רוצה ריגושים
Member
בוקר...
בוקר ואני לבד במשרד , זה הזמן הכי טוב למחשבות ,
מלא מחשבות מתרוצצות לי בראש , אבל אתה מתגנב לך לאט לאט למחשבות שלי ,
פתאום כל המחשבות האחרות נעלמות ואני מרוכזת בך ,
במחשבות עליך גבר נדיר ומושלם שלי , מחשבות על הביחד שלנו, על הקשר שלנו עד כמה הוא מדהים ומסובך , עד כמה בא לי יותר וכמה בפועל יש לי מעט מידי,
הראש מלא מחשבות ,ואז הפנטזיות מתעוררות לחיים , הגוף מתעורר לחיים,
התשוקה אליך , לגוף שלך , לנשיקות שלך, לזין ההורס שלך, משחזרת רגעים מטורפים של סקס מושלם, של אורגזמות מדהימות , חושבת ונרטבת ורוצה אותך פה לידי ועמוק בתוכי,
מזל שהחבר הסגול הרוטט תמיד איתי , נותנת לו לענג אותי לגעת בנק המדויקת זו שמביאה אותי לגמור , הוא מענג והפנטזיות בראש עליך על הלשון שלך שם בנק הזו , על האצבעות שלך עמוק בתוכי מטריפות אותי מבפנים, גומרת בעזרת החבר הסגול אבל מפנטזת עליך כל שנייה , מחכה כבר שתהיה זה אתה שמביא אותי לשיא.
אוהבת אותך! מתגעגעת בטירוף! ולא מפסיקה לפנטז עליך צמוד אלי .
בוקר ואני לבד במשרד , זה הזמן הכי טוב למחשבות ,
מלא מחשבות מתרוצצות לי בראש , אבל אתה מתגנב לך לאט לאט למחשבות שלי ,
פתאום כל המחשבות האחרות נעלמות ואני מרוכזת בך ,
במחשבות עליך גבר נדיר ומושלם שלי , מחשבות על הביחד שלנו, על הקשר שלנו עד כמה הוא מדהים ומסובך , עד כמה בא לי יותר וכמה בפועל יש לי מעט מידי,
הראש מלא מחשבות ,ואז הפנטזיות מתעוררות לחיים , הגוף מתעורר לחיים,
התשוקה אליך , לגוף שלך , לנשיקות שלך, לזין ההורס שלך, משחזרת רגעים מטורפים של סקס מושלם, של אורגזמות מדהימות , חושבת ונרטבת ורוצה אותך פה לידי ועמוק בתוכי,
מזל שהחבר הסגול הרוטט תמיד איתי , נותנת לו לענג אותי לגעת בנק המדויקת זו שמביאה אותי לגמור , הוא מענג והפנטזיות בראש עליך על הלשון שלך שם בנק הזו , על האצבעות שלך עמוק בתוכי מטריפות אותי מבפנים, גומרת בעזרת החבר הסגול אבל מפנטזת עליך כל שנייה , מחכה כבר שתהיה זה אתה שמביא אותי לשיא.
אוהבת אותך! מתגעגעת בטירוף! ולא מפסיקה לפנטז עליך צמוד אלי .