בוקר

דיאבלו

New member
ירושלים

ירושלים עיר הבירה עד מתי תבכה את יקיריה עד מתי תקבור את חלליה כ´כ צעירים וכ´כ זכים ילדים חללים. ואין שום נחמה ואין שום כפרה ואסור שתישאר בנו חמלה לאותם רוצחים מתועבים להם, לשולחהם ולבני משפחותהם די

הם לא מבינים שנגמרו הבתולות!!???../images/Emo46.gif

הלב שלי מלא בשינאה תהומית יחד עם חמלה אין סופית(למשפחות-האבלות) כואב-כואב-כואב!!! נגמרו לי המילים.......

../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo101.gif../images/Emo14.gif

8:00 בבוקר מתעוררים עם החדשות ברדיו הקריין מודיע כי ישנן התראות חמות על פיגועים באזור ירושליים קורי שינה עדיין בעיניים מכבה את הרדיו לפני סיום החדשות הרי מה כבר יכול להתחדש...???? לפתע הטלפון מצלצל הוריי מן העבר האחר... הכל בסדר? שואלים. כן אני עונה, למה מה קרה ? שואל. דאגנו לך... למה מה פתאום?? מה לא שמעת ? לא. פיגוע, עשרות נפגעים, פחדנו שאתה אולי בדרכים......... שתיקה .................... עצב מהול בזעם תקוע לך בגרון, וחוסר אונים תקוע לך עמוק בראש. ניגש לשלט מדליק ורואה את הזוועות... דיייייייייי!!! רחמים........ הרי אלו ילדים.... חפים מפשע טהורים...... בסך הכל אנשים קטנים, שלא ידעו כי היום יסתיימו להם החיים. ואני חונק דמעה, נושך שפה.. ומה???? אין לי תשובה........ חוץ מתנחומים והחלמה לפצועים. מניין ההרוגים עלה (כמובן) אוהב מכורבל בצער ומדליק נר עבור כל קרבן.

למעלה