בוקר....

בוקר....

זך וטהור כתינוק הנולד יום חדש... לב אשר יזרח עם שחר ילכוד אהבה ביומו כל רגע משעותיו יהיו תקווה וכל מבטיו יאחזו בברכה... עת תנץ החמה בתפילה ליום של הצלחה בתחינה לימים של שלווה בעת אשר תפציע קרן ראשונה עבר ועתיד יתאחדו לגשר של אחווה הווה...

../images/Emo42.gifבוקר אור לכל החברים ../images/Emo140.gif

מילים ולחן: בתי פרפרים בבוקר עפים מול חלוני פרפרים בבוקר בכל מיני צבעים מתאספים על הוילון שבחדרי ואוהבים אחד את השני וזה עושה לי את היום שבא לי רק לחלום עליך פרפרים בבוקר עפים מול חלוני פרפרים בבוקר בכל מיני צבעים מתאספים על הוילון שבחדרי ואוהבים אחד את השני וזה עושה לי את היום שבא לי רק לחלום עליך שקט מוחלט ושמש עולה לה לאט מן השראה שלא בא לצאת מהמיטה אפשר לכתוב על זה שירים של אהבה ואפשר (אהה) פרפרים בבוקר עפים מול חלוני פרפרים בבוקר בכל מיני צבעים מתאספים על הוילון שבחדרי ואוהבים אחד את השני וזה עושה לי את היום שבא לי רק לחלום עליך שקט מוחלט ושמש עולה לה לאט מן שעה שלא בא לצאת מהמיטה אפשר לכתוב על זה שירים של אהבה ואפשר (אהה) פרפרים בבוקר עפים מול חלוני פרפרים בבוקר בכל מיני צבעים מתאספים על הוילון שבחדרי ואוהבים אחד את השני וזה עושה לי את היום שבא לי רק לחלום עליך עליך פרפרים בבוקר.. עליך.. פרפרים בבוקר.. עליך.. פרפרים בבוקר.. עליך.. (עליך) פרפרים בבוקר.. עליך.. שיהיה לכולנו יום מעולה.

בוקר טוב- איזה משוררים יש לנו על הבוקר

כל הכבוד לכם. אין צתב שאני אהיה משוררת כזו ועוד על הבוקר. צל"ש.

מקסימית, מבחינתי, זה רק בתקופות מיוחדות..;-

כמו התקופה הזו. יום נהדר שיהיה לך.

למעלה