בוקר....

בוקר....

אחרי לילה ללא שינה... אז אתמול "חגגתי"לפי התאריך העברי 3 שנות גרושים. [ו7 שנים לבד..] ובנוסף לזה סיימתי במקרה עוד פרק כלשהוא בחיי.....ובחנתי את עצמי ושאלתי ואני שואלת את עצמי ואת האנשים סביבי למה????? למה אנחנו לא מצליחות למצוא אהבה..למה אנחנו נפגעות כל פעם מחדש.. יש לכולנו לכל אחד ואחת מכן מה לתת מה להציע.ובכל אופן אנחנו לבד.... למה צריך להלחם בשביל אהבה????? [כן זו מלחמה!!!!] יש כל כך הרבה גרושים וגרושות והרוב לבד......... כל אחד מאתנו רוצה לאהוב ולהיות נאהב... האם המושג זוגיות הלך לאיבוד.??? האם אנשים לא רוצים לבנות ולהבנות? עד מתי?????? .... זהו שפכתי... הדמעות כבר התייבשו.......

odery

New member
אהובה

כל שיחה איתך השבוע ממשיכה להדהד אצלי כמה שע` אחרי, אדם יכל להרגיש בר מזל אם מצא חבר אחד אמיתי בחייו,אני חושבת לעצמי סתם כך,הרי בהגיון מה הסכוי למצוא מישהו 1 מתוך מליוני/מליארדי אנשים שהוא בדיוק בשבילי? סטטיסטית זה קלוש יותר מלזכות בלוטו.אבל הרצון הזה שכתבת הוא מה שמניע אותנו על אף האכזבות,הכאב,ומידי פעם האטימות ,את כל זה אנחנו שוכחים כדי להגיע למקום האוהב הזה,שכל בנאדם זכאי וזקוק. ``רציתי ללכת לשם,לשמוע שוב צלילים מוכרים,לפגוש באותם מבטים אוהבים שנשארו בי עם הזמן,רציתי ללכת לשם כי בבוקר מתעוררים אחרת לשלוה שנרקמה כל הלילה וכמו תמיד עם אור ראשון,לבוא היא לא מאחרת``

פשושית37

New member
אהובה הדברים הטובים מגיעים

מתי שאנחנו הכי פחות מחכים להם כבר אמרו חכמים שהישועה מגיע בהסח הדעת

אהובה האהובה על ידינו../images/Emo140.gif

כל המצב הזה מושפע מ 2 גורמים מרכזיים. 1) מצב ומבנה נפשי איתו נכנסים לחיפוש הקשר 2) מזל / גורל כאשר אנשים נכנסים פגועים ( ולא יעזור כולנו פגועים ברמות כאלה ואחרות ) הרבה יותר קשה להם לקבל את החולשות של הצד השני , השפיטה היא הרבה יותר לחומרא אם במראה אם ברגישות והיחס. דברים שבעבר נטינו להתעלם מהם או להבליג כיום כבר לא כל כך מוכנים לקבל. והבעיה הגדולה היא שהשפיטה נעשית ממש מהר ,ומשך הזמן שאנשים מוכנים להקציב לטובת הבדיקה קצר מאד ולעיתים קצר מדי וכך הרבה מאד קשרים שהיו יכולים להצליח הולכים לאיבוד. עד כאן ברמת השכל! ברמת הרגש: הרגישות שלנו והכמיהה לחום ,שמחה , ואהבה, מתעצמים עוד יותר לאחר הזוגיות הכושלת הקודמת!, בחלקה השלמה של מה שלא היה בכלל בעבר, ובחלקה רצון לשחזר ימים טובים עברו. בכלל כל הרגשות מתחזקים הרבה יותר כמו שקורה לעיתים לנשים בהריון או אחרי לידה . ולכן גם האהבות הן חזקות ועוצמתיות יותר , אך לצערנו גם האכזבות והדאגות גדולות יותר. צריך להשתדל להתמקד בטוב ובחיובי , זה לא רק מקל על התחושות כרגע ,זה גם משדר כלפי חוץ ! וסוף סוף אלו האנשים איתם כולנו היינו רוצים להיות.טובי לב שמחים וכ"ו אמונה ובטחון בקב"ה תמיד עוזרים (לא רק להרגיש טוב , אלא גם במציאת בן זוג )

פשושית37

New member
אהובה שולחת לך שיר

מתאים מאוד לדעתי היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה לצמוח מכלום שהיה לה זה סוד הכח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאינו נגמר מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה

קטע מתוך : "הנסיך הקטן"

הנסיך הקטן (אנטואן דה סנט-אכזופרי) ספר קטן ונפלא למרות היותו ספר ילדים מובהק, באים ב"נסיך הקטן" לידי ביטוי מספר רעיונות מעמיקים בנוגע לחיים ולאהבה. המחבר חושף בו את השקפתו על חוסר ההגיון שמפגין המין האנושי לעתים ועל האמיתות הפשוטות אותן נוטים לשכוח המבוגרים. ----------- היה זה היום השמיני מאז התאונה שאירעה לי במדבר. בעת שהאזנתי לסיפור על הסוחר, לגמתי את טיפת המים האחרונה שהיתה לי. "הזכרונות האלה שלך יפים", אמרתי לנסיך הקטן, "אבל אני עוד טרם הצלחתי לתקן את המטוס, כל המים שברשותי אזלו, וגם אני הייתי מאושר לוא יכולתי ללכת בשלווה לעבר מעין של מים זכים". "חברי הטוב השועל...", אמר הנסיך הקטן. "אישי הטוב, אין מדובר בשועל!" "למה לא?" "כי אנחנו הולכים למות בצמא..." הוא לא עקב אחרי חוט מחשבותי, ותחת זה אמר: "טוב שיש חבר, אפילו אם עומדים למות. אני, למשל, שמח מאד שיש לי חבר שועל..." "אין לו מושג מה הסכנה האורבת", חשבתי, "הוא מעולם לא ידע רעב, או צמא. מעט אור שמש, זה כל מה שנחוץ לו..." הנסיך הקטן התבונן בי, וענה למחשבותי: "גם אני צמא. בוא נלך לחפש באר..." החוותי תנועה של יאוש. זה אבסורדי לחפש באר באופן אקראי, בתוך המרחבים הענקיים של המדבר הזה. ולמרות זה התחלנו ללכת. צעדנו בשתיקה שעות ארוכות, ותוך כך ירד הלילה והכוכבים החלו לצאת. בגלל הצמא קדחתי מעט מחום, והכוכבים נדמו לי כאילו מופיעים בתוך חלום. מילותיו של הנסיך הקטן הדהדו בזכרוני. "אז גם אתה צמא?" שאלתי. הוא לא ענה ורק אמר: "מים יכולים להיות טובים גם ללב..." לא הבנתי את תשובתו, אבל שתקתי. היטב ידעתי שאין לחקור אותו. הוא היה עייף, והתיישב, ואני ישבתי לצידו. זמן־מה שתקנו, ואז דיבר שוב: "הכוכבים יפים בגלל פרח שהוא חבוי מן העין". "נכון", עניתי. הבטתי בדממה אל עבר רצועות החול שנמתחו לפנינו מתחת לאור הירח. "המדבר יפה", הוסיף הנסיך הקטן. זה נכון. תמיד אהבתי את המדבר. כשיושבים על דיונת חול במדבר, דבר לא נראה, ודבר לא נשמע, ויחד עם זה, מבעד לדממה משהו פועם ומנצנץ... "מה שעושה את המדבר יפה", אמר הנסיך הקטן, "הוא באר הנחבאת בו אי־שם..." הופתעתי להבין פתאום מהו הזוהר המסתורי הקורן מן החולות. כאשר הייתי ילד קטן גרנו בבתי ישן, והאגדה סיפרה שאוצר טמון בו. כמובן, הוא מעולם לא נמצא, אולי גם מעולם לא חיפשו אחריו, אבל הוא זרה קסם על הבית. לבית שלי היה סוד כמוס במעמקי לבו... "כן", אמרתי לנסיך הקטן. "הבית, הכוכבים, המדבר - מה שמעניק להם את יופיים הוא משהו סמוי מן העין!" "אני שמח", הוא אמר, "שאתה מסכים עם השועל שלי". כשנרדם, נטלתי אותו בזרועותי והמשכתי ללכת. נדמָה לי שאני נושא בידי אוצר שברירי, נדמָה לי שאין דבר יקר ועדין ממנו על פני האדמה. לאור הירח הבטתי במצח החיוור, בעיניים העצומות, בקווצת שער שרעדה ברוח, וחשבתי: "מה שנראה כאן לעיני איננו אלא קליפה. הדבר החשוב סמוי מן העין..." שפתיו נפסקו קמעא במעין חצי חיוך, ואמרתי בלבי: "מה שנוגע אל לבי בנסיך קטן ישֵן זה, הוא מסירותו לפרח. דמותה של שושנה שזוהרת מבעד לישותו כמו להבה בתוך מנורה, אפילו בעת שהוא ישן..." הוא נראה בעיני שברירי אפילו יותר, וביקשתי לסוכך עליו, כאילו הוא עצמו להבה, שמשב רוח קל עלול לכבות. וכך בלכתי, עם עלות השחר, מצאתי באר.

שקד74

New member
היי אהובה יקרה

הרצון לזוגיות ואהבה הוא צורך כ"כ בסיסי ואנושי . הצמאון לקבל ולתת , אפילו מביא להרהורי חרטה על ההוא שהיה, גם אם הוא היה נורא, לפחות מידי פעם היו כמה רגעים של חסד. אנחנו טובות ואיכותיות ואני מקוה שגם המשאלה הזו תתממש כי זה מגיע לנו.. למרות שלגברים זה קורה הרבה יותר מהר- מעצבן. ובינתיים נמלא את החסר בתמיכה אחת בשניה בלכייף ולהינות מהחופש והשעות הפנויות.

שקד74

New member
זה מה שאת וכולנו מחפשות?

כולנו זקוקים לחסד / נתן זך כולנו זקוקים למגע לרכוש חום לא בכסף לרכוש מתוך מגע לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל. כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל. בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום. כולנו רוצים לתת רק מעטים יודעים איך. צריך ללמוד כעת שהאושר לא מחייך, שמה שניתן אי פעם לא ילקח לעולם. שיש לכל זה טעם, גם כשהטעם תם... בואי ואראה לך מקום שבו עוד מאיר אור יום. כולנו רוצים לאהוב, כולנו רוצים לשמוח כדי שיהיה לנו טוב, שיהיה לנו כח.

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

כל אדם שנקרא על דרכנו - אמור להיות לנו כמראה. להראות לנו משהו בתוך עצמנו שלא היינו רואים לולי בא אל חיינו אותו אדם. זה דבר אחד. הדבר השני - אנשים לא נכנסים לחיים שלנו מעצמם. אנחנו מכניסים אותם לשם. הכח בידיים שלנו. ואנחנו חייבים ללמוד מתישהוא בחיים, ואם לא במוקדם, אז במאוחר ולפעמים במאוחר מדי (למרות שאף פעם לא מאוחר מדי, אלא תלוי בכמה שיט צריך לאכול...) - אז אנו חייבים ללמוד למה אנחנו מכניסים דווקא אנשים מסויימים לחיינו. מה גורם לנו לתקתק .... לקרבן יש הרבה מאוד כח בידיים. הקרבן הוא זה שנןתן למתעלעל את הכח להתעלעל! כי אם הקרבן לא היה נותן למתעלעל כל כך הרבה כח, המתעלעל לא היה יכול להתעלעל בו. אנשים רואים בקרבן מישהו חלש שעשו לו, שתו לו, נגעו לו. זה לא כך. הקרבן בחר להיות קרבן. בגלל כל מיני סיבות כאלו ואחרות. אבל אנחנו תמיד בוחרים. ותמיד יכולים לבחור אחרת. ומי שאומר אחרת רק מקבע את הקרבן במקומו, ואומר לו - אתה חלש, אתה חלש, אתה חלש.... קח לטיפה... אבל תשאר במקום שלך, כי אתה חלש.... אז את חזקה אהובה, ויש בך הרבה עצמה. הרבה אהבה. ואהבה היא הכח החזק ביותר ביקום. יותר משנאה. יותר מכעס. יותר מנקמה. תשתמשי בכח הזה. תפני את הכח הזה פנימה. (לא החוצה). כי רק אחרי שתפני אותו פנימה. בעוצמות החזקות שיש לך לתת. אם תתני לעצמך מה שאת מסוגלת לתת לאחרים. יקרה לך משהו. והמשהו הזה, השינוי הזה יגרום לכך שפתאום תמצאי את עצמך מוקפת באנשים שאת משכת אל חייך. אבל אנשים מסוג אחר. אנשים שנמשכים אל אישה שאוהבת את עצמה. ולא אנשים שנמשכים אל אישה שאוהבת אותם... יום מקסים שיהיה לך אהובה אהובה ויקרה שלי.

גלמור32

New member
כדי לעשות שינוי צריך בתחילה לאהוב את האני שבך

כפי שכתבתי בעבר בכדי להתמודד עם לחצי העולם הזה הדבר הראשון שאני צרכים זה להשכין שלום עם עצמנו - ללמוד לאהוב ולהוקיר את מי שאנחנו ואם אנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו נראים, מבטאים ומרגישים וכו' - אם זה ניתן לשינוי, אזי בידינו לשנות ואם לא- אז ללמוד לקבל את עצמנו על אף המגבלות - המגבלות הן בד"כ בעינינו, ואנו משדרים זאת לסובבים אותנו כשנקבל את עצמנו אנחנו לא נשדר את המגבלות ואז יתגלה היופי שבנו על אף המגבלות שלנו כמו שנתקלים באדם נכה ולומדים להכיר אותו, מחסום הנכות הוא כבר לא כזה גדול, ואנו מוצאים אנשים שהם נכים בגופם שמתחתנים עם אנשים בריאים לכל דבר - כי ברגע שלומדים לקבל את המגבלות מתגלה היופי שבשני אני מצרף כמה מאמרים בנושא אהבה עצמית השורש לחוסן ולהשגת רצונותינו בעולם http://www.ima-adama.co.il/channeling/channeling_tikva23_self_love.htm http://hahavaya.com/awareness1.htm http://www.hug.co.il/magazine_read.asp?id=413 http://www.articles.co.il/article/4460/

למעלה