזה היה די בעסה כי אכלתי את זה בדרך הביתה)
הטבעות בצל היו סתם לא טעימות. אפילו אלה התעשיתיות שאני מכינה בתנור בבית יוצאות יותר טוב.
ורק כשהגעתי הביתה נזכרתי שבעצם בשום שלב בהזמנה לא שאלו אותי על מידת עשייה....
בקיצור, בדקתי והתאכזבתי. תחסכו מעצמכם את החוויה.
בטח גם אתם שמתם לב שבכל פינה נפתח סניף של רשת "בורגרים".
הקטע שלהם הוא המבורגרים קטנים (כל אחד 80 גרם) ולכן הם מוכרים זוגות, שלשות וכו' בהתאם למידת הרעב.
הקונספט של המבורגרים קטנים מאד מוצא חן בעיניי אז למרות שבעלי אמר שהם לא משהו החלטתי שאני חייבת לנסות בעצמי.
נתחיל בטוב - הלחמניות שלהם מעולות.
ועכשיו לרע - כל השאר...
לקחתי דיל של 3 בורגרים + תוספת (54 ש"ח).
בורגר בקר ובורגר כבש היו סבירים ולא יותר.
אבל הבורגר סמוקי (בקר מעושן) היה פשוט מ-ז-ע-ז-ע! כאילו לקחו קציצה של זוגלובק מהסוג שקונים לעל-האש רב משתתפים שלא אכפת להם מה הם אוכלים, ואת זה שמו בתור המבורגר.
נורא. אכלתי ביס ותרמתי את השאר לבעלי (הוא ממשפחת אוכלי כל).
כתוספת לקחתי "גם וגם" שזה צ'יפס עם טבעות בצל.
הצ'יפס היה פרוסות תפו"א מטוגנות ללא טיפה של מלח (וזה היה די בעסה כי אכלתי את זה בדרך הביתה)
הטבעות בצל היו סתם לא טעימות. אפילו אלה התעשיתיות שאני מכינה בתנור בבית יוצאות יותר טוב.
ורק כשהגעתי הביתה נזכרתי שבעצם בשום שלב בהזמנה לא שאלו אותי על מידת עשייה....
בקיצור, בדקתי והתאכזבתי. תחסכו מעצמכם את החוויה.