בוקר

בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

לא פתחו שירשורר בוקר?
אניי נוסעת לדודים שלי לעזור לדודה שליי שובבב... שיהיה לכולםםםםם יומטוב ושבת מקסימה!! צ'וצ'ה חיימשליייי אוהבתותךךךך

פוסה

New member
../images/Emo42.gifבוקר\צהרים../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif

מחר יש לי בחן בחשבון.ואני חייבת ללמוד להוציא ציון טוב זה המבחן האחרון ישש
יום שלישי מבחן בהנדסה גם מבחן אחרון. ואחרי יום שלישי נגמרים ברוך ה' כל המבחנים אני מקווה שילך לי טוב אמן

ערררב../images/Emo110.gif

ישנתי אצל חברה שלי.. היתה מסיבת פיג'מות לאחותה [אחותי היתה שם גם] סיוט.. לא ישנו דקה.. שיהיו בריאות הילדות האלה.. ה' ישמור. יומטוב לכם..

ערבבבבב../images/Emo20.gif

הרגע חזרתי מדודים שליי... במוצ"ש הולכת עם חברה לקניוןןןןןן לקנותת חולצה לבנה יפפה לטקס ואולי אני אקנה ג'ינס
שבועע טובב לכולםםםם

ערב..:]

ערב טוב לכולם!=] הייתי במחשב ואז אכלתי וקראתי ספר טיפה שמעתי מוזיקה במערכת וירדתי למטה לחברה שלי אבל היא הייתה בים ואמרה שאני יחכה אז חיכיתי והיו שם 2 ילדים קרציות קטנים כאלוו שיגעו אותי אחד בא אליי הוא עולה לב' הוא עושה לי מה את טובה בכדורגל מה את יודעת לשחק שיגעע אותי עד ששיחקתי איתו בערך..שיחקנו סתם כזה ובסוף חברה שלי לא באה אז הלכתי הביתה..:]] ואז סתם ראיתי איזה משו בעיתון ואמא שלי ואחותי ישבו גם בסלון ואז אחרי שסיימתי נרדמתי לי בנחת..וקמתי לפני 10 דק' בערך..ישנתי טוב!=] במוצ"ש לא'דעת נראה אולי נעשה משוו.. צ'וצ'ה חיימשליי את לא'עת כמהה אני אוהבתת אותך אחותיי התאומה!:]] שבוע טוב לכולם! 3 ימים לסיום בצפר והיומולדת שיילי יאיי:]]

שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo204.gif

היתה אחלה שבת:], הייתי בשבת חברות:p מחר ישלנו מלחמת מיים בבצפר אז תזכירו לי לא לבוא עם חולצה לבנה וחזיה לבנה:p חחחחח

חח..דססיי

שמחה שנהנת..:]] אל תלכי עם חולצה לבנה וחזיה לבנהה..!!!שלא יהיה לך פאדיחות..

יעל 13

New member
ערב....

חרא עולם יש לנו... ורק משפט אחד יש לי להגיד לכם תנצלו כל רגע אפשרי עם החברים שלכם...כי עוד מעט... הם כבר לא יהיו...

למעלה