בוקר

GALI02

New member
בוקר../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם. מאחלת לכולנו יום יותר טוב אוהבת גילי

@@

New member
גם לך יקירה....

שיהיה יום טוב, נקווה לטוב. ולכל שאר החברים, משהו לא טוב קורה כאן בפורום, פתאום כולם נעלמים ונכנסים מידי פעם להשאיר איזה הודעה. ליאור30 פשוט נעלם, ניקולי עסוקה בעבודה, עזרא מצא אהבה ולכן מעדיף להיות עם לבבית, שיר מה קורה איתך? סערת רגשות בלי מחשב, מרין בלי מצב רוח, יש עוד מישהו ששכחתי? אני לא יודעת, אני מרגישה שהפורום לא כמו שהיה פעם. אני מבקשת מכולם להתעורר ולחזור לפה. אני מאוד מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתת באהבה גדולההההההה לכולם ומלא מלא נשיקות שלכם ריקי

צודקת....../images/Emo70.gif

קודם כל גם אני מאחלת ומקווה שלכולם ייהיה יום קל ונעים ככל שאפשר... ריקי צודקת...הפורום הזה באמת שקק חיים עד לפני שבועיים בערך אבל עכשיו כולם עסוקים בעבודה...ומה לעשות שהצב בארץ ממש לא תורם להרגשה כללית טובה...אבל דווקא בגלל זה כולם צריכים לחזור...ומהר! רגע...אני מכוונת
מעורר- עכשיו כולם חייבים לחזור!!!

@@

New member
נרקיסי, מתוקה שלייייייייי........

אל תתלהבי גם את כלולה בהברזות, אבל באמת, ראינו ימים טובים יותר בפורום ועכשיו מה? אני מבקשת מכולכם לחזור לעצמכם ולהתחיל להפגין נוכחות. חבל שהפורום ידרדר בגלל דבר כזה. הכל נאמר מתוך אהבה ואיכפתיות. שלכם ריקי

נשמתי...

אני יודעת!!! האמת היא...ובלי לכעוס...יוצא לי להכנס כל יום...אבל לפעמים פשוט אין לי מה להגיב... יו, זה די מגעיל מצדי. ועכשיו ספרי לי את...מה שלומך? מה קורה בחייך? משהו חדש???

mariana

New member
יפה שלייייי../images/Emo68.gif

מה שלומך? ואני מחכה אתמול לשיחה מימך, הרי אמרתי לך לחזור אליי עוד שתי דקות ואת שכחת אותי. לא נורא על זה ניתחשבן אחר כך. מה איתך? למה את אומרת שאין לי מצב רוח? את טועההההההההההההההההה אני לא צריכה לבכות בשביל אף אחד. אתמול הייתה לי שיחה רצינית עם הידיד שלי והוא הסביר לי איך הראש של הבנים עובד, אחרי שהוא הסביר לי את זה נגעלתי מכל הגברים. ולא יכלתי להאמין על מה שהוא סיפר לי על גברים. אז מה חדש אצלך? אני חולה עלייך נשמה שלייייייייייייייייייייייייייי ושיהיה לך אחלה יום

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo24.gif

מרין - אני למדתי משהו - בכל פעם שיש מישהו שאמור לך משפט שמתחיל ב"כל" - אוטומטי תפסלי את המשפט הזה . אין כזה דבר כל הגברים ואים אותו ראש לכל הגברים - כי אם מה שהוא אמר עיצבן אותך והגעיל אותך - אז זה בטח לא הראש שלי - ואני גבר (או ככה אמרו לי כשנולדתי...
ואם את זוכרת את המשפט שאמרתי פעם על "לכל כלל יש יוצא מן הכלל....." תזכרי אותו... אוהבבבבבב אותך חמודה... ואני רוצה לראות יותר חיוכים בהודעות שלך..

mariana

New member
נשמה שלייי

התגעגעתי אליך. רשמתי לך הודעה והיא נמחקה לי. לא נורא. אתמול כשדיברתי עם הידיד שלי ישר ניזכרתי בך, עם המשפט הזה של היוצא מין הכלל(אתה זוכר שהיא הסתבכה לי) אבל עכשיו עוד יותר החזרת לי את האמון בגברים. אז תודה לך ופעם כשיגידו לי משהו על גברים אז אני אזכר בך, כי אתה הגבר המושלם. והינה הרבה
וזה
בשבילך

golem

New member
ממש לא....

איזה מושלם ואיזה נעליים
האמת שאני גם לא כ"כ מאמין במושג הזה מושלם - תמיד יש נקודות שאפשר לשפר או כל מיני דברים כאלה - מה שכן תזכרי שיש גם גברים נורמליים ושפויים - ולא כולם נבלות.. חולה עלייייך חמודה שלי

mariana

New member
היי נרקיסי

אני הייתי במשבר השבוע הזה בגלל החבר שלי לשעבר, ואז ידיד שלי רצה לעזור לי ויצא לנו לדבר רק אתמול, ואז אני כמובן סיפרתי לו וחידשתי לו בקשר אליי ועל החבר לשעבר שלי ומתוך הדברים הוא התחיל להסיק מסקנות ואחר כך אמר לי אותם. אמר לי שכל בחור אפילו אם תיהיה לו מישהיה טובה תמיד תיהיה לו מישהי מהצד, כי לאכול אותה ארוחה כל יום זה נמאס. ואז אמר לי על החבר שלי לשעבר שהוא כביכול רצה להישאר ידיד שלי כי הוא רצה שאני אהפוך בעתיד למאהבת שלו, כלומר בחורה מהצד והדברים הללו נורא עיצבנו אותי ואמרתי לו שהוא לא צודק. והתחלתי להביא לו דוגמאות. אני חושבת שהצלחתי לשכנע אותו שבכל כלל יש יוצא מין הכלל. יותר ברור לך? באהבה מרין

ניקולי

New member
../images/Emo18.gifלמרין../images/Emo23.gif

נשמה שלי זאת פעם ראשונה שקראתי את מה שכתבת על החבר לשעבר שלך.. ות´אמת זה מאוד מאוד הכעיס אותי... ואת יודעת למה?????? כי אני חושבת שאת צריכה ממש ברגע זה להוריד את הנעליים שלך ואת הגרביים....ותעשי את זה..עכשיו אחרי שהורדת את הנעליים והגרביים.. תסתכלי טוב טוב על הציפורן הקטנה שלך.. את מסתכלת???????? הוא לא שווה את קצה הציפורן שלך הקטנה את שומעת אותי?? או שאני אכנס לאטרף?????????????? מרין פעם מישהו שהיה לי בעבר.. ניסה שאני אהיה המאהבת שלו.. זה מישהו שמאוד מאוד אהבתי אבל את יודעת מה אמרתי לו??? אמרתי לו כך: אדוני...אני מס´ אחת,לא שתיים ולא שלוש.. נשמה שלי את תמיד תהיה מס´ אחת ודירבאלק אם אני אשמע אי פעם שאת מס´ שתיים..פחחחחחחחח פחחחחח ושוב פעם פחחחחחחח הוא לא שווה אותך!!!!! אוהבת ניקול*

mariana

New member
ניקולי שליייי

את לא הבנת את מה שרשמתי. אני התכוונתי שניפגשתי עם הידיד שלי לא חבר לשעבר, והידיד שאל אותי למה הייתי מדוכאת לפני כמה ימים, אז פשוט סיפרתי לו, אז הידיד שלי התחיל להסיק מסקנות שאריאל רצה שכאילו יהיה בחורה מהצד, כביכול הוא הסביר לי איך הראש של הבחורים עובד, ואני כעסתי על הידיד הזה מכיון שהוא בכלל לא צדק כי הייתי בקשר עם אריאל חודשיים אחרי הפרידה ואפילו ניפגשתי איתו כמה פעמים אבל הכל היה בתור ידידים טובים והוא לא נגע בי טיפה, אז זה מה שאני מנסה להסביר שהידיד שלי סתם ניפח. יש מבין אוהבתתתתתתתתתתתתתתת מרין

mariana

New member
שלום לך גילי

מזמן לא דיברנו. מה חדש אצלך? שיהיה לך אחלה יום ורגוע .
מרין

GALI02

New member
היי מרינוש

אצלי אין כל כך חדש. עוד שבועיים של חרישה- וזהו!!! מה איתך? איך את מרגישה? אני מקווה שהרבה יותר טוב שיהיה גם לך המשך יום מקסים
גילי

sidi

New member
ריקיייייי

את צודקת אבל מה אני אעשה? אני עסוק עד מעל הראש. אבל בכל הזדמנות שיש לי אני נכנס לבדוק מה קורה. רק שהיום לדוגמא אין לי הרבה הזדמנויות כאלה.
אני אנצל את השרשור הזה כדי לאחל לכולםםםםםםםםם יום יפה ורגוע.
סידייייייייייייייייי

@@

New member
הופהההה, מה קורה פה?????

אנשים התחילו להתעורר?????? ככה אני רוצה לראות אתכם, עם חיוך
גדוללללללללללל איזה כיף להיכנס לפה ולראות מלא הודעות, חבר´ה בואו נשמור על זה, כמובן אם הפורום חשוב לכם כמו שהוא חשוב לי.
ריקי

golem

New member
ריקי!!!!!!

ככה...לעצבן אותי באמצע היום...בלי אזהרה מוקדמת.....את באמת רוצה לעצבן אותי.... חמודה שלי - מה לעשות שהמחשב שלי בעבודה תפוס כרגע ע"י אנשים אחרים - ורק כשהם לא פה - אני יכול להיכנס... אז אני באמת מצטער שאני לא פה הרבה - וחבל לי מאוד... אבל זה גם לא קשור לקטע עם לבבית.. ואגב ריקי - אוהב אותך חמודה..

@@

New member
עזרא, אחחחחחחח

עד מתי תמשיך עם התירוצים שלך? פשוט תגיד שאין לך זמן כי את עסוק עם לבבית, וכנראה שאתה כ"כ מאושר שלא מתאים לך להכנס לפה כי אנחנו מדכאים אותך. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולה עלייךךךךךךךךךךךך (למה האייקונים לא יוצאים לי אוףףףף) באהבה ריקי

למעלה