בוקר

מותר לי

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

ישנתי רק שעתיים
הורדתי אתמול עדשות שטפתי פנים ניגבתי אותם ו...... בום!
הבית קורס! סוף העולם הגיע! אני מזנקת מהמקלחת קולטת את מייפל, המלעונה שלי, קופצת למיטה ומסתכלת לריצפה היא הפכה (איך??) את המתקן של הייבוש כלים והיו שם שתי צנצנות זכוכית
עכשיו לכו תאספו מלא זכוכיות בעיניים עצומות
הכנסתי אותה למקלחת, ושתשתוק עד הבוקר! לא רוצה עוד נזקים!!!

בוקר בוקר

אחלה בוקר עבר עליך יקירה חכי תשמעי מה עבר עליי...
קמתי ב11 האקס אחל לי בוקר נפלא נגשתי למטבח להכין עוף עם זיתים ופירה וכל הקישקושים מסביב בדרך אני מרגישה משהו בלשון...
נגעתי עם היד והוא יצא איכסססססססס בעעעעעעעעעע זה היה דבר כזה שחור איך הוא הגיע לפה שלי?????
*מקיאה* מכינה לי נס
בלי להרגיש עם מחשבות גועליות על הדבר הזה נשפך לי הנס על הבגדים
נו מה יהיה?? יום נפלא לכולנו.

תגידו לי???

מה זה הבוקר הזה שעובר על כולם... פיחס! אני בעד שנחזור כולנו למיטה :) אני על הבוקר שטפתי רצפה ובהרבה כישרון הפלתי על האצבע הקטנה של הרגל (כמובן) את השולחן קפה :( איך יודעים אם שוברים אצבע???

לחזור למיטה

הלוואי ויכולתי עכשיו סיימתי את הבישולים ואני הולכת לדודה שלי לשמור על הקטנים מקווה ששם יהיה יותר טוב

אויש מסכנה...

ככה זה, הם הבעלים שלנו :) החתולה שלי בודקת מתי אני מתיישבת לאכול או סתם קורסת אחרי יום בעבודה בשביל ליילל לי שהיא רוצה אוכל... קרציות! זה מה יש, אנחנו אוהבים אותם.

וזה התחיל עוד מהלילה../images/Emo6.gif

צמעו קטע בלילה אני והאקס שכבבו <לא מה שתם חושבים> לראות סרט היה חושך... רציתי לקום מהמיטה להביא מים לפני כן אמרתי נביא לו נשיקה במצח <על שם הסרט> ובכן...חחחחחחחחחחחח הרמתי את הראש ונשקתי <אופססססססססס> הרגשתי בשפתיי את הכרית,נבהלתי חחחחחחחחחח חשבתי שלא ראה אותי וישר ניגשתי אליו <קצת יותר קדימה> ונשקתי לו איך שקמתי הוא דפק עליי צחוק מסתבר שהוא ראה מה עשיתי כשחזרתי הוא עדיין צחק עליי מקודם דיברנו והוא עדיין צחק <הייתם צריכים לראות את התגובה שלי כשהבנתי שחשבתי הראש שלו הוא בעצם כרית דפוקה> חחחחחחחחחחחח
לא מצחיק!!!

מר קו23

New member
בואי נגיד שאת רוצה להתחיל

מערכת יחסים חדשה , את לא חושבת שהאקס קצת מפריע לבחור החדש??? אני רוצה לראות בחורה שהחבר שלה מדבר עם האקסית שלו( ברגע כזה כל בחורה בעולם הופכת להיות מרוקאית חח)

ממש לא נכון

היה לי חבר 3 שנים עכשיו אנחנו ידידים טובים וזה בכלל לא הפריע לאקס אחרון היה בניינו מה שניקרא "כנות, אמונים..."

שוב טעית

החבר לשעבר האחרון ידע בדיוק מי זה הלשעבר שהוא כרגע ידיד טוב וממש אין קינאה הוא יודע שאני לא נמשכת אליו ושאין לי רגשות אליו למרות שהוא היה הראשון שלי. האקס ממש לא קינאה בידידות שהייתה לי עם הלשעבר ותאמין לי שאם זה היה מפריע לו הוא היה אומר.

מר קו23

New member
חשבתי שהסכמת איתי

בנושא של הבנות..... נ.ב תמיד לבן אדם ראשון שעשית איתו יש רגש , תמיד זה משהו שתמיד יהיה....

למעלה