בוקר...

הדרומית

New member
בוקר...

ושוב אותה ארוחת בוקר מסריחה של הבית חולים. תראו, אפשר לקרוא למצב שלי דיכאון. אבל לא! אני לא מדוכאת חלילה. את השלב הזה עברתי ממזמן. לצערי אני במצב הרבה יותר כואב (לא לי...) של חוסר תחושות. חוסר מחשבות. כאילו העולם ריק ואני ריקה מסתובבת בעולם שאין לו מה להציע. מיכל, המאושרת, גם אני הייתי פעם כזאת... כל חיוך שלי, כל צחוק... וואי איך היו מתים על הצחוק שלי. גם עכשיו אני צוחקת ועכשיו אני בוכה מרוב צחוק אבל אני לא מאושרת. הצחוק מזוייף מה שהופך אותו לכואב וחסר כל משמעות. באמת שהייתי רוצה לדבר עם כולכם בטלפון, אבל זה לא יצא לפועל לפחות לא בקרוב. באמת שהייתי רוצה להכיר את כולכם באופן מאוד אישי כי אתם באמת נשמעים אנשים איכפתיים. גם אם תשמעו אותי בטלפון, תשמעו מיכל מאושרת, מיכל שתמיד תגיד משהו מצחיק באמצע, מיכל שתמיד תשמח אבל מי שממש יודע את כל מה שקרה לי יודע, שזה לא אמיתי. אנשים אמרו לי: ``כמה עצוב לדעת שכל הצחוק הזה מזוייף``...

aphrodite

New member
מיכל..

אני כל כך רוצה שיהיה לי את הדבר הנכון להגיד לך..אני מקווה שתעברי את זה בשלום,בתקוה שזה אכן משהו שיחלוף עם הזמן.

EvilGhost

New member
יש לי ידידה

יש לי ידידה, שבשבילי היא הכי מבינה בעולם. משום מה, גם היא בדכאון, פעמים תכופות ביותר.. אני לא עושה השוואות, אל תביני לא נכון, אבל אני פשוט לא מסוגל להבין מה מתרוצץ לה בראש כשבין רגע היא מתכנסת בעצמה.. חשבתי.. אולי.. תוכלו לדבר סתם רעיון

הדרומית

New member
אנשים לא יודעים...

האנשים שאמרו את זה היא הפסיכיאטרית של הבי``ח. היא ראתה את המערכת יחסים שלי עם החברה ``הכי`` טובה שלי... וראתה כמה שאנחנו צוחקות יחד, כשהיא הלכה אז הפסיכיאטרית אמרה לי ``כמה עצוב לדעת שכל זה לא אמיתי``...

V. Ghost

New member
לפחות אנשים יודעים

לא הייתי כאן כשכתבת את ההודעות הראשונות אשמח תעדכני אותי..בכל אופן אני יכול לנסות להמליץ לך לדבר על זה עם אנשים דבר שאני מניח שאת עושה....אני הייתי עד לפני שבועיים בדכאון כבד של חצי שנה....כל היום לא הייתי מפסיק לצחוק כלפי חוץ...אף אחד לא יכל לדמיין שאני בדיכאון ...כי היייתי חצי לץ כזה..כלפי חוץ....עד שעברתי תיכון לפני 10 ימים...ואני מאושר עכשיו...בכל אופן....מה הסיבות לדכאון שלך?תנסי לשנות גורמים.תפיסת עולם או לא יודע מה...אם את רוצה לדבר בפורום הזה או בפורום אחר icq #70300407 את מוזמנת אביעד

למעלה