בוקר!

נעמצי

New member
בוקר!

איזה באסה, היום יש חופש בבית ספר ורק אני, כריס ועוד כמה מפגרים שעשו הברזה ( אלי לפחות היה שווה להבריז........
) באים לבית ספר לארגן את האולם של בית ספר למסיבה........ אני עדיין לא החלטתי מה ללבוש
אוףףףףףףף בכל אופן, זו הולכת להיות מסיבה גדולה-------- כי זה החטיבה ואנחנו ה'גדולים' של החטיבה נהיה בהתחלה---- כריס אמר שהביאו די ג'יי שווה, שהוא מכיר ועכשיו אנחנו הולכים לארגן את הבמה. אני מתרגשששששתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וflying זה ממש רעיון לעשות פורום בעיות בגיל ההתבגרות בחו"ל, תפנה לתפוז......... ביייייייייייייייייייייייי!

justnoa

New member
נו....

אז זה לא באסה, נכון? נשמע דווקא כייף לאללה!

נעמצי

New member
ממש ממש לא.

אני מדביקה כרזות עם כריס, ועוד מעט אנחנו גומרים ואז נוכל ללכת הביתה אני עדיין מתלבטת בין תכלת לשחור. תכלת- צבע שאני די אוהבת כי הוא מבליט לי את העיניים הכחולות, והשמלה יפה. אבל יש לי הרגשה שזה ממש משמין אותי, אז אולי שחור??.??? די, נמאס לי. אני חסרת כל החלטיות!

justnoa

New member
רגע....

כריס זה לא החבר שלך? אם כן... אז מה רע בבוקר הזה? הלוואי ונגיד הייתה לי הזדמנות להיות במקום לא צפוף עם מישהו שאני רוצה שחור צבע יפה מאוד, הצבע האהוב עליי... אבל אם זה מבחירה של משמין או מבליט עיניים אני הייתי הולכת על התכלת... עיניים אומרות הרבה יותר מגוף

למעלה