בוקר...

karen_karen

New member
בוקר...

בוקר טוב לכולם.. שהיום יהיה יותר טוב.. שהיום יהיה יותר קל... שיהיה יותר חום... שיהיה יותר מזל.. תנו למאיה כוח להמשיך ללכת קדימה ורק קדימה... כולנו יחד עם כל האהבה שבתוכינו.. תודה ממני קארן

אמן.....או שלא.

כבר אמרתי שאני לא מאמינה באלוהים שם למעלה. אז גם להגיד אמן זה כבר לא במקום. דיברתי אתמול גם עם דודי שלנו...גם הוא כל כך כועס, כל כך לא מבין....לא דודי החזק שהכרנו כולנו. אבל הוא יקר לי כל כך. ואני אהיה שם בשבילו בכל רגע שיצטרך. עכשיו...שנינו חושבים את אותן המחשבות...אותן השאלות בלי מענה. למה לוקחים לנו ילדים, ככה בלי הזהרה... הגענו שנינו יחד וכל אחד לחוד למסקנה שאין יותר למה לעשות תוכניות. כי כל תוכנית - בסיס לשינויים. כל תקווה - בסיס לאכזבה. אז לא מקווים יותר. ולא מתכננים יותר. כי אין למה. וכל חלום - הכי יפה שרק יהיה, לא שווה את הכאב שאחרי. אז בלי אמן....מה שיהיה - יהיה.

karen_karen

New member
מה שיהיה יהיה ויהיה טוב

אני יודעת שיהיה טוב אחרי כל זה יכול להיות רק טוב לפחות לנו לשתי הנשמות התאומות ואולי כן אמן משום שקבעתי כבר שאולי אלוהים לא עושה דווקא אולי גם למעלה יש מישהו מעליו שקובע מה יהיה ואיך.. אולי זה פשוט בלתי נמנע הרי הוא לוקח דווקא את הטובים אולי הם פשוט הנבחרים אולי... ובכן נישאר עם הספקות.. אבל אל לנו לאבד אמונה זה הדבר היחיד שנותר.. גם אם אותנו היא איכזבה.. קארן אוהבת תמיד..

למעלה