בוקר

ע ו מ ר 4

New member
בוקר

לא יודעת להעביר קישורים .... אז אולי כבר קראתם.. ואולי לא. כעת בynet: "הכשל נמשך 6 שנים" מילים שאומרים "הגדולים" קצין צנחנים ראשי: "חטאנו בשם היוהרה" אתם מבינים מה הוא אומר? אני קטונתי כאן. עוד כ 3 חודשים גם הבן השלישי מיתגייס... לברוח מכאן?בחיים לא.זו הארץ שלי.הבית.כמו בשיר"כאן גדלו לי ילדיי" לתת לו להתגייס? מי שואל אותי? הבן החייל...לא בלבנון.אבל מאתמול נסע מעט לאזור בו נמצאים אבותינו הקדומים............. והלילות כבר מזמן לא לילות...וגם הימים. והילדים שרק אתמול נולדו...פתאום קשוחים .... ילדים=חיילים=ילדים.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

והנה הקישור. בודאי שלא לברוח מכאן.למרות הכל, אין עוד ארץ כזו ואין עוד עם כזה. דווקא בחרתי לצטט חלק מדבריו של תא"ל היימן "למרות האמונה בצדקת המלחמה ולמרות ההישגים שהושגו בה...כולנו חשים תחושה מסוימת של כישלון והחמצה המתעצמת על רקע תמונות החללים, הפצועים ובני משפחותיהם. התקשורת בועטת, המתח בין הרמות והדרגים גואה, חלק מאנשי המילואים – שאני מצדיע לכל אחד ואחד מהם - מכלים כעסם בנו המפקדים, נושאים מתערבבים מתוך הבנה ובדרך כלל מחוסר הבנה והשיח מתלהם". אני מתחברת מאוד לדבריו האחרונים - לכולם יש תחושת מועקה בתקופה זו ותהיות קשות. לי יש תחושה שהתקשורת ממשיכה במה שעשתה במהלך הלחימה, חיפוש סקופים, התססה ובשורה התחתונה - הורדת המורל. דווקא זה הזמן להתרומם - מי יודע עוד אילו מערכות צפויות לנו.

2mia

New member
קראתי בעיתון את דבריו.

אני גם מתחברת למה שנאמר וזה ייקח עוד הרבה שנים לבנות מערכת אמון בצבא ובממשלה ובכלל בארץ עם כל האנשים היהירים שיושבים במזגנים ומחליטים החלטות כושלות.

מאקי

New member
ככה עושים קישור

פותחים את דף הרלוונטי עומדים על שורת הכתובת עם העכבר מעתיקים אותה COPY באים להודעה שפתחת ויורדים לכתובת אינטרנט נלוות לוחצים עליה נפתח חלון בצד שמאל איפה שכתוב http:// מוחקים אותו ושם מדביקים את הכתובת המועתקת בצד ימיו כותבים טקסט אני למשל כתבתי 123 וזה יופיע לכן למטה בתור כתובת לגבי קישור בתוך ההודעה או בערב כשאחזור מהטיול היומי שלי.. קרי עמל יומי.. או שמישהו ירים את הכפפה... יום טוב בנות ובנים מאקי

סמדר בנ

New member
הרמתי את הכפפה....

קשיור בתוך הודעה זה פשוט שורה אחת מתחת - לוחצים - נפתח חלון, בצד השמאלי מעתיקים את כתובת דף האינטרנט אליו רוצים לקשר ובצד הימני את המלל בתוך ההודעה שממנו יצא הקישור . יש לשים לב שלא יהיה פעמיים http:// שכבר כתוב - אני עושה Copy לשורת הכתובת בכתבה ו-Paste בתיבה כאן.

למעלה