בוקר

בוקר

היי לכולם מצטערת שלא הייתי פה כל היום (חוץ משש בבוקר) ולא הגבתי לכל הדברים שכתבתם ודווקא נכתב הרבה אתמול יש לי בעיה בריאותית שאני לא כל כך יודעת איך להתרגל אליה השבוע הייתי בסבב בדיקות ורופאים יש שינוי לרעה אני לא כל כך רוצה לפרט אני עדיין כאן איתכם אבל קצת קשה לי בימים הנוכחיים אז שיהיה לכולנו יום טוב היום יום חמיש - וסופ"ש מתקרב שנהיה כולנו רק בריאים באדי

s h i r k u s h

New member
תרגישי טוב באדי ../images/Emo24.gif

אתמול היה לי יום ממש קשה, עבדתי מ-12 עד שמונה בערב ובשעתיים הראשונות הפכו אותי אשכרה לסבלית, הבלגתי על זה אבל השעתיים האלה עלו לי ביוקר: יש לי כאב גב נוראי והידיים שלי כואבות נורא- לא רגילה לסחוב קופסאות שיותר כבדות ממני מלאות ציוד, ושתבינו שהיו הבעלים של החנות שם אבל חס וחלילה שיעזרו, אחת המוכרות האחרות באה לעזור ואחד מהם <שלא נראה לי אוהב אותי> התנפל עליי שאני צריכה לבד לעשות את זה. כל השמונה שעות לא יצאתי להפסקה, לא אכלתי, בקושי שתיתי, הגעתי הבייתה ממוטטת ממש, ובשעה 10 כבר לא היה עם מי לדבר בכלל.

g u r a

New member
כל ההתחלות קשות../images/Emo122.gif

עם הזמן תתרגלי לשעות ולעבודה הפיסית שהגוף אינו רגיל לה. קחי את זה בקלות, רק אל תתני להם "לתפוס" עלייך טרמפ כי את חדשה, העבודה צריכה להתחלק בין כולם, חדשים וותיקים אלא אם כן יש הגדרת תפקיד לכל אחד.. בהצלחה.

../images/Emo24.gif תחזיקי מעמד

ושיהיה לך סוף שבוע נפלא שישכיח ממך את הרופאים

Tully Is Here

New member
באד באד ../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד ותרגישי טוב. אני ממש מקווה שהכל יסתדר לך בסוף

ענתי 10

New member
אוי באדי ../images/Emo24.gif

קבלי
וירטואלי, אבל את יודעת שאם את צריכה - תפני אליי מתי שבא לך, מתי שתצטרכי. הרי אני בבי"ח, מכירה רופאים, אז אם את צריכה איזו שהיא עזרה או סתם כתף - אני כאן

אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב

אחרי כל החיזוקים ואהבה שאת מקבלת. גם אני עובדת בשרות בתי החולים בדיקות סיטי אולטרסאונד מיפויים וכו'... אין לי מושג מה יש לך ואני מקווה שזה לא משהו כל כך רע
אבל אם בכל זאת את יכולה לפנות אלי בכל עת. שתיהיה לך שבת נפלאה והמון בריאות.
פורים שמח

למעלה