בוקר

barts

New member
בוקר

החום הזה מאפשר לי ללכת לישון ערום. הלכתי לישון מוקדם והתעוררתי מוקדם. עדיין היה חושך אבל יכולתי לחוש אותך לידי. באת אחרי וגם לך היה חם. שוכבת על הבטן ואני מלטף את דרכי אליך, מנשק בעדינות. מתוך שינה מפשקת מעט את הרגליים מאפשרת לי להגיע אליך. הטעם שלך המוכר, הטעם שלי. אני מלטף ברוך עם הלשון מרטיב מעט, אבל את כבר שם. על מה את חולמת? הפישוק והחיוך מתרחבים ביחד ואנחנו לא ממהרים לשום מקום. ראשי בין רגלייך, הידיים מקיפות אותך והאצבעות יודעות מה לעשות. לבסוף את מתחילה להניע את האגן ולהרים אותו מעט. את עדיין על הבטן ואני מתרומם ונכנס לאט. זה נעים לי כשאת רותחת מבפנים. התנועות איטיות, מתאימות לחשכה של הבוקר. אני מעמיס על גופך את משקלי ומרגיש את אחורייך, גבך, רגלייך. כפות הרגליים מתחככות והחדירה עמוקה. אני מרגיש את החלקות שלך עד הבסיס שלי, ואת מרגישה את אהבתי עד הקצה שלך. את מתקרבת ואני מסייע. בזהירות שורט ונושך לך את הגב, לא משאיר סימנים. את גומרת בהתקשחות כללית, ולי זה מספיק. יוצא ברכות ומלטף אותך עד שאת נרדמת יודעת שאני שלך, החיוך עדיין שם. נעמד וחושב שניה. מוותר על המקלחת, אני רוצה את הריח הזה איתי כל היום. מתלבש, שולח נשיקה באויר, את ישנה, יוצא לעבודה. בסוף היום שוב אלך לישון לפנייך, אני מקווה שיהיה לך חם.

dAHarma

New member
אממ..

.. כמה נעים.. יפה:) הלוואי עליי בוקר שכזה יום נעים

למעלה