בוקר......

צהרייייייםםםםםם../images/Emo205.gif

*חובה לקרוא
* אתם לא יודעים מה היה לנו בבצפר היום
השימינית [כיתות י"ב] הפכו את הבצפר שךנו לבצפר מאגדות
פשוט אגדות.. שמו לנו שטיח אדום בכניסה לבצפר ועל המדרגות שמו עוד שטיח אדום וחום ותלו על הקיר את אלאדין ויסמין וזה היה כ"כ יפההה
והוציאו לנו את כל השולחנות והכיסאות מהכיתה והתחלנו לעמוד על השולחן ולצעוק: "לא נתפנה, לא נתפנה" וכזה הרב שלנו עולה על השולחן ומתחיל להכניס את השולחנות
ואנחנ: "לא נתפנה" והיתה מורה אחת שאמרה לנו: "תראו איך עוד חצי שנה אתן תתפנו מהבצפר הזה" [איזו רעה היא
] ואח"כ אני ועינב הלכנו לחדר מורים והפכו אותו לגן ילדים
ויש לנו מורה למתמטיקה שקוראים לה לריסה אז כאילו תלו שלט בו היא כותבת: 5=2+2
ותלו על התקרה סוכריות של מוצץ
ומורה אחד התחיל לאכול אתזה
ואז אמרנו למורה למתטיקה שאנחנו לא לומדות היום [באמת לא למדנו חוץ מזה שעשינו ת'מבחן בספרות
] והתחלנו לצעוק איזה כיף וקפצנו וגם היא התחילה לקפוץ איתנו
זה היה טוףףףףףף
ולא למדנווווו, איזה כייף זה היהה
חבל שזה נגמר
איןןן, הפכו את הבצפר שלנו מש לעולם של אגדות.. היה לנו שם סינדרלההההה, חחחח וזה היה מזה יפההה
סורי על המגילה
רעות

זאת לא נקראת מגילה../images/Emo3.gif

וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי :"מורה אחד התחיל לאכול"
יש לנו גם מורים כאלה
שאוכלים מלא
בט"'ו בשבט.. אז היה לנו עלשולחן של המורה מן כל מיני פרות יבשים אז המורה שלי לתושב"ע התחיל לאכול הכל
והוא בקושי לימד

זיוו2

New member
צהריים ערבבב...

חזרתי מהסינימהה סיטייי עכשיוו היה הכי מצחיקק בעולם אבללל היה ממש ממש בלאגןן
הגענו בעשר וארבעים לסינימה סיטייי ושיחררו אותנו בקניון עד 11 ורבע והיו שם מלא דוכנים של תכשיטים וטבעות ודברים לפלאפון וזה ומלא ילדיםם מגעיליםםם גנבבווו משם מסכן המוחר יצא בנזק של 1000 ש" ח שהמנהלת שלמה אותווו ואז הזמינו משטרה התחילו לפתוח לכולנו את התיקיםן ולחפש אבל מה אכפת לי אני וחברות שלי לא היינו קשורותץ אני קניתי ולא גנבתי קיצר היה מזה בלאגן אחרי שהודיעו שרוצים לחפש בתיקים ילדים התחילו להכניס לתחתונים לחזיותתת לנעלייםםם התחילו לזרוק לפחיםם ובשירותיםם ובפינות כאלהה קיצרר מזהה בלאגןןן חחח שיכבה של ערסיםם יש ליי.. חח ואי איזה מגילההה.. אבל היהה ממש ממש ממש כיףף ומצחיקק וזהוו חזרתיי חח

זאת לע נקראת מגילה זיוק'ה../images/Emo3.gif

ומה קרה בסוף
איזה ילדים רעים
יש מלא ילדים כאלה
יש לנו מוכרת בביה"ס מזה חמודה
וכל יום אחרי צהריים ילדים חותכים לה את מה שסוגר את החנות.. היא כל הזמן משלמת עוד 1000 שקל ועוד ועוד.. ילדים רעים יש בארץ שזה משהו
בגלל זה אני תמיד אומרת איך נעשה שלום עם ארצות שכנות לנו אם אפילו שלום בתוך המדינה אין לנו

זיוו2

New member
אממ בסוףף...

בסוף פתחו תיק במשטרה לכמהה... והמנהלת שילמה את הנזק עש שידעו בטוח מי אלה ואז הם יחזירו להה.. סתם מגעיליםם אני בחיים שלי לא הייתי גונבתת....

ס=י=י=מ=ת=י../images/Emo110.gif

אתתתת כללל התרגילייייים באלגגברה! היווו המממון.. נשאר לי רק נדמה לי 4 בגאומטריה כי 2 כבר עשיתי.. אני תכף אלך לעשות ואז ללמוד למבחן מחר
בה ביי:)

חזרתי מההתרמה../images/Emo178.gif

התרמנו רק בבניין שלי
שזה בניין של שתי קומות
קיבלנו 100 שקל
הבניין שלי כל כך נדיבים שזה משו
יאו והמתנה לאמא שלי יצאה חמווווווווווווווד
וגם מה שהיא קנתה לי חמוווווווווד
נייס לי:) ביוש כולםםםםם אני הולכת להכתרה נראלי
אני לא בטוחה שיש לי כוח

זיוו2

New member
פשש יפהה

100 ש"ח רק בבניין... אנחנוו אבל בהתרמות אספנו 600 ... כאילו הלכנו לעוד רחובות איזה אחת הביאה לנו 200 אהה ואם את הולכת אז תהניי

limor132

New member
חחח הדסס חיפשתי אותך בהכתרה..

ראיתי את רוב הכיתה שלך..אממ היה מזה מושקע יותר יפה משנה שעברה לדעתי
אבל התקנון די מעפןן.. חח היה קטע מזה מצחיקקק.. כזה חברה שלי צועקת איזה יופייי אפשר ללעוס מסטיקים בשיעור אני בכוונה ילעסס מסטיק בשיעורים של חיה מקק והיא צעקהה את זה..חחח והמקקית הייתה לידינו..אבל היא לא שמעה..חחח... והכי עיצבן אותי בתקנון שאי אפשר לאחר בבוקר..
(לפחות לא ששמעתי כי זה לא היה כל כך ברור מה שהיא אמרה..) אם כן זה היה שאווהה הייתי עושה את זה בכוונהה לחיה מקק היא מעצבנת אותייי..

limor132

New member
אממממ..../images/Emo26.gif

שהמורה שמלמד את הכיתה בבוקר מביא לאותה כיתה ממתק... אממ שיהיה בונוס בכל מבחן של 10 נקודות נראלי.. אממ אני לא ממש זוכרת אם אני אזכר אני אגיד לך...זה גם לא היה כל כך ברור לא שמעו טוב..

למעלה