בוקר....

ניקולי

New member
בוקר....

בוקר...בוקר..בוקר..בוקר....בוקר בעעעעעע לעבודה בוקר בעעעעעעע לעבודה בוקר בעעעעעעעעע לעבודה בוקר בוקר בעעעעעע...... תגידו לי מה קורה לכם אנשים?? היום עובדים??????????????????????? חופש מה קרה לכם?? פורים..מה אתם לא חוגגים?? אתם לא מתחפשים?? טוב אז ככה החלטתי אני מתחפשת לתינוקת מצאתי בבית
גדולללללל... אוייי אתם לא תאמינו יש לי בבית ביגדי תינוק (למעשה אלו הביגדי תינוקת שלי כשאני הייתי תינוקת....אתם יודעים .. גופיות, פ´גמות וכל מיני חליפות..) ואתם יודעים מה?? הילידם שלי לבשו את הבגדים שלי ועכשיו הבן של אחותי לובש חלק מהבגדים גם שלי וגם שלה כשהיינו תינוקות..איך אמא שלי הצליחה לשמור על הבגדים האלו..ממש כמו חדשים. מגניב לא???? שיהיה לכם אחלה בוקר טוב ופורים שמח

jess ועוד

New member
בוקר טוב

בטח שאני בעבודה ואני לא מתחפשת לעבודה כי לא בא לי לנסוע באוטובוס עם איפור והכל אבל בערב יש לי מסיבה ואני אתחפש

ניקולי

New member
ג´סססס

אוףף מה יהיה כל הודעה שאני כותבת נמחקת..כתבתי לך הרבה עכשיו אבל כבר התיאשתי.. שיהיה לך אחלה פורים שמח ניקול*

@@

New member
ניקולי, יקירתיייייי

ח ג פ ו ר י ם ש מ ח איזה כייף לך שאת מתחפשת, אני השנה חוגגת עם עצמי, פשוט לא בא לי לעשות כלום, מותר לי לא????? ד"ש חםםםםםםם ליהודה המקסים. וחג
פורים
שמח
ריקי

למעלה