בוקר

N o l o g o

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם של ירמי? מה שיר השבוע שלכם בכלל? משהו שעשה את השבוע?משהו שהרס? משהו שאתם רוצים להמליץ עליו ותמונה אם בא לכם =)

TsLiLuSHSH

New member
בוקר נהדר!

שיר השבוע שלי של ירמי : משהו מיוחד שיר השבוע שלי בכלל: Bad Day משהו עשה לכם את השבוע: ההופעה של ירמי... והבחור שהכרתי.
משהו שהרס : כלום, כלום! היה באופן כללי שבוע נהדר!
היה זה השבוע האחרון של החופש שלי.....
ואני רוצה להמליץ לכם על הסרט "להרגיש בבית" סרט ממש ממש מיוחד. לכו לראות!!! זהו, שיהיה לכולכם סופשבוע נהדר...
שבת-שלום!

alexa14

New member
בוקרטוב ../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם של ירמי? - אני אשתנה. מה שיר השבוע שלכם בכלל? - בעיר הזאת\מוניקה סקס משהו שעשה את השבוע?משהו שהרס? - עשה לי את השבוע מפגשפורומוניקה. קימל. הרס לי הממ... מחזור
משהו שאתם רוצים להמליץ עליו - עזריאלי.
ותמונה אם בא לכם - שמתי

Atza

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם של ירמי? אבק כוכבים מה שיר השבוע שלכם בכלל? olvidame משהו שעשה את השבוע?שחיתי במזרקות של ת"א
וזכיתי בדיסק
משהו שהרס? היום הייתי במוסד הזה שחוזרים ללמוד בו
פגישה ראשונה בלהבלה משהו שאתם רוצים להמליץ עליו-על הסרט על טום קרוז
מלחמת העולמות
ותמונה אם בא לכם-לא בא לי

כי לא באאא לההה

"היה מוכר הלך לו קלף ישב שעות גירד באף היה חיוור לא מאושר כי לא בא לה."

נוו../images/Emo6.gif

כל פעם שאומרים לא בא לי, אז אוטומטית אני מתחילה לשיר את זה

^^^^^

מה שיר השבוע שלכם של ירמי? יותר מפעם אחת מה שיר השבוע שלכם בכלל? שלום לתמימות\ רונית שחר משהו שעשה את השבוע?משהו שהרס? דנע הייתה אצלי^^ ולא היה משו שהרס. משהו שאתם רוצים להמליץ עליו--> האמתי אין לי
ותמונה אם בא לכם: תמונה של ירמי עם פורטיס בקליפ הראשון ששידרו ב24, הנה----->

Atza

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

חשבתי "משהו שהרס-דנע"
מזה התאכזבתי

חחח הנה שיר השבוע שליי

מה שיר השבוע שלכם של ירמי? הדפוק הזה מה שיר השבוע שלכם בכלל? כלב זקן של יהלי ואבי משהו שעשה את השבוע? מלא מפגשי פורומים :) משהו שהרס? ההורים!!! משהו שאתם רוצים להמליץ עליו כן תבואו מחר להופעה של פיטר רוט ואינפקצייה באמפי ראשון :]

EndlessRoad

New member
זה גם שיר השבוע שלי!

*מתלהבת* הוא מתנגן אצלי בלופים! שיר השבוע שלכם של ירמי: אין ממש
שיר השבוע בכלל: כלב זקן של יהלי סובול ואבי מסיקה (הוא כיפי!) משהו שעשה לכם את השבוע: שיחת טלפון ממש ארוכה עם חברה משהו שהרס לכם את השבוע: אממ.. העובדה שכולם אומרים לי "נויה, עוד מעט חוזרים ללמוד, לא?" כן! ואתם לא צריכים להזכיר לי!
משהו שאתם רוצים להמליץ עליו: תאכלו מנגו, זה טעים!
שבוע טוב.

שבת שלומות ! [:

שיר השבוע של ירמי
"הכל עצור" שיר השבוע לא של ירמי
"סוד הדברים הפשוטים" / חמי רודנר . משהו שעשה את השבוע
ביקור בחטיבה [: משהו שהרס
המבחנים בתיכון. אנגלית ומתמטיש . :-\ המלצה
הדיסק של יוני בלוך , הדיסק של אביב גפן "מומנטו מורי" והדיסק של מוניקה "פצעים ונשיקות".. אלו הדיסקים ששמעתי הכי הרבה השבוע
תמונה

למעלה