בוקר

tairon

New member
בוקר

תרחיש זמן אמיתי 06:40 הנ``ל נמצא מתחת לשמיכה החמה חולם איזה חלום מפאת הצניעות לא נחשוף אותו בפניכם אבל כמו שאני מכיר אותכם גלגלי המוח יפעלו אאוץץץ יפעלו חזק לא זה לא מה אתם חושבים חולם על יום גדול שמתקרב בצעדי ענק הוא יום חמישי שבו ההפוך לאזרח מין השורה לא נותנים לי יותר מדי לחלום האווו האווו אומרת לי זה לא חלום זו מציאות הולכת ומתרקמת יאללה צא מהמיטה צריכה לעשות סיבוב הופעות שכונתי להשוויץ ביופי שלה טוב נו...לי יש שעון מעורר על ארבע וגם בלונדה אני קם מסטול משינה שם עליה הרצועה ותוך שניות אני והיא עושים את טיול הבוקר שלה אני ישן בעמידה אם קיים מושג כזה הרגע המצאתי אותו היא מריחה כל דבר שיש על הקרקע מסמנת טירטוריות עושה שוויץ של בוקר שפוני יא כאלב תראו אותי אני חתיכה על ארבע ורק אני עדין מנסה לשחזר חלום שהוא בעצם לא חלום 07:15 שנינו אני וההיא על הארבע במטבח אני שם לה את ארוחת הבוקר היא יותר בענין ארוחת הבוקר שאני מכין לעצמי זה נראה לה יותר טעים בינינו.....האוכל שלה נראה לי לא משו אז טוסט עם פטריות ונס קפה ליד זה שלי יושב לי ליד המחשב מספר לכם על עוד בוקר שהתחיל ומאחל לכולכם אחלה בוקר שיהיה על כולנו..

קרני

New member
גם כן בוקר.. :)

שגרת יומו של טאי מרתקת את קהל הצופות בבית!... עוד, עוד, עוד, עוד, עוד.... ותספר לנו גם על החלומות... אל תשאיר אותנו במתח... ;-)) חחחחחח...... שיהיה גם לך אחלה יום מתוק :))

למעלה